تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نگاه مؤمن عبرت آميز و نگاه منافق سرگرمى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817899893




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازار برده فروشی و شکنجه مهاجران؛ جهنمی به نام لیبی


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بازار برده فروشی و شکنجه مهاجران؛ جهنمی به نام لیبی
سازمان ملل وضعیت اقامتگاه‌های پناهجویی در لیبی را اسفبار توصیف کرده است. بر اساس برآوردها حدود ۴۰۰ هزار تا یک میلیون مهاجر در وضعیتی نامناسب به سر می‌برند به گزارش دویچه وله؛ برده‌فروشی، تجاوز جنسی، شکنجه و گرسنگی شرح احوال مهاجران در لیبی است. نیروهای امنیتی لیبی با مهاجرانی که قصد فرار به اروپا را دارند، به شدت برخورد می‌کنند. لیبی برای این مهاجران جهنمی است که از آن راه فراری نیست. انتشار تصاویری از بازار برده‌فروشی در لیبی جهان را در شوک فرو برد. دولت واحد لیبی که از حمایت جامعه بین‌الملل برخوردار است، پس از انتشار این تصاویر از تشکیل یک کمیته تحقیق خبر داد.
بازار برده فروشی و شکنجه مهاجران؛ جهنمی به نام لیبی
دولت لیبی همزمان اعلام کرد که این کشور پس از سقوط معمر قذافی روزبه‌روز بیشتر در آشوب فرو می‌رود و لیبی منبع مهاجرت غیرقانونی به اروپا نیست، بلکه خود این کشور نیز قربانی این وضعیت است. بردگانی که در این بازار معامله می‌شدند، پناهجویان آفریقایی بودند. انتشار تصاویر برده‌فروشی اعتراضاتی را در برخی از شهرهای اروپایی و آفریقایی علیه وضعیت اسفبار پناهجویان در کمپ‌های پناهندگی در لیبی رقم زد. گروهی از جوانان مراکشی و آفریقایی (عکس) در مقابل سفارت لیبی در این کشور تجمع کردند و خواستار حفظ کرامت انسانی و ایجاد شرایطی مناسب در کمپ‌های پناهجویی و نیز پایان دادن به برده‌فروشی در لیبی شدند.
بازار برده فروشی و شکنجه مهاجران؛ جهنمی به نام لیبی
بسیاری از پناهجویان در راه رسیدن به اروپا تجربیات دهشتناکی را پشت سر می‌گذارند تا جایی که زنگ خطر برای سازمان ملل متحد به صدا درآمده است. این سازمان به همراه اتحادیه اروپا و چند کشور آفریقایی قصد دارند تا پایان سال جاری میلادی (۲۰۱۷) ۱۵ هزار پناهجو را به کشورهایشان باز گردانند. این پناهجویان غالبا اهل نیجریه، گامبیا و گینه هستند. به گفته سازمان ملل مشارکت در این طرح اختیاری است.
بازار برده فروشی و شکنجه مهاجران؛ جهنمی به نام لیبی
سازمان ملل پیشتر نیز وضعیت اقامتگاه‌های پناهجویی در لیبی را اسفبار توصیف کرده بود. بر اساس برآوردها حدود ۴۰۰ هزار تا یک میلیون مهاجر در وضعیتی نامناسب به سر می‌برند و امیدوارند که بتوانند در اولین فرصت ممکن خود را به اروپا برسانند. به گفته مقامات لیبی در حال حاضر حدود ۲۰ هزار نفر در کمپ‌های پناهجویی این کشور اقامت دارند.
بازار برده فروشی و شکنجه مهاجران؛ جهنمی به نام لیبی
دولت واحد لیبی با اتحادیه اروپا قراردادی را برای جلوگیری از ورود پناهندگان از طریق دریای مدیترانه به خاک اروپا با کمک گارد ساحلی لیبی امضا کرده است. برای این منظور مهاجران در آینده در "اقامتگاه‌هایی با شرایط مناسب" اسکان داده خواهند شد. تصویری که مشاهده می‌کنید یکی از همین اقامتگاه‌هاست که در نزدیکی شهر مصراته قرار دارد. این اقامتگاه پیشتر یک زندان بوده است.
بازار برده فروشی و شکنجه مهاجران؛ جهنمی به نام لیبی
پناهجویانی که ماه‌های طولانی در بازداشتگاه‌ها و اردوگاه‌های لیبی به سر برده‌اند در وضعیت جسمی نامناسبی قرار دارند و بر بدنشان آثار شکنجه و آزار جسمی مشاهده شده است. "سازمان بین‌المللی مهاجرت" چندی پیش اعلام کرد شمار کسانی که در پنج ماه اول امسال خود را از طریق دریای مدیترانه به ایتالیا رسانده‌اند بیش از ۴۱ هزار نفر، و ۱۰ هزار نفر بیشتر از تعداد کل پناهجویان در سال گذشته بوده است.
بازار برده فروشی و شکنجه مهاجران؛ جهنمی به نام لیبی
این جوان نیز در یکی از کمپ‌های پناهجویی در ۵۰ کیلومتری مصراته زندگی می‌کند. خیلی از مهاجران برای یافتن کار به لیبی مهاجرت می‌کنند. گروهی دیگر نیز می‌خواهند از طریق این کشور مسیر مرگبار دریای مدیترانه را طی کرده و خودشان را به اروپا برسانند. تاکنون چندین هزار نفر جان خود را در این دریا از دست داده‌اند، اما با این حال بسیاری از جوانان آفریقایی همچنان منتظر نخستین فرصت برای فرار هستند.
بازار برده فروشی و شکنجه مهاجران؛ جهنمی به نام لیبی
گارد ساحلی لیبی در این بین شمار زیادی از این مهاجران جوان را متوقف کرده و به خشکی بازگردانده است. این مهاجران در اقامتگاهی در ۴۵ کیلومتری شهر ساحلی طرابلس اسکان داده می‌شوند. سازمان‌های مدافع حقوق بشر از منتقدان سرسخت قراردادی هستند که میان اتحادیه اروپا و لیبی بسته شده است. هدف اصلی و نهایی این قرارداد مسدود کردن مسیر دریای مدیترانه است.
بازار برده فروشی و شکنجه مهاجران؛ جهنمی به نام لیبی
سران اتحادیه اروپا و آفریقا به تازگی در نشستی در کشور ساحل عاج توافق کردند تا با حمایت سازمان ملل و اتحادیه اروپا، یک کمیسیون آفریقایی برای بررسی پدیده‌های نقض حقوق بشر در آفریقا نظیر برده‌فروشی تشکیل شود.
بازار برده فروشی و شکنجه مهاجران؛ جهنمی به نام لیبی


تاریخ انتشار: ۰۰:۳۶ - ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - 04 December 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن