واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: یادداشت وزیر فرهنگ برای سالگرد شهادت بهشتی
از نسل نخست انقلاب معدود یارانی در میان ما باقی مانده اند. اما هنوز حقد و کینه مخالفان انقلاب ادامه دارد، هنوز مظلومیت رهبر انقلاب و فرزندان انقلاب باقی است، هنوز صدای توهین به منتخب ملت به گوش می رسد و هنوز تفکر شوم ترور و خشونت به فکر انتقام و ضربه زدن است.
آفتابنیوز : سیدرضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یادداشتی نوشت: واقعه انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیرماه سال 1360 و در پی آن شهادت شخصیت اندیشمند و انقلابی، دکتر بهشتی و جمعی از یاران صدیق انقلاب از روزهای فراموش نشدنی و داغ های جبران ناپذیری است که دشمنان این ملت و مخالفان عزت و سربلندی ایران در دل های علاقه مندان به این نظام مردمی به جا گذاشتند. با وجود گذشت سی و شش سال از این حادثه تاسف بار، هنوز عمق این فاجعه و حسرت از دست دادن عزیزانی که دل در گرو دین و میهن داشتند، در اذهان ما پابرجاست و افسوس می خوریم در برهه حساسی که همه ما به فکر تبیین انقلاب مردمی «گل در برار گلوله» و تثبیت نظام اسلامی برخاسته از آن بودیم، سرمایه های ارزشمندی را قربانی تفکر شوم ترور یافتیم.
شهید والا مقام دکتر بهشتی که به تعبیر امام راحل، «یک ملت بود برای ملت ما» عصاره ای از فضایل و خصلت های نیکوی انسانی را در ضمیر خود داشت. شخصیتی فاضل و دانشمند، اخلاق مدار و باتقوا، و مردمی و انقلابی که به درستی فرزند زمان خویشتن بود و با جهد و ممارست در هر دو عرصه حوزه و دانشگاه به قله های معنویت، عقلانیت، آگاهی و دانش دست یافته بود.
صداقت، صراحت و صلابت بهشتی از او کوهی استوار و دژی تسخیرناپذیر ساخته بود. در روزهای نخست پیروزی انقلاب با تبحر و تسلط کم نذیری به بیان دیدگاه های خود پرداخت و در مناظرات گوناگونی که با نحله های مختلف فکری و منتقدان نظام جمهوری اسلامی داشت با استدلال، بیان نیکو و اخلاق حسنه، مواضع حق مدارانه را بیان می کرد. او برای دستگاه قضایی هم ایده های ناب و افکار ارزشمندی داشت. به دلیل احاطه بر اصول فقهی از یک سو و آشنایی با علم حقوق و مطالعات فراوان سازوکارهای حقوقی کشورهای مختلف از سوی دیگر نقش تاثیرگذاری در تدوین قانون اساسی و سپس دفاع از آن در مجلس خبرگان قانون اساسی داشت. با این همه در همان روزها از سوی برخی تفکرات که تحمل او را نداشتند مورد عتاب و توهین قرار می گرفت، اما به عشق امام و انقلاب و نظام دم فرو بسته بود و اندک گلایه ای نمی کرد، تا جایی که روزی رفیق دیرین بهشتی، مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی که خود تا پایان عمر هدف آماج حملات و تهمت ها بود، به وی گفته بود تو خیلی مظلوم هستی. و شهید بهشتی پاسخ داده بود آسیاب به نوبت است و این مظلومیت سراغ تو هم خواهد آمد. شهید بهشتی مرد بحران ها بود و اگر در ترور سال 60 شهید نمی شد، در بحران های بعد از انقلاب نقش آفرینی می کرد. اما منافقان کوردل، خشم و کینه خود از یاران امام و مردان صدیق انقلاب از بهشتی و بهشتی ها گرفتند و ما را از سرمایه هایی محروم کردند که کمتر جایگزینی داشتند.
از نسل نخست انقلاب معدود یارانی در میان ما باقی مانده اند. اما هنوز حقد و کینه مخالفان انقلاب ادامه دارد، هنوز مظلومیت رهبر انقلاب و فرزندان انقلاب باقی است، هنوز صدای توهین به منتخب ملت به گوش می رسد و هنوز تفکر شوم ترور و خشونت به فکر انتقام و ضربه زدن است.
همچنان که رهبر معظم انقلاب فرموده اند، انقلاب اسلامی ادامه دارد و وظیفه ماست که روزهای سخت انقلاب را با زبان قابل درک برای نسل امروز و فردا شرح دهیم تا قدر نظام و ارزش های انقلاب را بدانند و مسیر پیشرفت و توسعه کشور را گم نکنند. وظیفه ماست که از سرمایه های نظام، یعنی رهبری، دولت مردمی، امنیت ملی و انسجام و وحدت ایرانیان مراقبت کنیم تا درخت تنومند انقلاب اسلامی که با خون هزاران شهید از بهشتی و مفتح و باهنر، همت و باکری، شهدای ترور و دفاع مقدس، تا شهدای هسته ای و شهدای مدافع حرم آبیاری می شود، همچنان سایه گستر و ثمر بخش باشد.
۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]