تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه دیدید که بنده ای گناهان مردمان را جستجو می کند و گناهان خویش را فراموش کرده...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820691928




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چرا پوستم می خارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان:
[تصویر: Image_1.jpg]
بیماری‌های پوستی متعددی وجود دارند كه خارش جزو شكایات اصلی مبتلایانش است، مثلا اگزمای معمولی، گال و بیماری به نام درماتیت هرپسی فرم. بدانید كه بیشتر خارش‌ها با گرما تشدید می‌شوند.

استرس، اضطراب و ترس نیز می‌تواند خارش را تشدید كند. اكثر خارش‌ها شب هنگام، زمانی كه فرد از كار و فعالیت روزانه فارغ می‌شود، تشدید می‌شوند. كانال گوش خارجی، سوراخ بینی و ناحیه اطراف مقعد و ناحیه تناسلی، نواحی مستعد خارش محسوب می‌شوند.
خارش حتی می‌تواند ریشه عصبی داشته باشد. برخی خارش‌ها در حیطه بیماری‌های پوست و مو، با مسایل روحی و روانی بسیار مرتبط هستند.

در این بیماری‌ها فرد تمایل شدیدی به خاراندن برخی نواحی در دسترس پوست دارد و از خاراندن این نواحی لذت می‌برد. در درمان این افراد باید حتما به درمان مسایل روحی توجه شود و درمان موضعی به تنهایی جواب نمی‌دهد.

در برخی موارد مثل كهیر، علت اصلی خارش آزاد شدن ماده هیستامین در بدن است. كهیر می‌تواند به دلیل مصرف یك داروی خاص یا غذایی خاص یا به دلیل برخی عفونت‌ها هم باشد. البته علل متعدد دیگری هم برای كهیر وجود دارند. قدم اول درمان كهیر‌ها؛ تشخیص علت خارش است، اما برخی اقدامات وجود دارند كه می‌توانند به تخفیف خارش كمك كنند، مثلا خنك نگه داشتن محیط، پرهیز از حمام داغ و نپوشیدن لباس پشمی. خشكی پوست هم یكی از علل مهم خارش است.
بنابراین چرب و مرطوب نگه داشتن پوست برای تخفیف خارش اهمیت بسیاری دارد. در افراد مسن، خشكی پوست یك علت مهم و شایع خارش است. برخی داروهای موضعی نیز می‌توانند موجب كاهش خارش‌های موضعی شوند، مانند بی‌حس‌كننده‌های موضعی (مثل كرم‌ لیدوكائین، ژل نیزوكانین) و برخی آنتی‌هیستامین‌های موضعی (مثل كرم داكسپین).

كورتون موضعی هم در برخی موارد كه علت خارش، التهاب است (مثل اگزماها) می‌تواند مفید باشد. باید توجه داشت كه تمام داروهای موضعی گاهی می‌توانند خودشان موجب ایجاد آلرژی و حساسیت و تشدید خارش شوند، بنابراین مصرف این داروها باید تحت نظر پزشك و ترجیحا با تجویز متخصص پوست باشد تا از مشكلات احتمالی جلوگیری شود.

از نظر داروهای خوراكی هم، آنتی‌هیستامین‌ها از شایع‌ترین داروهای تخفیف خارش‌اند، اما بسیاری از این داروها خواب‌آور هستند، بنابراین افراد به خصوص كسانی كه رانندگی می‌كنند یا افراد مسن، هنگام مصرف این داروها باید بسیار مراقب باشند.[/font]منبع=ایران پایا





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن