واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: چگونه دزدگیر خودرو کار می کند؟
امروزه متداول ترین روش جلوگیری از سرقت خودرو استفاده از دزدگیر خودرو یا ردیاب است.پیشرفت تکنولوژی باعث تولید انواع مختلفی از دزدگیرهای خودرو با امکانات مختلف شده است.اگر قصد خرید دزدگیر ماشین می توانید متناسب با بودجه خود دزدگیر متناسبی را انتخاب کنید. کارکرد اصلی دزدگیر صدای آزیر بلند آن برای ممانعت از سرقت می باشد.ولی این آژیر فقط باعث ترساندن می شود.بسیاری از سارقان به راحتی صدای دزدگیر را غیرفعال می کنند.این خود مشکل بزرگی در دزدگیر های ماشین است. ساده ترین نوع دزدگیر اتومبیل قابلیت باز وبسته کردن قفل خودرو از راه دور وبلند شدن آژِیر هشدار هنگام از شدن درب و ضربه به خودرو را دارد.بعضی از انواع دزدگیر های ساده قابلیت باز شدن صندوق عقب ماشین را دارند.برای راه اندازی این قابلیت مدار مجزایی نیاز است که هزینه ای مازاد باید صرف آن کنید.یکی از روش های جدید سارقان زمانی که خودرو پارک می شود سیگنال ارسالی به خودرو را دریافت می کنند و روی دستگاهی دیگر می فرستد.به راحتی می تواند خودرو را سرقت کند. دزدگیر تصویری دزدگیرهای تصویری بر پایه بلوتوث و اف ام کار می کنند.قیمت آنها بیش از 400000 تومان می باشد.برای خرید دزدگیر خودرو تصویری حتما از برندهای معتبر موجود در بازار استفاده کنید چرا که گزینه های تقلبی بسیار مشابه با اصل آن فراوان است. تشخیص آنها از همدیگر دشوار به نظر می رسد. با توجه به اینکه هشدارهای دستگاه در فاصله کم کار می کنند و برد کوتاهی دارند.این سیستم دزدگیر ماشین برای فاصله های زیاد کاربرد ندارند.ولی ردیاب خودرو گزینه مناسب تری است که به وسیله آن می توانید موقعیت ماشین خود را می توانید به صورت آنلاین مشاهده کنید.از طریق سایت اطلاعات موقعیت خودرو یا موقعیت های قبلی را ببینید یا با نصب برنامه روی گوشی خود به راحتی موقعیت خودرو را در هر لحظه بررسی کنید.یکی از بهترین گزینه ها برای جلوگیری از سرقت استفاده از ردیاب های جی پی اس است. پیشرفته ترین نوع دزدگیر هایی که در حال حاضر عرضه شده اند قیمت هایی بیش از یک میلیون تومان در بازار دارند.این دزدگیرهای پیشرفته مجهرز به تکنولوژیی هستند که اصطلاحا به ان کی لس (keyless) گفته می شود.دیگر نیازی به استفاده از سوییچ ندارید.با استفاده از ریموت و دکمه استارتر آن می توانید استارت زده و حرکت کنید.البته برای چنین قابلیتی تغییراتی در خودرو لازم است اعمال شود که فقط یک متخصص فنی می تواند ناجام دهد .اگر اشنایی با سیم کشی خودرو و برق آن ندارید خودتان به نصب دزدگیر اقدام نکنید و این کار را به تکنسین متخصص بسپارید.
آموزش تبدیل موبایل به ریموت دزدگیر خودرو:
Viper SmartStart برنامه کاربردی اندروید است.اگر شما گوشی هوشمند اندرویدی دارید می توانید این برنامه را در موبایل خود نصب کنید و ریموت اتومبیل در گوشی خود داشته باشید و نیازی به ریموت نباشد ویژگی های دیگری هم دارد.می توانید مکان دقیق خودروی خود را روی موبیل مشاهده کنید. خطهای پیرامون خودرو را با تلفن خود ببینید.درهای خودرو را باز وبسته کنید.یا حتی از راه دور ماشین خود را روشن کنید اجزای سیستم دزدگیر خودرو
مغز سیستم: مغز سیستم هشداردهنده در واقعیت کامپیوتری کوچک است.وظیفه ان قفل سوئیچ،چرخ ها و فعال سازی سیستم آژِیر می باشد.سیستم کنترل ودزدگیر از برق خودرو استفاده می کنند ولی اگر باتری اتومبیل مشکلی داشته باشد و کار نکند،سیستم می تواند از باتری کمکی استفاده کند و هشدار خود را فعال کند. حسگرهای درب اتومبیل: اغلب دزدگیر های ماشین دارای حسگر درب هم می باشند. به این معنی است که اگر درب خودرو ویا کاپوت وعقب باز شوند مغز سیستم فعال شده و هشدار فعال می شود.درب اتومبیل های جدید به چراغ های هشدار دهنده ای هم متصل هستند.اگر درب بازباشد این چراغ ها روشن می شوند. حسگرهای درب را معمولا به مدار هشدار چراغ اضافه می کنند. حسگر ضربه: اگر ضربه ای به سیستم خودرو وارد شود سیگنالهای به بخش کنترل دزدگیر فرستاده می شوند، بسته به شدت این ضربه، آژِیر هشدار فعال می شود.اما مشکل آن این است که با کوچکترین صدایی آزیر آن به صدا در می آید. حسگر تغییر فشار: این حسگر برای زمانی که شیشه های خودرو شکسته می شوند کارآمد است.اگر شیشه اتومبیل شکسته شود .بر اثر وارد شدن هوای تازه به داخل خودرو فشار آن تغییر می کند.این تغییر فشار باعث می شود حسگر سیگنالی به واحد کنترل ارسال کند و صدای آژیر بلند شود. حسگر حرکت و کج شدن این نوع حسگر ها بر اثر کج شدن یا حرکت خودرو صدایشان در می آید.این سیستم هشدار دارای استوانه ای است که حاوی مایع جیوه می باشد و از این استوانه دو سیم به مرکز کنترل وصل می شود زمانی که اتومبیل حرکت کند مایع درون استوانه تکان می خورد.جریان مدار قطع و وصل می شود.واحد کنترل هشدار را فعال می کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۱ مهر ۱۳۹۶ - 13 October 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]