تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 2 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز زمين باقى نمى ماند مگر آن كه در آن دانشمندى وجود دارد كه حق را از باطل مى شن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817841753




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون IT وزير ارتباطات: امنيت در اطلاعات يكي از الزامات توسعه است استفاده از ICT در دانشگاه‌هاي كشور تاسف‌برانگيز است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون IT وزير ارتباطات: امنيت در اطلاعات يكي از الزامات توسعه است استفاده از ICT در دانشگاه‌هاي كشور تاسف‌برانگيز است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات

دومين روز از پنجمين كنفرانس بين‌المللي انجمن رمز ايران با سخنراني معاون فاواي وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات برگزار شد و كارشناسان اين حوزه به بررسي اقدامات راهبردي و كاربردي انجام شده و لزوم به‌كارگيري از سيستم‌هاي امنيتي چند لايه پرداختند.

به گزارش خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عبدالمجيد رياضي - معاون IT وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات - با بيان اين كه در عصر حاضر امنيت در اطلاعات يكي از الزامات توسعه است اظهار كرد: تا مادامي كه از نظير دارايي ضعيف باشيم امنيت بي‌معناست اما با شروع قدرت و كسب موفقيت‌ها قطعا تهديدها آغاز مي‌شود و نظر به اين مساله قطعا بحث امنيت در كنار توسعه را برجسته‌تر خواهد كرد.

وي اطلاعات را از سه جهت مورد تهديد و هدف دانست و اظهار كرد: سرقت اطلاعات براي سه مقصود خاص مورد هدف و تهديد است كه شامل بحث شنود، دخالت به منظور تغيير اطلاعات و نابود كردن اسرار شبكه‌ مي‌شود.

رياضي ادامه داد: تصدي‌گري آمريكا به شبكه‌ي اينترنت حائز اهميت است چراكه خواه يا ناخواه اين كشور به عنوان يك ابرقدرت در اين زمينه مطرح است و هيچ سازمان و كشوري موفق به خارج كردن اين اختيار از سلطه اين كشور نشده است.

او وجود حمايت‌هاي دولتي و غيردولتي در داخل كشور و حملات به سيستم‌هاي داخلي سازمان‌ها و شركت‌ها را از ديگر تهديدها ارزيابي كرده و ايجاد چندين برنامه براي مقابله با تهديدهاي رايج خبر داد و اضافه كرد: ايجاد شبكه‌ي ملي اينترنت با پهناي باند مناسب، ايجاد مركز امداد براي حملات، تجهيز آزمايشگاه‌ها در مراكز تحقيقاتي براي امر خوداتكايي، ايجاد دوره‌هاي آموزشي براي مديران و روساي حوزه، سند امنيت فضاي تبادل اطلاعات كشور به مفهوم مركز اشتراك و تبادل اطلاعات از مهم‌ترين اين اقدامات است.

وي يكي از بحث‌هاي اصلي را بحث ISAC دانست و تصريح كرد: از ديگر اقدامات توجه به جمع‌آوري اطلاعات از طريق منابع اطلاعاتي گوناگون (حسگرها، سايت‌هاي امنيتي) است كه اميدواريم در اين بخش با به‌كارگيري ISACها بتوانيم همچون كشورهاي كره و ژاپن به مرز استفاده واقعي از منابع موجود برسيم.

رياضي از بروز ICT در دانشگاه‌هاي كشور ابراز تاسف كرد و گفت: دانشگاه‌ها بايد به دليل برخورداري از مغز جوان ايراني از تمامي توانايي‌ها با دادن امكانات مناسب بهره بگيرند كه متاسفانه در حال حاضر عملا ICT را در دانشگاه‌ها نداريم.

وي با بيان اين كه خدمات را بايد براي همه‌ي افراد مهيا ساخت، از طرح تحول اقتصادي خبر داد و اظهار كرد: با ايجاد اين طرح مي‌توان به جزئيات چرخه‌ي حيات و گروه اطلاعاتي دست يافت و برنامه‌ي مشخصي براي افراد از زمان تولد تا كارهاي حقوقي بعد از مرگ را تدوين كرد.

در ادامه هادي شهريار شاه‌حسيني - عضو هيات علمي دانشكده مهندسي برق دانشگاه صنعتي شريف - نيز با بيان اين كه ايجاد امنيت در گرو استفاده سيستم‌هايي است كه داراي لايه‌هاي مختلف‌اند گفت: اگر خواهان ايمني در كنار توسعه هستيم بايد ايمني را به صورت نامرئي و دور از ديد كاربر عادي قرار داد.

وي با تاكيد بر استفاده از IPهاي ورژن 4 و 6 به طور همزمان براي بهره‌مندي از يك شبكه نسبتا ايمن تاكيد كرد و گفت: IPهاي ورژن 4 و 6 هر كدام به دليل ضعف و نواقصشان نمي‌توانند به تنهايي به عنوان يك سيستم امنيتي مطمين عمل كنند و سعي در به‌كارگيري همزمان اين دو از مهم‌ترين اقداماتي است كه بايد مد نظر قرار بگيرد.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 17 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 203]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن