تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816998581




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هموار کردن راه پژوهش یکی از وظایف مهم سینما است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: هموار کردن راه پژوهش یکی از وظایف مهم سینما است
یکی از وظایف مهم سینما هموار کردن راه برای بخش پژوهش است و در این راستا متوجه شدیم در دانشگاه‌ها بحث سینما مورد توجه خاصی قرار می‌گیرد.


به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آیین رو‌نمایی از نخستین دوره جایزه پژوهش سینمایی سال و رو‌نمایی از تندیس، پوستر و لو‌گوی آن در خانه سینما با حضور برخی از اهالی سینما، پژوهشگران، محققان و ... برگزار شد.
 
در ابتدا اسماعیل بنی‌اردلان دبیر همایش جایزه ملی پژوهش گفت: حدود شش ماه پیش بحث پژوهش در سینما که حیدری خلیلی باعث و بانی اصلی آن بود، مطرح شد و قرار شد با مشورت اهالی سینما، دانشگاهیان و پژوهشگران اتفاقات خوبی در این زمینه رقم بخورد، چیزی نزدیک به ده جلسه در حوزه‌های مختلف سینما و تشکیل کمیته‌هایی برای شناختن موضوع فراخوان برگزار شد. از طرفی نشست‌های تخصصی نیز برگزار کردیم و حاصل آن فراخوانی است که امروز انجام می‌شود، تنها کار من جمع کردن این مشورت‌ها و طرح مسائل مهم آن در سینما بود. امروز این فراخوان اعلام شد و در هفته پژوهش سال آینده موضوعات فراخوان را به بهترین شکل دنبال خواهیم کرد.
 
وی افزود: همه ما دلمان می‌خواهد از نظر کیفی و کمی توسعه بیشتری پیدا کنیم، در این راستا تقریبا همه ما اظهار نارضایتی می‌کنیم که البته این موضوع بد نیست چون هدف اصلی از این نارضایتی بهتر شدن سطح سینما در همه زمینه‌ها است.
 
رمضا‌نعلی حیدری‌خلیلی رئیس شورای سیاست‌گذاری جایزه پژوهش بیان کرد: یکی از وظایف مهم سینما هموار کردن راه برای بخش پژوهش است و در این راستا متوجه شدیم در دانشگاه‌ها بحث سینما در پایان‌نامه‌ها مورد توجه خاصی قرار می‌گیرد، از طرفی سر و سامان دادن به سرمایه‌های پراکنده در این حوزه از دیگر اهداف ما بود تا در نهایت بتوانیم به نقطه مشخص و تعاملا‌تی بین دانشگاه‌ها و سینما دست پیدا کنیم.
 
وی افزود: تمام اطلاعات را از سال 64 تا به امروز طبقه‌بندی کرده‌ایم و سالنامه فروش سینمای ایران تهیه شد که در آینده‌ای نزدیک رو‌نمایی می‌شود و هدف ما این است که سالنامه هر کدام را در هر هفته رو‌نمایی و عرضه کنیم.
 
حیدری‌خلیلی ادامه داد: در نهایت با بررسی تمام جوانب بحث آماری و گزارشی سینما متوجه شدیم نیاز به نظام آماری در سینما برای بهتر حرکت کردن باید جدی گرفته شود تا در اصل شناسنامه خود را به عرضه بگذارد.
 
وی عنوان کرد: در پایان دو پیشنهاد به خانه سینما می‌دهم اول اینکه کار کنند تا بتوانیم کانون پژوهشگران به عنوان تشکلی در سینما به وجود آید و اینکه کمک کنیم در آینده اندیشگا‌هی در خانه سینما شکل بگیرد و از تجارب و پیشنهادهای با تجربه‌ها به اندازه کافی بهره ببریم.
 
سید محمد بهشتی اظهار داشت: یکی از مظاهر فرهنگی‌مان سینما است ، زمانیکه از بیرون به این سینما نگاه می کنیم دارای یک عطر و طعم و کیفیت منحصر به فردی است که برای افراد ناآشنا با فرهنگ ما جذاب‌تر است. امیدوارم این موضوع از روی خودآگاهی باشد چون ارزش بالاتری می‌گیرد با این تفاسیر سینمای ما تأمل بیشتری می‌طلبد تا بتوان شاهد پربارتر بودن آن شد.
 
وی افزود: سینمای ما به شدت مستعد این است که در معرض موضوع پژوهش و تأملات علمی قرار بگیرد اما باید گفت در بخش نگارش، تحقیق و پژوهش فیلمنامه درگیر مشکلاتی هستیم که این موضوع بنیه پژوهش در سینما را پایین آورده است چرا باید وقت کمتری برای بخش پژوهش در سینما گذاشت؟ ما باید از شخصیت‌های علمی و مطالعه کار علمی غافل نشویم.
 
حجت الله فا‌ضلی عنوان کرد: روابط دانشگاه و سینما گرم نیست و به نوعی روابط استعماری در آن برقرار است یعنی به نوعی برای هدف‌های خاص خودمان برای پایان‌نامه با کارگردان صحبت می‌کنیم که در نهایت تئوری سینمای ایران در آنها در نیامده است و در چارچوب تحولات تاریخی، فرهنگی، اجتماعی و ... نیست.
 
وی عنوان کرد: زندگی روزمره مردم، دانشگاه‌ها و سینما این سه سطح آگاهی باید با هم تعاملات فراوانی در کنار پژوهش داشته باشند تا بتوان شاهد سینمایی موفق بود.
 
در این مراسم از لوگو، پوستر و تندیس رو‌نمایی شد.
 
در پایان نیز فراخوان اعلام و آغاز ثبت نام تا 30 دی ماه 95، تحویل متون پژوهش یکم تا 31 شهریور 96 و آخرین مهلت تکمیل فرم و تحویل متن 31 شهریور 96 اعلام شد.
 
در این مراسم عبدالله اسکندری، منوچهر شاهسو‌اری، علی شاه‌حاتمی، محمد‌مهدی عسگر‌پور، محمد سریر ، محمد بهشتی، مسجد جامعی، سیامک اطلسی، علیرضا تابش، حبیب ایل‌ بیگی‌، فرهاد توحیدی، سید رضا میر کریمی، سید محمود د‌عائی و ... حضور داشتند.
 



۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن