واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
دفاع مودبانه از «مطیعی» در برابر واکنشهای توهین آمیز در واکنش به فحاشی و توهین گروههای سیاسی تمامیت خواه علیه «مطیعی» برخی از شاعران با زبان هنر از این مداح حمایت کردند.
به گزارش فرهنگ نیوز، پس از مداحی انقلابی دکتر میثم مطیعی در مراسم نماز عید فطر، سیلی از توهین و رکیک گویی علیه این مداح، توسط برخی افراد و سیاستمدارها در فضای سیاسی و رسانهای منتشر شد. کار به جایی رسید که «علی جنتی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم الفاظی را علیه این مداح به کار برد که از شدت توهینآمیز بودن، نمیتوان ذکر کرد. «علی مطهری» هم شعر خوانده شده توسط مطیعی را کمونیستی عنوان کرد!اما در برابر این واکنشهای عصبی و توهین آمیز، گروهی از هنرمندان و شاعران نیز با زبان ادب به حمایت از میثم مطیعی و محتوای مداحی وی پرداختند.علی محمد مودب، شاعر و یکی از سرایندههای نوحه مطیعی در روز عید فطر در این باره اظهار داشت: «شعر امروز را باید در ادامه اشعار قبل مثل شعر ۲۲ بهمن گذشته شنید و دید؛ بیان دردهای مردم و کوله بران و کارگران شلاق خورده و طبعا حرف زدن در مورد بحرانهای اصلی کشور …»میلاد عرفان پور، شاعر جوان و متعهد در این باره نوشت: «متاسفانه برخی سیاسیون افراطی محتوای این شعر انتقادی که کاملا محترمانه و با رعایت ادب برای بیان حرف اقشار مردم انقلابی سروده شده را به خود گرفتهاند. شعری که بعضی حرف هایش حتی برگرفته از کلام خود دولتمردان است. اینکه چرا مصداق بعضی بیتها را خود دانستهاند بماند اما امیدواریم ظرفیت انتقاد پذیری و بیان آزادانه حرف مردم برای برخی مسئولین و هواداران افراطی آنها سنگینتر از اهانتهای بیپاسخ مانده دشمن نباشد.»دکتر وحید یامینپور، مجری تلویزیون و استاد دانشگاه نیز در فضای نوشت: «شعر میثم مطیعی با شعارهای روز قدس یک تفاوت بزرگ داشت و آن اینکه تمیز بود، آتش به اختیار یعنی کار تمیز، هر چند مدعیان پوچ اندیش همیشه طلبکار هستند.»دکتر محمد مهدی سیار، یکی دیگر از شاعران این مداحی نیز در این باره نوشت: «بد نیست بدانید بلافاصله پس از اجرای شعر، یک عضو ارشد تیم مذاکرهکنندۀ هستهای این شعر را «عالی» خواند و یکی از فرماندهان ارشد نظامی برد این شعر را فراتر از موشکها برآورد کرد.شنیدهام بعضی از صفحات و رسانههای عموما تندروی سیاسی این شعر را دشمنی و توهین به رئیسجمهور محترم جناب آقای روحانی تلقی کردهاند. حقیقتا نمیدانم کدام بیت یا ابیات از این مثنوی حدودا هفتادبیتی را میتوان مصداق چنین برچسبی دانست. در حالی که تلاش ما و جناب آقای مطیعی همواره این بوده که ضمن بیان نقدها و درد دلهای مردم خطاب به مسئولان دولت و قوه قضاییه (در مباحثی همچون کار، حقوق کارگران و عدالت و مبارزه با فساد و زمینخواری) رویکردی خیرخواهانه و همدلانه نسبت به «صف اولنشینان» داشته باشیم و نوک تیز حملات به سوی دشمن خارجی به ویژه آمریکا، اسرائیل و داعش باشد.»
بسیاری از مداحان کشورمان نیز در صفحات شخصی خود در فضای مجازی به دفاع از دکتر میثم مطیعی پرداختند. صفحات ادب و هنر و فرهنگ مقاومت روز یکشنبه همین هفته به شعرخوانی دکتر مطیعی نگاهی دارد.
منبع: کیهان
96/4/10 - 08:57 - 2017-7-1 08:57:23
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]