واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرعامل شرکت سیمان زرین رفسنجان:زنگ خطر صنعت سیمان به صدا درآمده است
مدیرعامل شرکت سیمان زرین رفسنجان گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی صنعت بهویژه صنعت سیمان حال و روز خوبی ندارد و این زنگ خطری برای صنعت سیمان است.
به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، مهرداد احمدی ظهر امروز در نشست ستاد اقامه نماز واحدهای تولیدی و صنعتی استان در کارخانه سیمان زرین رفسنجان با اشاره به اینکه شرایط اقتصادی مملکت به دلایلی خیلی خوب نیست، اظهار کرد: واحدهای صنفی که فعالیت میکنند تمام هم و غمشان بقای آن است. مدیرعامل شرکت سیمان زرین رفسنجان گفت: صنعت بهویژه صنعت سیمان حال و روز خوبی ندارد و و از 23 کارخانه بورس سیمان که آمار گرفتیم بهجز دو کارخانه که در شرایط مرزی هستند بین 19 تا 70 درصد سود عملیاتیشان نسبت به سالهای گذشته پایین آمده است. وی اذعان کرد: این زنگ خطری برای صنعت سیمان است که اگر این روند ادامه داشته باشد و کارخانهها متوقف شوند با بحران کاری و کارگری مواجه میشویم. احمدی خاطرنشان کرد: ما در منطقهای هستیم که بیکاری و اشتغال وضعیت خوبی ندارد، در دو سال گذشته 11 میلیارد تومان از سهامداران گرفتیم و در اداره ثبت کرمان به عنوان افزایش سرمایه به ثبت رساندیم و با سهامداران صحبت کردیم که اکنون سودی نمیتوانیم به آنها بپردازیم. وی در ادامه با اشاره به فعالیتهای این شرکت اظهار کرد: به لطف خدا شرایط خوبی در این کارخانه برقرار است و زمانی که کارخانه را تحویل من به عنوان مدیرعامل دادند، 6.5 میلیارد تومان معوقه بانکی و حدود 3 میلیارد تومان بدهی به گاز و برق داشتیم که بدون پشتوانه سیاسی موفق شدیم شرایطی به وجود آوریم که پایداری اشتغال و بقای کارخانه را رقم بزند. احمدی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار قرار دادیم و در زمینه ارتقای کیفیت هزینه کردیم و محصول ما قابل رقابت با سایر کارخانههای استان و کشور است. مدیرعامل شرکت سیمان زرین رفسنجان ابراز داشت: تا این لحظه حقوق و مزایای عقبمانده نداریم و دیون دولتی را پرداخت کردهایم. وی عنوان کرد: 160 نفر به طور مستقیم مشغول کار هستند و با ظرفیت 210 هزار تن فعالیت میکنیم که سال گذشته 280 هزار تن تولید کرده و به فروش رساندیم و امسال نیز 300 هزار تن پیشبینی کردیم که به فروش برسانیم. احمدی با بیان اینکه 9 درصد ظرفیت استان تولید داریم، افزود: اکثر کارخانههای کشور زیر ظرفیت تولید فعالیت دارند.
وی در ادامه از صادرات 30 هزار تنی سیمان زرین به کشور پاکستان یاد کرد و افزود: باید در کشور شرایطی ایجاد شود که صادرات نداشته باشیم، زیرا سیمان کالای صادراتمحور نیست و کارخانهها به لحاظ نقدینگی کالای خود را صادر میکنند. احمدی اضافه کرد: سیمان در دنیا از لحاظ اقتصادی کالایی محلی و منطقهای است که بالای 300 کیلومتر انتقال آن صرفه اقتصادی ندارد. انتهای پیام/80016/ت40
1395/05/28 :: 19:10
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]