محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843317181
آنچه در دیدار وزیر ارشاد با ناشران گذشت
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: آنچه در دیدار وزیر ارشاد با ناشران گذشت
اصحاب قلم در دیداری با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هتل پارسیان انقلاب از مشکلات و دغدغه های خود گفتند.
به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست هم نشینی اصحاب قلم با وزیر ارشاد در هتل پارسیان انقلاب پس از پخش سرود ملی و قرآن کریم برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، مدیر کل ارشاد استان تهران، از حضور صالحی امیری تشکر کرد و گفت: امیدوارم هم این جلسه و هم جلسات دیگر در بهبود روند نشر کمک کند.
سپس با یادی از درگذشتگان اصحاب نشر، سید عباس صالحی، معاون فرهنگی ارشاد ضمن خیر مقدم به همه اصحاب فرهنگ مکتوب کشور و دکتر صالحی امیری گفت: مراوداتی که صالحی امیری با افراد فرهنگی و این حوزه داشتند، حضورش میتواند به ارتقا سطح کیفی نشر کمک کند.
وی ادامه داد: پیش از این دیوار کم اعتمادی بین اهالی نشر با وزارت ارشاد بود اما با شرایطی که پدید آمده است به سمت احترام و ارتباط متقابل خواهیم رفت، دغدغه های این حوزه متنوع است، اما من به عنوان خادم اهل فرهنگ به جناب وزیر می گویم که دغدغه ما در اقتصاد نشر است.
صالحی عنوان کرد: بر صنعت نشر شوک های متعدد در فاصله های کوتاه پدید آمد، یارانه کاغذ قطع شد و شوک ارضی بحران جدیدی را بر اهالی نشر وارد ساخت، اگر ما در شرایط اخیر دچار رکود بوده ایم، این رکود در حوزه نشر بیشتر وجود دارد. بنابراین اقتصاد نشر نیازی به شوکهایی دارد که اگر اتفاق نیفتند، نشر شرایط خوبی نخواهد داشت. حضور شما باید سرعت بخش یکسری از اتفاقات باشد.
وی بیان کرد: هزینه های سربالایی صنعت نشر باید کاهش پیدا کند و حوزه مدیریت منابع موجود مالی و حوزه تسهیلات بانکی از جمله مسائلی است که باید بررسی شود. وزارت ارشاد کار هایی انجام داده است که در این جلسه از بیانشان خودداری می کنم.
صالحی اظهار داشت: ارشاد و نشر یک پیکر است و دغدغه هر دو امنیت نشر است. در حوزه مجوز ها اقداماتی انجام گرفته است و مسیر و فرایند مجوز ها باید مشخص تر باشد و ما به قله مطلوب مجوز ها هنوز نرسیدیم هم در زمینه اعطای مجوز و هم در بخش کاهش حداکثری اعمال سلیقه ها و رفع برخی از مشکلات قانونی، بحث قاچاق هم در امنیت نشر وجود دارد که امنیت را مختل می کند و کمیته مشترک وزارت ارشاد و اتحادیه اقداماتی را شاهد خواهیم بود.
وی گفت: در حوزه بوروکراسی نشر هم مسائلی وجود دارد. در مجموع در حوزه رفع بوروکراسی نشر اتفاقاتی افتاده است که اقدامات در دست انجام را با کمک وزارت خانه داشته باشیم. دغدغه ی دیگر کتاب خوانی است که تقاضا و فرهنگ کتاب خوانی ارتقا پیدا کند. البته دغدغه آخر هم دیپلماسی فرهنگ نشر است که فرهنگ مکتوب ما در عرصه جهانی دیده شود و در حغرافیای ایران محدود نماند.
معاون فرهنگی ارشاد اظهار داشت: در این دغدغه های متفاوتی که در عرصه نشر وجود دارد، چیز هایی که برشمردم می تواند مهم ترین دغدغه های فرهنگ مکتوب نشر باشد و به نظرم حضور صالحی امیری در وزارت ارشاد کمک بزرگی برای حوزه نشر است.
علی اصغر حداد هم در این نشست گفت: امیدوارم روزی برسد که به ناشر اعتماد کنند، خیلی نگذشته است از روزی که به ناشر به چشم مجرم نگاه میشد و امیدوارم که مشکلات عرصه نشر حل شود. دعا کنیم یک روز اصحاب نشر خودشان پول درآورند و خودشان هم خرج کنند.
همچنین فریدون عمو زاده خلیلی گفت: من از جانب پدید آورندگان، ناشران و ویراستاران نکاتی را میگویم، البته پیش از آن از برگزار کنندگان مراسم تشکر می کنم و مسائل را در چهار محور خلاصه کردم که دو محور آن مسائل نویسندگان است و دو محور دیگر مسائلی است که به صورت غیر مستقیم و زیر ساختی بر کار اهالی اهل قلم تاثیر می گذارد.
وی ادامه داد: نویسنده در یک فضای امن آرام خلق می کند و این آرامش و امنیت برای نویسندگان دو وجه دارد و آن ممیزی و امنیت شغلی است، در دوره اخیر بحث ممیزی برای نویسندگان بهبود یافت، اما این بحث هنوز وجود دارد و مهم ترین نویسنده عصر ما یعنی محمود دولت ابادی هم برای چاپ با ممیزی رو به رو می شود.
عمو راده خلیلی عنوان کرد: ما باید کمک کنیم که این دغدغه برداشته شود و امیدواریم که در دوره صالحی امیری برای ایجاد آرامش و ایجاد شکوفایی خلق ادبی کوشیده شود. نویسندگی شغل محسوب نمی شود و حقوقی که برای یک نویسنده باید باشد، وجود ندارد، بحث بیمه معضلی است که گریبانگیر کسانی است که در حوزه فرهنگ عرق ریخته اند.
وی ادامه داد: نکته دیگر بحث کپی رایت است که برای امنیت حرفه ای اهل قلم، باید برایش کوشیده شود تا هم جایگاه نشر حفظ شود و هم حافظ حقوق هنرمندان باشد. این معضل آرامش اهل قلم را به چالش می کشد.
وی اظهار داشت: یکی دیگر از مسائل شکل دادن به امور صنفی است که باید بدان توجه شود و این که کمکی شود که ساخت این تشکل ها تسهیل شود و البته چه قدر خوب است که این جوایز و جشنواره ها و اتفاقاتی که دولت متصدی آن است را تشکل ها بر عهده بگیرند، این گونه شآن جایزه هم بیشتر می شود.
عمو زاده گفت: ما برای ترویج کتاب خوانی و برای آن که بتوانیم کتاب خوانی را اجتماعی کنیم نیازمند به کتابخانه های مجهز هستیم و باید دید که کتاب چگونه به آن ها راه میدا می کند، کتابخانه های موجود کتاب هایی از یک طیف خاص را دارند و نگاه فراگیر در آن وجود ندارد و به همین دلیل کتاب خوانی ترویج پیدا نمی کند.
وی تصریح کرد: مدارس، مهم ترین مکان برای ترویج کتاب خوانی است و برای افزایش مهارت دانش آموزان باید کتاب خوانی را بدان ها آموخت، ولی هیچ نویسنده ای نمی تواند وارد مدارس شود و این تقاضای ملت ما است که در صورت امکان با وزارت آموزش و پرورش تعاملی باز شود و در های مدارس به روی اهل فرهنگ باز شود که این هم به نفع دانش آموزان و هم به نفع مدارس است.
پس از آموزگار، سعید جلالی گفت: در این جلسه بوی وحدت و یک دلی می آید. البته کار وزارت ارشاد مثل نوار قلب است، بعضی از وزیران کار را بهتر کرده و بعضی ها به قصد بهتر کردن می آیند و بد تر می شود، اما به هر حال وزارت ارشاد به حیات خود ادامه می دهد.
وی ادامه داد: از 84 درصد مردم فقط 20 درصد از نشر چاپ را بر عهده دارند و 80 درصد چاپ مختص به تهران است که 20 درصد از جمعیت را شامل می شود.
رضا صالحی امیری وزیر ارشاد بعد از شنیدن صحبت های ناشران گفت: خیلی از حضور در میان شما انسان های با فرهنگ خوشحالم، من خود را عضوی از این خانواده می دانم و از این که مرا پذیرفتید صمیمانه قدردانم.
وی ادامه داد: من از نزد رییس جمهور به این جا می آیم و ایشان سلام رساند و گفت که من به مطالبات شما گوش داده و آن ها را در راس کار خود قرار دهم. به طور طبیعی من نسبت به مسائل این صنف اطلاعات نسبی دارم، اما در این جلسه هم جمع بندی از دغدغه های شما را یادداشت کردم تا بدان ها بپردازم.
صالحی امیری تصریح کرد: من به عنوان دغدغه هایتان مالیات، بیمه، تسهیلات کارگروه نشر، بحث ممیزی و اتحادبه های صنفی و پژوهشی و بخش توزیع و مسائلی از این قبیل را یادداشت نموده ام و مورد توجه خویش قرار خواهم داد.
وی گفت: من قبل از هر چیز می فهمم که ریل توسعه هر کشوری از فرهنگ آن شروع می شود و نقطه عزیمت فرهنگ هم کتاب و نشر است. ما به توسعه نخواهیم رسید مگر آن که ریل توسعه از فرهنگ آغاز شود.
وزیر ارشاد اظهار داشت: کتاب خوانی باید مثل یک امر مقدس باشد، زیر ساخت توسعه به فرهنگ بازمیگردد، اگر امور چون ایدز و طلاق و... در حوزه اجتماعی و موضوعاتی چون انگ زنی و بدخلقی در حوزه سیاسی وجود دارد، از ریشه فرهنگی ناشی می شود و ریل توسعه از فرهنگ می گذرد.
وی ادامه داد: از این منظر است که کوشش های تلاشگران این عرصه مفهوم پیدا می کنند و به همین دلیل ناشران کارگزاران اصلی توسعه و فرهنگ هستند و به همین دلیل است که شغل نشر مقدس بوده و باید پاس داشته شود.
دکتر صالحی امیری بیان کرد: من قریب به ده جلسه برگزار کرده ام و دغدغه این حوزه را خیلی وقت است که داشته ام، اما امروز به غیر از دغدغه مسئولیت نیز دارم و بر این باورم که راه نجات دولت پرهیز از اصل تصدی گری است.من تقریبا می دانم که دنیا در این حوزه چه می کند.
وزیر ارشاد گفت: دولت باید به تدریج از حوزه نشر خارج شود و از این منظر حمایت و نظارت، وظیفه اصلی دولت است و بقیه کار ها و وظایف به حوزه نشر مربوط می شود.
وی گفت: من همیشه می گویم که کار را باید به اصلش واگذار کرد و ما به شما قول می دهیم که سرعت این واگذاری را بیشتر کنیم چون دولت سیاست گذار خوبی است، اما کارگزار خوبی نیست و ما وظیفه ای جز حمایت نداریم و لازمه این توسعه هم نهاد های صنفی است.
وزیر ارشاد اظهار داشت: انسجام بیشتر میان ناشران در حوزه نشر ضرورتی بیش از گذشته دارد و بخشی از مشکلات موجود به صنف مشر باز می گردد و این صنعت نباید چند صدایی باشد. ما به عنوان دولت و وزارت ارشاد باید رویکرد عدالت محوری را سر لوحه کار خود قرار دهیم که بی عدالتی چون موریانه ای در ساختمان است و بنا را در هم خواهد ریخت.
وی ادامه داد: ما موظف به عدالت محوری هستیم و نشر برتر و برترین و صنف بهتر و بهترین در این نگاه مفهوم خارجی ندارد و همه نقاط ایران در این نگاه برابر هستند. نکته دیگر این است که نباید آرمان گرا بود یا این که خود را دچار یاس و نومیدی ساخت بلکه باید واقع گرایی را سر لوحه کار خود قرار داد. ما نمی توانیم همه مطالبات شما را حل کنیم، اما بخشی از آن را رفع خواهیم کرد و این یک ضرورت است.
وزیر ارشاد گفت: من 70 درصد از وقتم را برای 10 درصد مسائل می گذارم و یکی از این مسئله های مهم بیمه هنرمندان است.
وی گفت: من وعده چیزی را نمی دهم مگر آن که قطعی شده باشد و درباره بیمه هم هر اتفاقی که بیفتد را اطلاع خواهم داد. ما در دستور کار خود در حال بررسی مسئله بیمه هستیم و نام حدود 18 هزار نفر در صندوق هنرمندان است که حدود 6 هزار نفرشان بیمه دارند و بقیه هم در نوبت بیمه هستند، یکی از اهداف اصلی ما در سال 96 ایجاد ظرفیتی است که کسانی که در لیست هستند، بیمه بگیرند.
صالحی امیری بیان کرد: ما باید از خرد جمعی استفاده کرده و از خود محوری دوری کنیم. تقاضای من از همه این است که نقطه نظراتشان را به ما برسانند و پرهیز از خود محوری یکی از سیاست های مهم بنده در ارشاد است. ما برای همه چیز الگو مصرف داریم، به جز کتاب و کتاب خوانی. کتاب تیلیغی ندارد و باید میان تولید و مصرف ان رابطه منطقی وحود راشته باشد.
وزیر ارشاد گفت: اگر نتوانیم تحریک تقاضا در جامعه داشته باشیم با انبوهی از آسیب ها مواجه خواهیم شد و نجات بخش این آسیب های فرهنگی افزایش سرانه مطالعه کتاب است و دولت باید این اصل را در راس کار خود قرار دهد.
صالحی امیری گفت: خود صنعت نشر و اتحادیه ها باید به ما بگویند که کدام دغدغه برایشان در اولویت قرار دارد، تا ما به دنبال آن برویم، اما باید به وزارت خانه هم فرصت داد تا این مسائل را حل و فصل نماید.
وی ادامه داد: ما در حوزه سینما دیدیم که فیلم های ایرانی می توانند بر پرده های جهانی دیده شوند و من فکر می کنم که این قابلیت در عرصه نشر هم بیشتر وجود دارد.
صالحی امیری در ادامه در خصوص قاچاق کتاب اظهار داشت: ما همه سعی خود را برای پیش گیری از قاچاق خواهیم کرد و واسپاری هم از سیاست های اصلی ارشاد است و در خصوص مالیات هم من جلسه ای داشتم و وزیر اقتصاد گفت ما به آنچه مصوب قانونی است پاییندیم و آن را اعمال خواهیم کرد.
وزیر ارشاد در پایان گفت: در خصوص وضعیت کتابخانه ها هم هفته گذشته گفتم که در توزیع کتاب به کتاب خانه ها باید نیاز سنجی محیطی وجود داشته باشد و سلیقه باید از دستور کار حذف شود. من تلاش می کنم که زبان شما در دولت باشم، اما قول نمی دهم که در کوتاه مدت همه مطالبات را مهیا کنم.
۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]
صفحات پیشنهادی
نشست صمیمی وزیر ارشاد با ناشران
خبرگزاری ایلنا نشست صمیمی سید رضا صالحی امیری با اهالی نشر و چاپ امشب دوشنبه اول آذرماه با حضور رضا صالحی امیری سید عباس صالحی و جمعی از اصحاب نشر در هتل انقلاب تهران برگزار شد در ابتدای این نشست برزین ضرغامی مدیر اداره اشاد استان تهران با بیان اینکه آقای صالحی امیری در چند و چتسلیت وزیر ارشاد برای درگذشت توران میرهادی
خبرگزاری ایسنا به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متن پیام سید رضا صالحی امیری به شرح زیر است درگذشت شخصیت ماندگار عرصه فرهنگ و پیشکسوت حوزه ادبیات کودک و آموزش و پرورش ایران بانوی سختکوش مرحومه توران میرهادی موجب تألم و تأسف عمیق شد آن فقیدهوزير فرهنگ و ارشاد اسلامي درگذشتحسن شايانفر را تسليت گفت
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي درگذشتحسن شايانفر را تسليت گفت وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در پيامي درگذشت حسن شايانفر روزنامهنگار پيشكسوت را به خانواده وي و همراهان رسانهاي تسليت گفت به گزارش جوان متن پيام سيدرضا صالحي اميري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به بهانه درگذشت حسن شايانفر بوزیر ارشاد؛ پیام برای درگذشت چهره ورزشی و سکوت در قبال درگذشت سیف
گزارش مهر از مراسم تشییع پیکر منتقد سینما وزیر ارشاد پیام برای درگذشت چهره ورزشی و سکوت در قبال درگذشت سیف شناسهٔ خبر 3816563 - یکشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱ ۲۴ هنر > سینمای ایران jwplayer display inline-block; مراسم تشییع پیکر محسن سیف منتقد پیشکسوت سینما در حالی برگزار شدپیام تسلیت وزیر ارشاد در پی درگذشت مرضیه دباغ
پیام تسلیت وزیر ارشاد در پی درگذشت مرضیه دباغ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت مرضیه حدیدچی دباغ را تسلیت گفت به گزارش ایلنا در پیام تسلیت سیدرضا صالحیامیری آمده است بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون درگذشت بانوی مبارز و یار دیرین انقلاب اسلامیوزیر ارشاد درگذشت حجت الاسلام حاج عباس پورمحمدی راتسلیت گفت
وزیر ارشاد درگذشت حجت الاسلام حاج عباس پورمحمدی راتسلیت گفت تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت روحانی مبارز پارسا و مردمی حجت الاسلام والمسلمین حاج عباس پورمحمدی رفسنجانی را تسلیت گفت به گزارش ایرنا در پیام سیدرضا صالحی امیری آمده است رحلت عالم عامل ربانینشست وزیر ارشاد با ناشران برگزار شد
نشست وزیر ارشاد با ناشران برگزار شد نشست صمیمی وزیر ارشاد با ناشران در هتل انقلاب برگزار شد به گزارش خبرنگار ایلنا نشست صمیمی سید رضا صالحی امیری با اهالی نشر و چاپ امشب دوشنبه اول آذرماه با حضور رضا صالحی امیری سید عباس صالحی و سردار ساجدی نیا و جمعی از اصحاب نشر در هتل انقلابچالش وزیر جدید ارشاد در سینما؛ تکلیف فیلمهای توقیفی چیست!
چالش وزیر جدید ارشاد در سینما تکلیف فیلمهای توقیفی چیست توقعاتی که ما از وزیر ارشاد داریم کاملا منطبق با وعدههاییست که رئیسجمهور ارایه داده نمیشود رییسجمهور مثلا در مراسم افتتاح نمایشگاه مطبوعات سخنان روشنفکرانه و آزادیخواهانه بزند اما وزیر او در عمل از ایشان عقب بماندسیاستهای وزیر جدید درباره اجرای کنسرت همانند دوران گذشته است
سیاستهای وزیر جدید درباره اجرای کنسرت همانند دوران گذشته است درباره اجرای موسیقی و کنسرت در شهرهای مذهبی سیاستهای وزیر کماکان همانند دوران گذشته است به گزارش گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان حسین نوشآبادی سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در نمایشگاه مطبوپیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش برای درگذشت توران میرهادی
خبرآنلاین وزیر آموزش وپرورش به مناسبت درگذشت توران میرهادی پیام تسلیتی صادر کرد متن كامل پيام فخرالدين احمدي آشتياني به شرح زيراست كل من عليها فان ويبقي وجه ربك ذوالجلال والاكرام غمگنانه درگذشت تأثرانگيز پيشكسوت ادبيات كودك و نوجوان سركار خانم توران ميرهادي شخصيت برج-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها