تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):داناترين مردم كسى است كه دانش ديگران را به دانش خود بيفزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827199778




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سعید تشکری «هرایی» را منتشر کرد/ انتقاد از بلاتکلیفی «رژیسور»


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در گفتگو با مهر عنوان شد؛
سعید تشکری «هرایی» را منتشر کرد/ انتقاد از بلاتکلیفی «رژیسور»

سعید تشکری و رمان هرایی


شناسهٔ خبر: 3835478 - دوشنبه ۸ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۹
فرهنگ > کتاب

.jwplayer{ display: inline-block; } سعید تشکری همزمان با انتشار رمان تازه‌ خود با عنوان «هرایی» از انتظار طولانی برای انتشار رمان دیگری با عنوان «رژیسور» گلایه کرد. به گزارش خبرنگار مهر، رمانی از سعید تشکری با عنوان «هرایی» از سوی انتشارات علمی و فرهنگی در حالی منتشر شده است که نویسنده درباره آن می‌گوید، پس از نزدیک به دوسال صرف زمان برای انتشار این رمان، من به صورت اتفاقی در کتابفروشی آن را دیدم و ناشر محترم حتی به خود زحمت نداد تا با یک تلفن به من انتشار کتاب را اطلاع دهد. «هرایی» رمانی پر از تامل و تاکید در باره  یک موضوع اجتماعی است. همچنان که هندوی شیدا که اکنون در آستانه چاپ دوم در نشر نیستان است. این دو رمان را باید آثاری کنشی و کشش برای ارائه رمان شهودی با مضمون روز جامعه ایرانی دانست که نویسنده در آن کوشیده است تا بر یک بحران کنش‌گر تاکید کند.

‌ سعید تشکری در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این رمان گفت: ما به مشاغل خویش وفادار و متعهد نیستیم. شغل‌ها ساعات بسیاری از زندگی مارا پر می‌کند. آرزوهای ما برای رسیدن به جایگاهی که امروز آن را تصاحب کرده‌ایم مارادر برابر یک وظیفه اجتماعی متعهد می‌کند ولی در عمل چنین نیست. ما وقت کشی می‌کنیم تا زمان بگذرد. معترضیم و این اعتراض درونی و نه بیرونی، باعث رکود و برودت و عدم کنش متعهدانه انسانی در جامعه می‌شود که با خود نقصان بسیاری دارد. تشکری ادامه داد: نگاه تکنیکی در این رمان هم‌چنان نگاه به ادبیاتِ سینماست. یعنی رمان‌های که در عین حال و توامان دیدنی و خواندنی هستند. اما با این همه در مفهوم رمان یک تسلسل معرفتی وجو. د دارد. اسراء، قهرمان رمان هرایی می‌خواهد با شغل خود کنشگر باشد و این اول مصائب اوست. در حوزه جغرافیا رما ن هم «هرایی» و مکانیسم زبان ولحن قهرمانان-شهر هرات و یک قهرمان دری در رمان وجود دارد که خواندنش را جذاب میکند. هرایی به زبان خراسانی یعنی آوای بلند. یکی از قهرمان‌های رمان به زبان دری و خراسان کهن سخن می‌گوید و ریشه‌های هراتی دارد و در این رمان سرنوشت خانم پزشکی دنبال می‌شود که بر خلاف عادت جامعه، هویت خود به عنوان پزشک و قانون پزشک بودن را در تمام مناسبات خود رعایت می‌کند و تعهد اجتماعی دارد و این نقدی است بر رفتارهای آدم‌هایی که تعهدی ندارد. این رمان را سعید تشکری به سفارش بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان تالیف و از سوی این بنیاد برای انتشار در اختیار انتشارات علمی و فرهنگی قرار گرفته است. تشکری، همزمان با انتشار بی‌سر و صدای این رمان، از پنج سال انتظار برای انتشار رمان «رژیسور» هم سخن گفته و عنوان می‌کند: انتشار «هرایی» و «هندوی شیدا» و مجموعه پنج نمایشنامه در «من سقراط مجروح را دوست دارم» در سال نود و پنج از یک نویسنده حرفه‌ای و ایمانی خوش آیند است اما هم چنان ازعدم چاپ رمان رژیسور باید ناراحت بود. چون در حفیقت رژیسور، پاریس پاریس، مفتون و فیروزه یک تریلوژی هستند که هرسه کتاب به سه رویداد بزرگ ر شهر مشهد می‌پردازند. عدم انتشار گانه اول این مجموعه بی هیچ تردیدی دور کردن مخاطب از رویداد بزرگ به توپ بستن حرم رضوی در زمان مشروطه توسط روسیه تزاری است که تاکنون در حوزه  رمان ناگفته مانده است و حاصل  سه سال کار و نوشتن مداوم بوده است و حوزه هنری مشهد و جناب اقای ر فایی همه تلاش خود را در پشتیبانی از تولید اثر انجام دادند، اما این کتاب کاش در زمان خودش توسط انتشارات سوره مهر منتشر می‌شد.این خواسته زیادی است؟  









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن