تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذير...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820539538




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

همايش ايدز و اكستازي، طاعون نوين قرن در اروميه برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همايش ايدز و اكستازي، طاعون نوين قرن در اروميه برگزار شد
داخلي. اجتماعي. همايش. آسيبها.

همايش يك روزه "ايدز و اكستازي، طاعون نوين قرن" روز دوشنبه در اروميه برگزار شد.

رييس پليس مبارزه با مواد مخدر آذربايجان غربي، در اين همايش، گسترش استفاده از قرص‌هاي اكستازي را از توطئه‌هاي استكبار و غرب براي گمراهي جوانان ذكر كرد.

سرهنگ قاسم رشيدنژاد، ضرورت همكاري مردم به خصوص جوانان و دانشجويان را براي جلوگيري از آسيبهاي اجتماعي ناشي از اين بيماري‌ها مورد تاكيد قرار داد.

وي افزود: اگر تمام آحاد جامعه با برنامه‌هاي نيروي انتظامي همراه نباشند به هيچ طريقي نخواهيم توانست اين تهاجم فرهنگي را كه با رواج قرص‌هاي روانگردان و روابط جنسي غيرشرعي شروع شده مهار كنيم.

معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي نيز، در اين همايش گفت:
تكليفي كه امروز بر عهده آگاهان و نخبگان جامعه است، اين است كه با اطلاع رساني به جوانان كه در خط مقدم ابتلا به طاعون نوين قرن هستند، از گسترش سريع آن جلوگيري كنند.

امين رستم‌زاده افزود: علاوه‌بر روند جهاني گسترش ايدز وقرص‌هاي روانگردان، كشور ما در معرض توطئه استكبار جهاني نيز قرار دارد كه اين امر لزوم هوشياري در شناسايي و مقابله با آنها را مي‌طلبد.

عضو هيات علمي دانشگاه اروميه نيز در بخش كارگاهي اين همايش گفت:
بيماري ايدز در ايران به واسطه پايبندي به اصول مذهبي و اعتقادي هنوز به صورت يك معضل بالفعل مطرح نيست و قبل از اينكه به عنوان بزرگترين مشكل مطرح شود بايد با هوشياري و اقدامات پيگيرانه، شيوع اين بيماري در سطح كشور كمرنگ شود.

مجيد اسم حسيني افزود: در صورت آگاه نكردن افراد جامعه به خصوص قشر آسيب پذير، بيماري ايدز مي‌تواند كشور را به يك فاجعه بسيار دردناك بهداشتي تبديل كند.

وي، بالا بودن آمار بيكاري، موقعيت جغرافيايي كشور، در دسترس بودن قرص‌ها و نبود امكانات اوقات فراغت را از جمله عوامل اجتماعي تاثيرگذار در رابطه با مصرف قرص‌هاي اكستازي خواند.

اين همايش به همت جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي و با هدف اطلاع رساني و آگاهي بخشي به اقشار جامعه خصوصا جوانان نخبه و دانشگاهي براي مقابله با گسترش اين بيماري‌ها ترتيب يافته است.ك/‪۳‬
 دوشنبه 8 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن