تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):درباره ما غلو نکنید، ما را بندگان پرورش یافته (حق تعالی) بدانید آنگاه در فضلیت ما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815261061




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طراحی اولین نرم‌افزار راهنمای صحرایی پرندگان ایران


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: طراحی اولین نرم‌افزار راهنمای صحرایی پرندگان ایران
اولین نرم‌افزار راهنمای صحرایی پرندگان ایران با عنوان «هما» برای سیستم عامل اندروید توسط دانشجویان دانشکده محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد ساخته شد.
آفتاب‌‌نیوز : محمد علی رضوانی، سرپرست تیم نرم‌افزار راهنمای صحرایی پرندگان ایران (هما) در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نرم‌افزار پرندگان برای اولین‌بار در ایران توسط جمعی از دانشجویان دانشکده محیط‌زیست و منابع طبیعی دانشگاه فردوسی طراحی شده است و پایگاه داده آن بر اساس نقشه پراکنش، آوای پرندگان، شکل آشیانه، تولید مثل و تخم پرندگان است.


وی تصریح کرد: بخش دوم نرم‌افزار که آن را منحصر به فرد کرده است، دارای دو قسمت برای عامه مردم و متخصصین این رشته است.


این دانشجوی مقطع ارشد محیط زیست دانشگاه فردوسی در خصوص نحوه عملکرد این نرم‌افزار، عنوان کرد: جست‌وجوی صحرایی در این نرم‌افزار گام‌به‌گام صورت می‌گیرد و برای همه افراد ملموس است که بر اساس یکسری اشکال اطلاعات را فیلتر می‌کند و پرنده شناسایی می‌شود.


رضوانی افزود: به عنوان مثال شخص جست‌وگر با مشاهده پرنده در زیستگاه خاص اطلاعات را وارد نرم‌افزار می‌کند و در مرحله بعد باید سایز پرنده را بر پایه مقایسه با گونه‌های شاخص که در نرم‌افزار تدوین شده است، وارد ‌کند و پرنده شناسایی می‌شود.


وی ادامه داد: کلید شناسایی برای متخصصین این امر بر اساس باکس‌هایی، در قسمت دوم تعریف شده است و جست‌وجو در پایگاه داده صورت می‌گیرد و پرنده‌هایی با بیشترین شباهت را می‌یابد.


سرپرست تیم نرم‌افزار راهنمای صحرایی پرندگان ایران (هما) تاکید کرد: مکان‌های پرنده‌نگری مناسب و ثبت رکورد بر اساس گونه‌هایی که مشاهده شده است، در این نرم‌افزار وجود دارد.


رضوانی خاطرنشان کرد: آبان ماه سال گذشته این ایده در ذهنم به وجود آمد و چون بسیار در سفر هستم، کتاب‌ها در همه جا در دسترس نیستند و امکانات کمتری نسبت به نرم‌افزارها دارند.


وی خاطرنشان کرد: در نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست که سال گذشته در دانشگاه فردوسی برگزار شد، به صورت مختصری نرم‌افزار معرفی شد و نحوه آزمایش آن به کسانی که مایل بودند، ارائه شد و اگر امسال با مشکل خاصی مواجه نشویم، در نمایشگاه محیط زیست امسال نیز به طور کامل رونمایی خواهد شد.








۱۰ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن