تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 2 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد كه بدترين بدها، علماى بدند و بهترين خوبان علماى خوبند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817778075




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتخاب فیلم با حس ششم


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: انتخاب فیلم با حس ششم
تهیه‌کننده‌ها یک اصطلاح دارند که می‌گویند تماشاگر فیلم را بو می‌کشد و این به معنی استفاده از حس ششم است؛ یعنی این‌گونه تشخیص می‌دهد که این فیلم خوب نیست و به درد دیدن نمی‌خورد.
غلامرضا موسوی. تهیه‌کننده در روزنامه شرق نوشت: سینما هنر - صنعت هست و طبیعتا نگاه به‌تنهایی به هنر و صنعت ‌بودن – یکی از این دو وجه- مشکلاتی را سر راه می‌آورد و حتما هر تهیه‌کننده‌ای در کاری که تولید می‌کند، اهدافی را دنبال می‌کند و تهیه‌کننده بخش خصوصی با این هدف فیلم می‌سازد که فیلم خوبی بشود و برگشت سرمایه با سود معقولی ممکن شود؛ اما مؤسساتی که بنا بر سرمایه بیت‌المال کار می‌کنند، بیشتر ‌دنبال اهداف فرهنگی هستند و برایشان کمتر بازگشت سرمایه اهمیت پیدا می‌کند و قطعا به مسائل مادی و منافع مادی کمتر فکر می‌کنند و بنابراین همان اهداف فرهنگی‌شان که بسیار هم محترم است، در تولید آثارشان لحاظ می‌شود. به‌عنوان مثال، فیلم با موضوع دفاع مقدس کمتر در بخش خصوصی تولید می‌شود و این به دلیل هزینه بسیار بالا و امکانات بیشتری است که برای تولیدشان نیاز است و به‌ همین‌ دلیل بخش دولتی و وابسته به نهادهای عمومی در این زمینه فعالیت ‌کرده و سرمایه چنین کارهایی را فراهم می‌کنند و دلایلی هم پشت مسائل فرهنگی آنها هست و به ‌همین ‌دلیل نگران بازگشت سرمایه نیز نیستند و چنین روالی تهیه‌کننده بخش خصوصی و عمومی را از هم جدا می‌کند. البته در بخش خصوصی نیز گاهی پیش می‌آید که بازگشت سرمایه با همه برنامه‌ریزی‌ها ممکن نخواهد شد. در این بخش، هدف این است که حداقل هزینه به اضافه سود معقول برگردد و در اینجا حتما تشخیص اشتباه بوده است. شناخت مخاطب و اینکه چه مخاطبی را برای دیدن فیلم در نظر گرفته‌اند، به‌درستی صورت نگرفته است. در بخش خصوصی گاهی تهیه‌کننده سرمایه را از بخش دولتی و شاید از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی تأمین کند. در میان سرمایه‌گذاران بخش خصوصی که دو دسته می‌شوند؛ یک دسته حرفه را می‌شناسند و با بازگشت سرمایه مواجه می‌شوند و دسته دوم که حرفه را نمی‌شناسند و اغلب با بازنگشتن سرمایه مواجه خواهند شد. این بازنگشتن در ایران و خارج از ایران بارها برای بسیاری از فیلم‌ها و تهیه‌کنندگان آنها اتفاق افتاده است. برای مثال کلئوپاترا با توجه به بازیگران مشهورش و قصه‌ای که به‌اصطلاح فکر می‌کردند که بترکاند، با استقبال تماشاگران روبه‌رو نشد و این شکست باعث نابودی یک کمپانی بزرگ آمریکایی شد. طبیعی است که تماشاگر هم در انتخاب فیلم نقش مهمی دارد و تهیه‌کننده‌ها یک اصطلاح دارند که می‌گویند تماشاگر فیلم را بو می‌کشد و این به معنی استفاده از حس ششم است؛ یعنی این‌گونه تشخیص می‌دهد که این فیلم خوب نیست و به درد دیدن نمی‌خورد. بنابراین استقبال و استقبال‌نکردن، تشخیص و فرمول تهیه‌کننده‌ها را برهم می‌ریزد و این‌گونه بوده است که یک فیلم که با هزینه کم تولید شده، برخلاف انتظار تهیه‌کننده‌اش چند برابر آن هزینه با بازگشت و سود زیاد همراه شده است. در بخش خصوصی نیز اگر ما با بازار جهانی روبه‌رو شویم، قدرت ریسک بخش خصوصی را بالاتر خواهد برد و این خود عامل بهتری برای تولیدات بهتر خواهد بود.

تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۹ آذر ۱۳۹۶ - 10 December 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن