محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1841920509
سیف: سرمایه های خارجی سرشار برای اقتصاد ایران در راه است
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سیف: سرمایه های خارجی سرشار برای اقتصاد ایران در راه است
رئیس کل بانک مرکزی از در راه بودن سرمایه های خارجی سرشار برای اقتصاد ایران خبر داد و آن را ناشی از انسجام و و هماهنگی در دولت برای رسیدن به اهداف کلان اقتصادی و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی دانست.
آفتابنیوز : به گزارش ایرنا، «ولی اله سیف» روز یکشنبه در آیین آغاز اجرای دو برنامه ملی ایجاد اشتغال در کشور در محل سازمان برنامه و بودجه از امضای قراردادهای جدید تامین مالی خارجی در روزها و هفته های آینده خبر داد و ابراز امیدواری کرد با جذب این منابع جدید، فضای مناسبی برای اشتغال و تولید در کشور ایجاد شود.
وی افزود: اکنون شاهد امضای قرارداد فاینانس در اقتصاد ایران هستیم و از سمت خارجی ها، تقاضای بالایی برای تامین مالی اقتصاد ایران وجود دارد، صف گشایش فاینانس اکنون برای اقتصاد ایران تشکیل شده است و بسیاری از کشورها، خواستار حضور در اقتصاد ایران هستند و در آینده نزدیک، خبرهای خوبی را منتشر خواهیم کرد.
سیف اظهار داشت: با توجه به تجربه اقتصادی کشور در دهههای گذشته و آسیبپذیری بالای آن در مواجهه با شوکهای داخلی و خارجی، با تدبیر مقام معظم رهبری گفتمان اقتصاد مقاومتی در سالهای اخیر مطرح و مورد توجه تمامی مسئولان قرار گرفته است.
رئیس شورای پول و اعتبار ادامه داد: در سال جاری که به نام «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» مزین شده است، ضرورت توجه به دو مولفه کلیدی در اقتصاد یعنی اشتغال و تولید اهمیت دو چندان یافته است. موضوعاتی که دولت و مجلس شورای اسلامی نیز در قالب تدوین و اجرای سیاستها و برنامههای مختلف، به دنبال تحقق اهداف ترسیم شده در این دو بخش بودهاند.
وی گفت: اکنون حمایت از ایجاد و توسعه اشتغال در کشور در قالب سه برنامه عملیاتی از سوی دولت مورد پیگیری و اجرا قرار گرفته است؛ برنامه اول، حمایت نظام بانکی از تامین مالی بنگاههای کوچک و متوسط بوده که از ابتدای سال 1395 متعاقب تاکیدات مقام معظم رهبری در دستور کار نظام بانکی قرار گرفت.
سیف توضیح داد: در این زمینه «دستورالعمل تأمین مالی بنگاههای کوچک و متوسط» توسط بانک مرکزی تهیه و جهت اجرا به شبکه بانکی ابلاغ شد و به دنبال آن با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، سامانه ثبتنام واحدهای تولیدی واجد شرایط و متقاضی دریافت تسهیلات جهت معرفی به کارگروههای استانی راهاندازی شد.
وی تاکید کرد: خوشبختانه آمار عملکرد این طرح، نشانگر استقبال خوب متقاضیان و همکاری مناسب شبکه بانکی در اجرای آن بوده است، به طوری که در سال 1395 تعداد 24 هزار و 200 بنگاه تولیدی موفق به اخذ تسهیلات با اختصاص مبلغی مجموعاً معادل 168.1 هزار میلیارد ریال از شبکه بانکی کشور شدند؛ این آمار نشان از همراهی و اهتمام نظام بانکی در اجرای تاکیدات مقام معظم رهبری و سیاستهای دولت برای حمایت هرچه بیشتر از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط دارد تا به این ترتیب امکان هدایت بهینه و صحیح منابع مالی موجود در راستای بهبود وضعیت اشتغال و رشد اقتصادی در کشور فراهم شود.
رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: اکنون با اقدامات صورت گرفته زمینه تداوم اجرای طرح در سال 1396 نیز مهیا شده است، به موجب دستورالعمل ابلاغی سال جاری پیشبینی شده است با تخصیص منابعی در حدود 300 هزار میلیارد ریال، امکان تامین سرمایه در گردش مورد نیاز 10 هزار بنگاه اقتصادی، تامین تسهیلات مورد نیاز 6 هزار طرح نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی حداقل 60 درصد و بازسازی و نوسازی تعداد 5 هزار واحد اقتصادی در اولویت شبکه بانکی کشور قرار گیرد.
سیف در ادامه برنامه دوم سیاستهای حمایت از تولید و اشتغال را توضیح داد و گفت: این برنامه ناظر بر ظرفیت موجود در تبصره (18) قانون بودجه سال 1396 کل کشور بوده و طبق «آئیننامه اجرایی بندهای الف و ب تبصره 18 قانون بودجه سال 1396 » قرار است مبلغ 200 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی به واحدهای معرفی شده توسط کارگروههای اشتغال استانی اختصاص یابد.
وی افزود: در این خصوص بانک مرکزی با تهیه دستورالعمل اجرایی این آییننامه و ابلاغ آن به بانکهای عامل در هشتم مرداد امسال، نسبت به تعیین سهم هر کدام از بانکهای عامل از تسهیلات اعطایی موضوع این آییننامه اقدام کرده است و به این ترتیب در قالب اجرای این طرح زمینه حمایت و تامین مالی طرحهای همسو با رشته فعالیتهای دارای اولویت در هر یک از مناطق و استانهای کشور فراهم میشود.
سیف همچنین گفت: برنامه سوم حمایتی نیز معطوف به «قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی» بوده که به تازگی لایحه آن در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.
به گفته رئیس شورای پول و اعتبار، به موجب این قانون به صندوق توسعه ملی اجازه داده میشود تا با هدف ارتقای تولید و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری معادل ریالی 1500 میلیون دلار (یک میلیارد و پانصد میلیون دلار) از منابع صندوق را به صورت قرضالحسنه نزد بانکها و موسسات عامل مشخص سپردهگذاری کند تا متعاقباً این منابع صرف اعطای تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی برای ایجاد اشتغال در روستاها و شهرهای زیر ده هزار نفر جمعیت با اولویت مناطق مرزی و عشایری شود.
رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: یکی از مهمترین نقاط مشترک و حلقه اتصال تحقق هدف ایجاد اشتغال در تمامی طرحهای مذکور، استفاده از ظرفیت بنگاههای خرد، کوچک و متوسط است؛ موضوعی که اهمیت آن به درستی مورد توجه سیاستگذار قرار گرفته است.
وی یادآور شد: امروزه موضوع حمایت از بنگاه های خرد، کوچک و متوسط (SMEها) به عنوان یکی از اولویتهای اساسی در کمک به رشد و توسعه اقتصادی مورد توجه بسیاری از کشورها است. مطالعات و پژوهشهای جهانی صورت گرفته در این زمینه موید آن است که سهم بنگاههای کمتر از 20 نفر کارکن در ایجاد فرصتهای شغلی جدید به مراتب بیشتر از سایر واحدهای تولیدی بوده ضمن آن که در شرایط رکود اقتصادی نیز بنگاههای خرد، کوچک و متوسط بسیار منعطف عمل کرده در حالی که بنگاههای بزرگ غالباً با کاهش بیشتری در میزان اشتغال نسبت به این بنگاهها مواجه میگردند.
سیف تاکید کرد: مزیت دیگر اینگونه کسب و کارها توزیع و پراکندگی آنها در کل جغرافیای کشور است این در حالی است که بنگاههای بزرگ غالباً در نقاط خاصی متمرکز بوده و به طور عمده در همان محدوده جغرافیایی، قابلیت ایجاد اشتغال و تولید دارند.
به گفته وی، بررسی نتایج طرح آمارگیری از کارگاههای صنعتی کشور در سال 1393 (آخرین آمار موجود) نشان میدهد، بنگاههای کوچک و متوسط (10 تا 99 نفر کارکن) سهمی بیش از 82 درصد از کل تعداد بنگاههای صنعتی کشور را به خود اختصاص دادهاند.
رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: به ویژه در استانهای کمتر برخوردار (همچون ایلام، لرستان، سیستان و بلوچستان) سهم بنگاههای کوچک و متوسط به طور قابل ملاحظهای بالاتر از دیگر استانها است بنابراین جامعیت گسترش بنگاههای کوچک و متوسط حسب مزیتها و اقتضائات اقتصادی آنها در کلیه استانها و اقصی نقاط کشور مزیتی است که حمایت از آنها میتواند توسعه متوازن درآمد و اشتغال را نیز در تمامی استانها به دنبال داشته باشد و زمینهساز توزیع عادلانه فرصتهای شغلی در کشور شود.
سیف در ادامه یادآور شد: مولفه مشترک دیگر در هر سه برنامه فوق، استفاده از ظرفیتهای شورای عالی اشتغال و کارگروههای استانی به عنوان سازوکار اجرایی پیگیری و اجرای موفق برنامهها در تمامی استانها است که در این میان نقش کارگروههای استانی در شناسایی صحیح واحدهای متقاضی و طرحهای واجد شرایط و متعاقباً معرفی آنها به بانکهای عامل جهت تخصیص بهینه منابع به سمت تولید و اشتغال بسیار حائز اهمیت است. از اینرو ضرورت همکاری و تعامل مناسب میان کارگروههای استانی و شبکه بانکی در اجرای صحیح برنامههای مذکور و تحقق اهداف مطروحه از اهمیت بسزایی برخوردار است.
رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: تجارب حاصل از برخی اقدامات و سیاستهای گذشته در خصوص حمایت از طرحهای اشتغالزا (همچون اجرای طرح حمایت از بنگاههای زود بازده) نشانمیدهد، هرگونه اعمال فشار غیر منطقی به بانکها و تضعیف فرآیند بررسی توجیه فنی، مالی و اقتصادی طرحها از سوی بانکها میتواند منجر به انحراف و عدم تخصیص بهینه منابع به طرحهای واقعی و سودآور شود.
سیف خاطر نشان کرد: پیگیری طرحهای مذکور بدون حصول اطمینان کافی از اقتصادی بودن و سودآوری پروژهها علاوه بر این که برگشت پذیری منابع محدود شبکه بانکی را با مخاطرات جدی مواجه میسازد، ایجاد اشتغال پایدار در کشور را که هدف غایی این طرحهاست دچار چالش جدی خواهد کرد.
رئیس شورای پول و اعتبار گفت: بر این اساس برای اطمینان از سلامت و پایداری اجرای طرحهای جدید تامین مالی توصیه میشود از هرگونه فشار غیرمنطقی به شبکه بانکی در فرآیند بررسی توجیه فنی، اقتصادی، مالی طرح، اهلیت و توان سرمایهگذار و نیز بانکپذیری پروژهها خودداری شود.
به گفته وی، این امر به معنی نادیده گرفتن ضرورت تحرک جدی نظام بانکی در تحقق اهداف مورد نظر نیست، امری که در سال گذشته تجربه بسیار مثبتی را بر جای گذاشته و امیدوارم همکارانم در نظام بانکی با احساس مسئولیتی فراتر از گذشته همه تلاش خود را در تحقق اهداف مورد نظر بکار گیرند.
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اهمیت بررسی و ارزیابی سازوکار اجرایی ترسیمشده در برنامههای اشتغالزایی دولت گفت: این بررسی حاکی از وجوه اشتراک متعدد در تخصیص منابع به گروههای هدف عمدتاً مشترک، جهت ایجاد رونق تولید و اشتغال است.
سیف افزود: از این رو لازم است در مرحله اجرا توجه به مقوله همافزایی این طرحها جهت کمک به رفع عدم تعادلهای منطقهای مورد توجه ویژه قرار گیرد که به نوبه خود این مهم نیازمند تلاش برای برنامهریزی صحیح به منظور تعیین بخشها و رشته فعالیتهای مورد نظر و متعاقباً شکلدهی زنجیره تولید در چارچوب ایجاد خوشههای صنعتی است.
به عقیده رئیس شورای پول و اعتبار، تحقق این امر مستلزم مساعدت دستگاههای اجرایی ذیربط در رفع موانع پیشروی فعالیت این بنگاهها و توجه به دیگر ابعاد حمایت از توسعه این بنگاهها خواهد بود.
رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: آنچه مسلم است، اتکای صرف به ابزارهای تامین مالی، راهحلی جامع و راهگشا در رفع تمامی موانع و مشکلات پیشروی تولید داخلی نبوده و لذا انتظار میرود علاوه بر حمایتهای مالی لحاظ شده در این طرحها، دیگر اقدامات مقتضی نیز جهت تقویت این بنگاهها توسط دستگاههای اجرایی ذیربط صورت پذیرد.
به گزارش ایرنا، سیف جمعه گذشته در پکن به خبرنگار ایرنا گفت: با رایزنی ها و نشست های مختلفی که با مسئولان بانکی چین انجام شده است این کشور تا کنون حدود 35 میلیارد دلار تسهیلات و فاینانس، برای اقتصاد ایران در نظر گرفته است.
وی افزود: این حجم از تسهیلات و تامین مالی، بیانگر آینده روشن و مثبت فضای اقتصادی کشور و نشان دهنده عزم جدی در توسعه روابط اقتصادی و تجاری ایران و چین است.
او با اشاره به یاداشت تفاهم امروز بانک مرکزی با بانک توسعه چین(cdb) تا سقف معادل 15 میلیارد دلار در پکن گفت: این یاداشت تفاهم امروز در دیدار با مسئولان این بانک به امضا رسید و نهایی شد.
وی اظهار امیدواری کرد هر چه سریعتر قرارداد های اصلی و جامع این یاداشت تفاهم هم تنظیم شود تا بر اساس این قرارداد جامع، تک تک پروژه ها به مرحله عملیاتی برسند و برای هر پروژه نیاز به قرارداد جزیی نباشد.
سیف با اشاره به جلسه امروز (جمعه) خود با "اگزیم بانک" چین نیز گفت: این بانک بزرگترین خط اعتباری تامین مالی با ایران را درباره خط آهن تهران - مشهد به مبلغ 1.7 میلیارد دلارمنعقد کرده که دو سوم این مبلغ وام ترجیحی با یک رقم مناسب است.
رییس کل بانک مرکزی گفت: در این نشست هر دو کشور سقف 10 میلیاد دلار را پذیرفتند و امیدواریم با اعزام تیم "اگزیم بانک" چین به ایران در چند روز آینده، هر چه سریعتر به توافق برسیم و قرارداد کلی آن به امضا برسد.
در آیین آغاز اجرای دو برنامه ملی اشتغال در کشور که در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز حضور دارند.
۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]
صفحات پیشنهادی
30 میلیارد دلار سرمایه خارجی در راه ایران
30 میلیارد دلار سرمایه خارجی در راه ایران معاون وزیر امور اقتصادی ودارایی می گوید حدود 30 میلیارد دلار تامین مالی فاینانس خارجی در راه است که از بانک های اروپایی و اسیایی جذب می شود آفتابنیوز محمد خزاعی روز سه شنبه در بیست و هشتمین همایش بانکداری اسلامی در مرکز همایشآغاز رنسانس اقتصادی منطقه آزاد اروند در دولت یازدهم/ 17 هزار بومی مشغول به کار شدند/ جذب 39 میلیون دلار سرمایه
معاون سرمایهگذاری منطقه آزاد اروند در گفتوگوی تفصیلی با ایلنا آغاز رنسانس اقتصادی منطقه آزاد اروند در دولت یازدهم 17 هزار بومی مشغول به کار شدند جذب 39 میلیون دلار سرمایه خارجی در سال گذشته معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه ازاد اروند با تشریح جزییات جذب سرمایه های داخلی و خارشبکه ملی اطلاعات بزرگترین پروژه دولت یازدهم در حوزه فناوری اطلاعات/ ایرانسل بزرگترین اپراتور دیتای کشور/ حوزه
واعظی در مراسم افتتاح پروژههای جدید شرکت ایرانسل شبکه ملی اطلاعات بزرگترین پروژه دولت یازدهم در حوزه فناوری اطلاعات ایرانسل بزرگترین اپراتور دیتای کشور حوزه ICT نیازمند سرمایه گذار خارجی وزیر ارتباطات در رابطه با پروژه شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد پروژه ملی و بزرگ شبکه ملی اطلتنها راه درمان اقتصاد ایران از زبان جهانگیری
تنها راه درمان اقتصاد ایران از زبان جهانگیریتاریخ انتشار چهارشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۹ ۳۷ معاون اول رئیسجمهور خصوصی سازی را راه قطعی درمان اقتصادی ایران دانست به گزارش ایسنا اسحاق جهانگیری عصر امروز چهارشنبه در جلسه تودیع و معارفه وزرای پیشین و جدید امور اقتصادی و دارسرمایه گذاری خارجی مناسبترین راه برای تامین مالی پروژههای صنعت نفت است
یک نماینده مجلس سرمایه گذاری خارجی مناسبترین راه برای تامین مالی پروژههای صنعت نفت است عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به امضای قرارداد با شرکت توتال برای توسعه فاز 11 پارس جنوبی عنوان کرد در این قرارداد هم انتقال تکنولوژی صورت گرفته و هم از شرکوضعیت جذب سرمایه گذاری خارجی ها در ایران +جدول | پایگاه خبری تراز
تراز کشورهای رقیب ما در جذب سرمایه خارجی در سطح منطقه عمدتاً ترکیه عربستان و امارات هستند اما برخی کشورهای دیگر از جمله آذربایجان نیز پیشرفت چشمگیری در جذب سرمایه داشتهاند و بهعنوان رقیب نوظهور منطقهای ایران ظاهر شدهاند پایگاه خبری اقتصادی تراز بر اساس سند چشمانداز اورود 3 ميليارد دلار سرمايه خارجي به ايران
ورود 3 ميليارد دلار سرمايه خارجي به ايرانتاریخ انتشار پنجشنبه ۸ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۹ ۲۲ بر اساس دادههاي بانك جهاني ميزان جذب سرمايهگذاري مستقيم خارجي كشور در سالهاي ١٩٩٠ تا ٢٠٠٠ به طور متوسط ٢٢ ميليون دلار بوده است كه با رشدي قابل توجه متوسط سرمايهگذاوزیر اقتصاد: نرخ بالای سود بانکی مانعی بر سر راه سرمایهگذاری است
وزیر اقتصاد نرخ بالای سود بانکی مانعی بر سر راه سرمایهگذاری استتاریخ انتشار پنجشنبه ۹ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۲۱ ۱۱ وزیر امور اقتصادی و دارایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نرخ بالای سود بانکی گفت نرخ بالای سود بانکی مانعی بر سر راه سرمایهگذاری است به گزارش تسنیم مسرفع موانع موجود بر سر راه گسترش همکاری های اقتصادی ایران و تاجیکستان
رییس مرکز توسعه صادرات وزارت نیرو در یازدهمین اجلاس مشترک همکاری های ایران و تاجیکستان خواستار شد رفع موانع موجود بر سر راه گسترش همکاری های اقتصادی ایران و تاجیکستان رییس مرکز توسعه صادرات وزارت نیرو در یازدهمین اجلاس مشترک همکاریهای ایران و تاجیکستان خواستار شد تا موانع موجودمشاور بخش خاورمیانه سازمان تجارت خارجی ژاپن: شرکتهای ژاپنی به دلیل نگرانی از تداوم تحریمهای اقتصادی آمریکا ب
مشاور بخش خاورمیانه سازمان تجارت خارجی ژاپن شرکتهای ژاپنی به دلیل نگرانی از تداوم تحریمهای اقتصادی آمریکا به ایران نمیآیند مشاور بخش خاورمیانه سازمان تجارت خارجی ژاپن اعلام کرد علیرغم انتظارات موجود از طرف ایران شرکتهای ژاپنی به دلیل نگرانی از تداوم تحریمهای اقتصادی آمریکا-
اقتصادی
پربازدیدترینها