تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اولین چیزی که از انسانها سؤال می شود، نمازهای پنج گانه است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798547380




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عدم تقاضای داخلی، بزرگترین عامل مرگ صنعت خودرو در استرالیا


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: عدم تقاضای داخلی، بزرگترین عامل مرگ صنعت خودرو در استرالیا
نیروی کار ارزان در کشورهای شرق آسیا عامل مهمی در اختلاف قیمت خودروها به شمار می‌آید. بنابراین مشتریان استرالیایی خودروی ارزان و احتمالا وارداتی را به مدل‌‌ها و کارخانه‌های خود ترجیح می‌دهند.
دو روز پیش اتفاق بزرگی در استرالیا رخ داد. هولدن کارخانه استرالیایی جنرال موتورز آخرین خودرواش در این کشور را تولید کرد و کارگرانش را برای همیشه به خانه فرستاد. کارگران این کارخانه می‌دانستند که  آخر هفته آنها طولانی‌تر از همیشه خواهد بود. به گزارش گروه خودروی عصر ایران ، هولدنی‌ها ساخت آخرین خودروی کارخانه خود را جشن گرفتند، اما با این اقدام استرالیا مراسم ختم صنعت خودروی خود را برگزار کرد. مراسم مرگی دردناک که می‌تواند هشداری برای خودروسازان کشورهای دیگر با موقعیت و سیاست‌های استرالیا به شمار آید.
عدم تقاضای داخلی، بزرگترین عامل مرگ صنعت خودرو در استرالیا
ریشه اتومبیل در استرالیا به سال‌های 1900 گره می‌خورد. در آن سال‌ها هارل تارانتِ نقشه‌بردار به صورت دستی یک خودرو را در کارگاه کوچکش ساخت. اما ساخت یک خودرو مسلما نمی‌تواند ریشه صنعتی صد و چند ساله اتومبیل در یک کشور محسوب شود. در سال 1900 هولدن کنونی یک شرکت استرالیایی بود که به ساخت درشکه می‌پرداخت و 36 سال طول کشید تا به عنوان خط مونتاژ جنرال موتورز فعالیت کند. در سال 1936 تویوتا نیز به بازار پر رونق مونتاژ در استرالیا اضافه شد و فورد نیز به عنوان پیشکسوت یازدهمین سال فعالیت خود را جشن گرفت. اما اینک چراغ تمامی این خودروسازان بزرگ در استرالیا خاموش شده و خطوط تولید بدون سر و صدای دستگاه‌ها و کارگران سوت و کور باقی مانده‌اند. تویوتا به عنوان بزرگترین خودروساز جهان، در سال های گذشته و در میانه رکود اقتصادی توانست به بزرگترین تولید کننده و صادر کننده استرالیا تبدیل شود. اما اوضاع اقتصادی این شرکت به گونه‌ای پیش رفت که نمی‌توان به ادامه فعالیت این خودروسازی نیز امیدی داشت. کارشناسان بزرگترین عامل مرگ صنعت خودرو در استرالیا را کاهش تقاضای داخلی عنوان می‌کنند. کاهش تقاضا برای خودروهای داخلی این کشور نیز از افزایش واردات بی‌رویه نشات می‌گیرد.
عدم تقاضای داخلی، بزرگترین عامل مرگ صنعت خودرو در استرالیا
نزدیکی استرالیا به کشورهای ژاپن با صنایع خودروسازی با کیفیتی مانند تویوتا، هوندا، مزدا، نیسان و نزدیکی این کشور به کره با خودروهای زیبا و پرآپشنی مانند هیوندایی و کیا هزینه و روند واردات در استرالیا را آسان می‌کنند. از طرفی رقابت استرالیایی‌ها با چین و هند در منطقه آسیب‌های بیشتری به اقتصاد این کشور وارد کرده است. نیروی کار ارزان در این بخش و عدم برابری نرخ ارز برتری‌هایی را به رقبای استرالیا اعطاء کرد ه است. در سال‌های 2013 و 2014 شرکت‌های استرالیایی فورد، تویوتا و هولدن در اولین واکنش به رقابت با رقبای چینی و هندی تولیدات خود را کاهش دادند و با این تصمیم 11 هزار بیکار را به بازار نه چندان قوی کار افزودند. سیاست‌های غلط استرالیا نیز در نابودی صنعت خودرواش بی‌تاثیر نبوده است. یکی از این بی تدبیری‌ها شاید توافق استرالیا و تایلند مبنی بر ورود خودروهای تایلندی بدون احتساب تعرفه‌های مالیاتی است. این موضوع باعث شده تا در سال‌های اخیر خودروهای مونتاژ شده در تایلند، بسیار ارزان‌تر از خودروهای تولیدی وارد استرالیا شود.
عدم تقاضای داخلی، بزرگترین عامل مرگ صنعت خودرو در استرالیا
نیروی کار ارزان در کشورهای شرق آسیا عامل مهمی در اختلاف قیمت خودروها به شمار می‌آید. بنابراین مشتریان استرالیایی خودروی ارزان و احتمالا وارداتی را به مدل‌‌ها و کارخانه‌های خود ترجیح می‌دهند. از طرف دیگر استرالیا و جزیره‌هایش مردم چندان ثروتمندی ندارد. رکود اقتصادی بر زندگی مردم موثر بوده و خرید و فروش خودروهای دست دوم و چندسال  طرفداران بیشتری دارد. احتمالا از این پس مردم استرالیا مجبور به خرید خودروهای وارداتی هستند. بخش اعظم این خودروها را ژاپن، چین، هند، تایلند و کره به استرالیا صادر خواهند کرد.

تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۳۰ مهر ۱۳۹۶ - 22 October 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن