تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816830644




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسانه ملی نیروی محرکه اقتصاد مقاومتی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: رسانه ملی نیروی محرکه اقتصاد مقاومتی
جهان امروز دریافته است که توجه به آموزش، فرهنگ‌سازی و تربیت افراد نوعی سرمایه گذاری است و اگر این موارد در حوزه اقتصاد باشد می تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور ها را حل کند اما متاسفانه در کشور ما هنوز به اهمیت این موضوعات پی برده نشده است.
آفتاب‌‌نیوز : محمد وجدانی*-سال 1396 هم کم کم دارد به نیمه‌های خود نزدیک می‌شود و با هم تکراری از سال 1395 است! مقام معظم رهبری پس از نام‌گذاری سال 95تحت عنوان اقتصاد مقاومتی،اقدام وعمل اهمیت این امر را بگونه‌ای دیدند که سال 96 را نیز حول همین موضوع نام گذاری کردند اما متاسفانه با گذشت 5ماه از سال جدید هیچ اقدام درخور و ارزشمندی از جانب مسئولین و نخبگان اقتصادی در این زمینه ندیده‌ایم.


همانطور که در بندهای 21و22 سیاسیت‌های ابلاغ شده اقتصاد مقاومتی از جانب مقام معظم رهبری تاکید بسیاری بر امر آموزش و روان‌سازی این مساله برای همگان شده است اما متاسفانه تاکنون از نه از جانب وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارشاد و نه سازمان صدا وسیما هیچ حرکت بزرگی صورت نگرفته است.


جهان امروز دریافته است که توجه به آموزش، فرهنگ‌سازی و تربیت افراد نوعی سرمایه گذاری است و اگر این موارد در حوزه اقتصاد باشد می تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور ها را حل کند اما متاسفانه در کشور ما هنوز به اهمیت این موضوعات پی برده نشده است.


نقش رسانه امروزه بر کسی پوشیده نیست و مردم وقت زیادی از زندگی خود را صرف رسانه های دیداری، شنیداری و نوشتاری می‌کنند، لذا این مساله نشان از این است که اگر میخواهیم یک آموزش همگانی برای افراد جامعه در نظر بگیریم باید از طریق رسانه این کار را انجام دهیم و رایج‌ترین رسانه ها در بین مردم رسانه ملی است.


صداوسیمای ما باید پل ارتباطی میان مقام معظم رهبری،مسئولین و کارشناسان با مردم شریف کشور باشد اما نه صرفا نمایش دادن سخنان و اخبار بلکه رسیدن به یک زبان مفاهمه!مشکلی که ما امروزه از آن رنج می بریم این است که رسانه ما فاقد زبان مفاهمه می باشد. حال سوال پیش می آید که این زبان مفاهمه چیست؟در پاسخ باید گفت زبانی است که قابل فهم برای عموم جامعه باشد و بتواند در آنها تاثیرگذار باشد و بگونه ای تربیت اقتصادی بکند.


ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی مربوط به 29 بهمن ماه1392 می باشد اما هنوز برخی مسئولین،کارشناسان،دانشجویان و عمده مردم فهم درست و روشنی از اقتصاد مقاومتی ندارند.این نشان دهنده این است که ما بعد گذشت 4سال هنوز نتوانسته‌ایم مفاهیم و ارزش‌های این مهم را به جامعه بیاموزیم.


اگر امروز از مردم راجع اقتصاد مقاومتی،اقتصاد دانش بنیان،کارآفرینی،اصلاح الگوی مصرف و حمایت از تولید ملی سوال کنیم قطعا بیشتر به این پاسخ می‌رسیم که اقتصاد مقاومتی یعنی تحمل سختی و ریاضت کشیدن و متاسفانه گاهی این حرف ها را از زبان برخی از مسئولین کشور می‌شنویم که واقعا خجالت آور است.


قطعا اقتصاد مقاومتی این نیست و بسیار فراتر از این تعاریف است و در هر واژه و گفتمانی که در این 24 بند آمده مفاهیم گسترده‌ای نهفته است که آموزش آنها به مردم وظیفه رسانه ملی است که بیشترین ارتباط را با مردم دارد.


اما متاسفانه رسانه ملی ما که هنوز بی‌توجه به مساله و دغدغه اصلی مردم یعنی اقتصاد، شانه از با این مسئولیت خطیر خالی کرده است.


رسانه ملی ما نه تنها به زبان مفاهمه لازم جهت برقراری ارتباط بین رهبری،دولتمردان و کارشناسان اقتصادی با مردم نرسیده است بلکه دچار شکست تعاملی نیز شده است و با فعالیت های دیگر خود نظیر سریال ها و دیگر برنامه های تلویزیونی سبب دور شدن مردم از فضای اقتصاد مقاومتی نیز شده است.


لذا از مسئولین محترم خواهشمندم به رسانه توجه بیشتری نمایند تا بتوانیم در مسیر اجرایی‌شدن اقتصاد مقاومتی که تنها مسیر اعتلای اقتصاد کشور است، گامهای بلندتری برداریم.


*دبیر هسته علمی عملیاتی اقتصاد و فرهنگ دانشگاه امام صادق(ع)




۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن