تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):قصد ما این است که نمیریم تا توبه کنیم، ولی توبه نمی کنیم تا اینکه می میریم
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812724495




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دستيابي به جايگاه مطلوب صادرات ،حمايت از بخش خصوصي را مي طلبد


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: دستيابي به جايگاه مطلوب صادرات ،حمايت از بخش خصوصي را مي طلبد


تهران – خبرگزاري ايسكانيوز : رييس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن تهران گفت: براي دستيابي به جايگاه مطلوب صادرات غير نفتي حمايت از بخش هاي خصوصي و تقويت اين بخش را مي طلبد .

يحيي آل اسحاق رييس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران« ايسكانيوز» با ذكر برخي مشكلات بر سر راه صادرات غير نفتي گفت: جايگاه فعلي ايران در صادرات غير نفتي و تجارت جهاني، جايگاه مطلوبي نيست و اگر چه تمامي پتانسيل ها در ايران براي صادرات و توليد برتر فراهم است اما حاصل آنچه كه شكل مي گيرد مورد تاييد همه نيست.
به گفته آل اسحاق، عدم تخصيص منابع به موضوع صادرات طي سنوات گذشته ناشي از ديدگاه درون نگر نسبت به اقتصاد است و واقعيت اين است كه در مجموعه عمليات ما وزنه درون نگري سنگين تر از وزنه برون نگري است در حاليكه نمي توان با ذهنيت درون نگر در حوزه جهاني اقتصاد حضور فعال داشت..
وي اظهار كرد: موضوع اصلي در اين ديدگاه مطرح كردن تقابل صادرات و واردات است ، اگر به اين سمت پيش رويم كه واردات به صفر برسد، ولي ميزان صادرات اندك باشد قطعا راه به جايي نخواهيم برد.
آل اسحاق تصريح داشت : اين موضوع در اقتصاد ايران مطلوب است كه ما 200 ميليارد دلار واردات داشته باشيم و در مقابل 300 ميليارد دلار صادرات كه در نهايت تجارت ما به 500 ميليارد دلار برسد اين به معناي حضور اقتصاد ايران در صحنه است .
وي اشاره داشت : در حوزه سرمايه گذاري نيز اگر نگرش بر محور توسعه صادرات نباشد قطعا شكوفايي اقتصادي را شاهد نخواهيم بود، ضمن اينكه نمي توان به اهداف سند چشم انداز دست يافت، اين در حالي است كه دسترسي به اهداف سند چشم انداز جز حضور در باشگاه منطقه اي اقتصاد و باشگاه جهاني ميسر نيست .
رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن تهران گفت: نمي توان ديوار بلندي به دور اقتصاد ايران كشيد و در منطقه اول شد بلكه بايد ذهنيت قدرت برتر شدن ايران در منطقه در اذهان تمامي سياستگذاران، تشكلها و بخش خصوصي شكل گيرد .
آل اسحاق با ابراز گلايه از روند تدوين برنامه پنجم توسعه گفت: پيش نويس برنامه پنجم توسعه را ديده ام ولي در آن توجه كمي به استراتژي تجاري و صادرات كشور شده بود .
وي گفت: اصلاحاتي بايد در مبادي ورودي و خروجي ، هماهنگي نظام بانكي و پولي، مقررات و زير ساختها و بنادر شكل گيرد، اين در حالي است كه توپ را در زمين ديگري انداختن مشكلات را حل نمي كند .
آل اسحاق تصريح كرد: در حوزه سياست خارجي واقعيت اين است كه ظرفيت ديپلماسي كشور بايد شكل گيرد و در اين حوزه بايد توجه لازم به توسعه بر اساس حمايت از محصولات توليدي با رويكردي صادراتي صورت گيرد .
اين مقام مسئول در پاسخ به اين سوال كه چه نظري درخصوص روند اجراي اصل 44 قانون اساسي دارند گفت : با گذشت زماني از ابلاغ اجراي اين اصل از سوي مقام رهبري بستر براي اجراي آن در حال اماده سازي است .
وي تصريح كرد : تغيير در قوانين و ضوابط اداري قديمي كه در تصدي دولت مي باشد و جايگزيني مقررات جديد در رابطه با شرايط خصوصي سازي نيازمند زمان و تدبير مي باشد .
ريس اتاق تهران در ادامه ياد آور شد: با اشاره به اينكه براي احقاق و اجرايي شدن اين اصل نياز به همكاري هر چه بيشتر بخش خصوصي با دولت است ،بايد بيشتر از گذشته توجه به بخش خصوصي و در نتيجه خروج از انحصار طلبي انجام بگيرد ./144/110
 دوشنبه 20 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن