تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالمان فرمانرواى بر شهرياران هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816088077




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صد خاطره از شهید عماد مغنیه در "ابوجهاد"/ بزرگ‌ترین آرزوی عماد، نابودیِ اسرائیل


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
صد خاطره از شهید عماد مغنیه در "ابوجهاد"/ بزرگ‌ترین آرزوی عماد، نابودیِ اسرائیل
صد خاطره از شهید عماد مغنیه در "ابوجهاد"/ بزرگ‌ترین آرزوی عماد، نابودیِ اسرائیل کتاب «ابوجهاد» شامل صد خاطره از شهید عماد مغنیه به همت سیدمحمد موسوی گردآوری و از سوی انتشارات روایت فتح منتشر شده است.


به گزارش خبرنگار فرهنگی «فرهنگ نیوز»، «عماد مغنیه یکی از جوانانی بود که نقشی اساسی در پیروزی‌های بعدی مقاومت در جنوب لبنان داشت؛ چه در آزادی غرور‌آفرین جنوب لبنان در سال 2000 و چه در شکستِ تحقیرآمیز صهیونیست‌ها در جنگ 33 روزه. بیست و پنج‌سال، قوی‌ترین سرویس‌های جاسوسی دنیا تمام تلاششان را کردند برای ترور یا اسارت عماد؛ تلاشی که همیشه ناکمام می‌ماند و همین، عماد را در نظرشان تبدیل کرده بود به شبح، شبح حزب‌الله.»کتاب «ابوجهاد» شامل صد خاطره از شهید عماد مغنیه به همت سیدمحمد موسوی گردآوری و از سوی انتشارات روایت فتح منتشر شده است. 

 

در مقدمه این کتاب با اشاره به روز نکبت می‌خوانیم: «چهاردهم ماه مه سال 1948، روز تأسیس دولت اسرائیل بود؛ روزی که فلسطینی‌ها اسمش را گذاشتند روزِ نکبت. از آن روز به بعد، شکست پشت شکست بود برای فلسطینی‌ها و پیروزی پشت پیروزی برای صهیونیست‌ها. آن‌قدر که ارتش اسرائیل به ارتش شکست‌ناپذیر معروف شده بود.»

در ادامه این مقدمه به تحولات حوزه مقاومت اشاره شده و آمده است: «چند دهه بعد، در لبنان اما ورق برگشت. این بار پیروزی‌های پی‌درپی نه نصیب صهیونیست‌ها، که نصیب جوانان حزب الله لبنان می‌شد. حالا، شکست دادن ارتش اسرائیل، که روزی آرزوی ارتش‌های عربی بود، محقق شده بود و حالا، آرزوی آزادی فلسطین بود که پا گرفته بود.»

«صد خاطره کناب «ابوجهاد» تلاشی است برای کنار زدن پرده‌‌ها از تصویر عماد مغنیه؛ پرده‌هایی که هنوز به طور کامل کنار نرفته‌اند و کنار نخواهند رفت، مگر بعد از تحقق بزرگ‌ترین آرزوی عماد، یعنی نابودیِ اسرائیل.»  
 
درباره «عماد مغنیه«
ابوجهاد، سال 1962 در حاشیه جنوبی بیروت به دنیا آمد. وی سال 1978 به سازمان آزادی‌بخش فلسطین پیوست. عماد مغنیه سال 1979 با دکتر مصطفی چمران آشنا می‌شود. بعد از  تجاوز گسترده صهیونیست‌ها به لبنان و تأسیس حزب‌الله لبنان در سال  1983 ابوجهاد در سال 1984 به عملیات استشهادی علیه مقر تفنگداران دریایی آمریکا و مقر چتربازان فرانسوی ست می زند  و زندگی مخفیانه این فرمانده غیور جبهه مقاومت آغاز می‌شود.

این فرمانده دلیر جبهه مقاومت در سال 1985 «جهاد» برادر کوچک خود را در عماد بیروت از دست می‌دهد. رشادت‌ها نتیجه می‌دهد و در سال 1986 بخشی از مناطق شمالی جنبوب لبنان آزاد می‌شود. فواد دومین فرزند خانواده مغنیه سال 1995 در بیروت به شهادت می‌رسد. شهادت‌‌ها به ثمر می‌نشیند و سال 2001 جنوب لبنان به‌طور کامل آزاد می‌شود. اسرائیل به انتقام این جریان سال 2007  جنگ 33 روزه علیه لبنان را آغاز می‌کند. عماد مغنیه سال 2008 در جریان عملیات مشترک اسرائیل و آمریکا در دمشق سوریه به شهادت می‌رسد.
 
»تولد ابوجهاد«
«25 ژانویه 1962، صدای گریه‌اش در منطقه شیاحِ بیروت پیچید. اسمش را گذاشتند عماد. همان روزها در یکی از جاده‌ها تصادف کردند معجزه شد که به هیچ کس آسیب نرسید. پدرش، حاج‌فائز گفت: «خدا به خاطر این بچه به ما رحم کرد. این بچه آینده‌داره.»

کتاب «ابوجهاد» با شمارگان یک‌هزار و 100 نسخه در 120 صفحه، به بهای 6 هزار و 500 تومان از سوی انتشارات روایت فتح به بازار کتاب عرضه شده است.




96/3/31 - 09:40 - 2017-6-21 09:40:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن