تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 6 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه دیدید که بنده ای گناهان مردمان را جستجو می کند و گناهان خویش را فراموش کرده...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1808210222




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرجعیت خبری صداوسیما در مرحله هشدار قرار دارد.


واضح آرشیو وب فارسی::

آمار اخیر نشان می‌دهد که مرجعیت خبری صداوسیما در دو سال گذشته کاهش چند درصدی داشته است. در دو سال قبل، مرجعیت خبری این رسانه ملی حدود ۴۲.۱ درصد بود، اما در حال حاضر این عدد به ۳۷.۹ درصد کاهش یافته است.



رسانه‌ها بر اساس آمار منتشرشده توسط ایسپا (مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران)، دو سال قبل هشدار دادند که مرجعیت رسانه‌ای در صداوسیما در حال کاهش است. در سال ۱۳۸۳، سازمان صداوسیما با بیش از ۷۰ درصد مرجعیت، انتخاب اصلی مردم برای کسب اخبار بود، اما در طول ۱۷ سال و به صورت پیوسته، این اعتماد به کمتر از ۴۵ درصد کاهش یافت.

در سال‌های اخیر، بحث‌های مختلفی درباره مرجعیت خبری رسانه‌ها در ایران برگزار شده است. اما مقایسه آمار جدید با دو سال قبل از ایسپا نشان می‌دهد که نتایج هنوز امیدوارکننده نیستند و این رقم بار دیگر کاهش یافته و به زیر ۴۰ درصد رسیده است.

این اطلاعات در گفت‌وگوی اخیر حسن مسلمی نایینی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی با ایسنا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران در آبان‌ ماه ۱۴۰۲ نشان می‌دهد که سازمان صداوسیما و شبکه‌های اجتماعی مجازی به عنوان مهمترین منابع کسب خبر در میان مردم محسوب می‌شوند. در این نظرسنجی، رسانه ملی با ۳۷.۹ درصد در جایگاه نخست قرار دارد و شبکه‌های اجتماعی مجازی با ۳۱ درصد رتبه دوم را به خود اختصاص داده‌اند. همچنین، شبکه‌های ماهواره‌ای نیز ۸.۹ درصد مرجعیت خبری را دارا هستند.

در گذشته، براساس نتایج نظرسنجی‌های ایسپا (مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران)، رسانه ملی با ۴۲.۱ درصد، فضای مجازی با ۴۱.۴ درصد و شبکه‌های ماهواره‌ای با ۵.۱ درصد، مهمترین منابع کسب خبر برای مردم ایران بودند. اما مقایسه آمار جدید با دو سال قبل نشان می‌دهد که مرجعیت خبری رسانه‌ها همچنان در حال کاهش است.

همچنین، رییس سازمان جهاد دانشگاهی تأکید کرده است که بیشترین محتوا و اطلاعات خبری کشور در شبکه‌های اجتماعی مجازی تولید می‌شود، اما این امر در آمارها نمایان نمی‌شود. این نکته نشان می‌دهد که توجه مردم به رسانه‌های داخلی، به ویژه خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری، در طول دو سال و دو ماه اخیر کاهش یافته است.

در عین حال، مرجعیت خبری شبکه‌های ماهواره‌ای در این دوره افزایش یافته و از ۵.۱ درصد به ۸.۹ درصد رسیده است. این نتیجه نشان می‌دهد که شبکه‌های ماهواره‌ای در ۲۶ ماه گذشته، مرجعیت خبری بیشتری را به دست آورده‌اند.

مسئله مرجعیت خبری، که تحت تأثیر عواملی مانند سیاست‌های رسانه‌ای و زیرساخت‌های فنی اینترنتی قرار دارد، بسیار مهم است. این موضوع به ویژه در بحران‌ها و رویدادهای اجتماعی و سیاسی، توجه بسیاری را به خود جلب می‌کند. اکنون باید دید که آیا این آمارهای نگران‌کننده، به عنوان زنگ خطری برای لزوم تغییر سیاست‌های رسانه‌ای، به ویژه در رسانه ملی، عمل کرده و تغییری را به همراه خواهد داشت یا رسانه‌ها همچنان در مسیر قبلی خود باقی خواهند ماند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 820]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن