تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817396983




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلخند فحشا و همجنس‌بازی حوزه کتاب به حقوق شهروندی!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تلخند فحشا و همجنس‌بازی حوزه کتاب به حقوق شهروندی!
چند روز پيش روزنامه «جوان» طي گزارشي اختصاصي با عنوان «خط قرمزهاي بي‌درنگ در کتاب» نسبت به موضوع ولنگاري در امر نظارت کتاب هشدار داد...
نویسنده : جواد محرمي 


چند روز پيش روزنامه «جوان» طي گزارشي اختصاصي با عنوان «خط قرمزهاي بي‌درنگ در کتاب» نسبت به موضوع ولنگاري در امر نظارت کتاب هشدار داد و در پي انتشار اين گزارش روز گذشته مديرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامي در يک نشست خبري در اين‌باره موضع‌گيري و نسبت به بي‌مبالاتي وزارت ارشاد انتقاد کرد. 


ميثم نيلي با اشاره به محتواي غيراخلاقي کتب منتشر شده با مجوز وزارت ارشاد گفت: کتب‌ مروج خيانت زنان به همسران با قوانين جمهوري اسلامي ايران چه نسبتي دارد؟ آيا در راستاي ترويج اخلاق است؟
«جوان» در مطلب خود به چند سطر از يکي از کتاب‌هاي مجوز گرفته ارشاد اشاره کرده بود که در آن به ارتباط جنسي محارم اشاره و حتي تجاوز به محارم را با نگاهي از سر به اصطلاح دلسوزي توجيه کرده بود. البته موضوع زناي محارم به غير از کتاب براي اولين بار در دولت يازدهم در يک فيلم سينمايي به نام «خانه دختر» هم مطرح شد؛ فيلمي که در سازمان سينمايي وزارت ارشاد دولت يازدهم مجوز ساخت گرفته بود و اگر اعتراض رسانه‌هاي اصولگرا را در پي نداشت، رنگ اکران عمومي را هم مي‌ديد. 


اما حالا ردپاي قبح‌شکني از زناي محارم در حوزه کتاب هم ديده مي‌شود؛ پديده‌اي که پس از سينما دولت يازدهم مفتخر به ثبت اولين مورد آن در حوزه کتاب نيز شده است. جالب است که دولت يازدهم اخيراً بسيار روي مسئله حقوق شهروندي مانور مي‌دهد و معلوم نيست چرا ممانعت از ترويج و توسعه فحشا با ابزار فرهنگي که قانون است را جزو حقوق مسلم شهروندي محسوب نمي‌کند. 
مديرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامي ديروز با اشاره به گزارشي که اين مرکز از کتاب‌هاي مسئله‌دار تهيه کرده و طي روزهاي آينده آن را براي وزير ارشاد ارسال مي‌کند، مي‌گويد: پيش از اين دو گزارش نيز به ارشاد داده‌ايم و نمي‌توانند بگويند که بي‌خبريم و گزارش‌هاي ما ناصحانه و خيرخواهانه بوده، اما همچنان شاهديم که آن کتاب‌ها در بازار کتاب وجود دارند و برخي تجديد چاپ مي‌شوند. 


چرا در ژانر خيانت به خانواده در کشور ما به وفور کتاب در حال انتشار است؟ کتاب‌هاي مروج همجنس‌گرايي را طي شش ماهه نخست امسال با مجوز ارشاد در بازار مي‌بينيم. کتاب‌هايي که اقوام ايراني را مورد تمسخر و تهديد قرار مي‌دهند و حتي ملل مسلمان را تحقير مي‌کنند در راستاي قانون مجوز گرفته‌اند؟ در کتب روانشناسي علناً به خودارضايي و مصرف مشروبات الکلي توصيه شده است و رواج‌دهنده سبک زندگي غربي هستند. 
يکي از انتقادهايي که درباره حوزه کتاب به وزارت ارشاد مطرح است، کميت‌گرايي افراطي به خصوص در حوزه نشر است. نگاهي که به آن دامن زده مي‌شود و تمام دلسوزان فرهنگي و حتي برخي از مديران را نگران کرده است اين است که کميت‌گرايي به محتوا و اساس فرهنگي ضربه مي‌زند. 


وقتي در ارشاد کميت کتاب‌ها براي جايزه گرفتن مهم مي‌شود، طبيعتاً نتيجه آن انتشار کتاب‌هاي کم‌ارزش، کم‌تيراژ و غير‌فرهنگي است يا زماني که در نمايشگاه کتاب تهران متراژ غرفه ناشر متوسط به تعداد کتاب‌هاي منتشر شده در سال باشد سبب رواج کتاب‌هاي کم‌ارزش مي‌شود. 
اين سياست‌هاي غلط و ارزيابي‌هاي نادرست سبب شده شاهد ناشراني باشيم که کتاب‌هاي شبه ماکت توليد مي‌کنند، در حالي‌که در عمل کتابي توليد نشده و فقط چند نسخه ديجيتال از آنها چاپ شده است و اطلاعات آنها در خانه کتاب ثبت شده و عملاً وجود خارجي ندارد و اين سبب شده کتاب‌هاي ضعيف و غيرقابل استفاده گسترش پيدا کند تا جايي که يکي از عناصر ضد انقلاب جريان روشنفکري به تازگي در مصاحبه‌اي اعلام کرده بود که 96 درصد کتاب‌هاي منتشر شده در کشور از نظر کيفي کتاب نيستند، در حالي‌که مي‌بينيم تعداد عناوين کتاب مايه افتخار مديران فرهنگي است. 
نتيجه اين تورم عناوين چه بوده است و همين آيا مانع کتابخواني نيست؟ حمايت وزارت ارشاد به صورت عملي از فعاليت‌هاي شبه‌نشر است، فعاليت‌هاي غيرفرهنگي که با کاغذ ارتباط دارد، اما موجب ارتقاي معرفت نمي‌شود.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن