تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ذكر زبان حمد و ثناء، ذكر نفس سختكوشى و تحمل رنج، ذكر روح بيم و اميد، ذكر دل صدق ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834078796




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علاقه دانشجویان صربی به زبان شیرین فارسی


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: علاقه دانشجویان صربی به زبان شیرین فارسی
معاون وزیر آموزش صربستان گفت: هم‌اکنون در دانشکده زبان دانشگاه بلگراد، حدود 32 زبان تدریس می‌شود که یکی از آنها زبان فارسی است و استقبال دانشجویان از این درس، نشانگر علاقه آنان به زبان شیرین فارسی است.






به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، عباس خامه‌یار، معاون بین‌الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به همراه محسن سلیمانی، وابسته فرهنگی ایران با خانم «وسنا ماندیچ»، معاون وزیر آموزش و علوم عالی صربستان و خانم «لیلیانا مارکوویچ»، رییس دانشکده زبان‌شناسی (فیلولوژی) دانشگاه بلگراد دیدار و در خصوص وضعیت آموزش زبان فارسی در دبیرستان‌ها و دانشگاه‌های این کشور و نیز، گسترش همکاری‌های دانشگاهی فی مابین گفت‌وگو کردند. خامه یار در دیدار با معاون وزیر آموزش و علوم عالی صربستان با اشاره به این‌که زبان فارسی آیینه تمام نمای تمدن غنی ایرانی است‌ خواستار راه اندازی کرسی زبان فارسی در دانشگاه دولتی بلگراد شد. وی ضمن بررسی وضعیت آموزش زبان فارسی در دبیرستان ها و دانشگاه های این کشور و نیز گسترش همکاری های دانشگاهی دو طرف، گفت: دو کشور از دیرباز در همه زمینه‌ها به ویژه از نظر فرهنگی ارتباطات زیادی با هم داشته‌اند، به علاوه به رغم مسائل و مشکلات منطقه بالکان و ایران، روابط ما در همه زمینه‌ها رو به گسترش و جلو بوده است.

خامه‌یار با اشاره به اعطای بورسیه‌های تحصیلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران به وزارت آموزش صربستان و استقبال دانشجویان صربی از زبان فارسی گفت: زبان فارسی آینه تمام نمای هفت هزار سال فرهنگ و تمدن کهن و غنی ایران است و استقبال از زبان فارسی را در کشورهای دیگر اروپا نیز شاهد هستیم. وی ضمن اشاره به حمایت وزارت آموزش صربستان از تدریس آموزش زبان فارسی در دبیرستان‌های  نمونه این کشور گفت: امیدواریم با حمایت وزارت آموزش صربستان، کرسی زبان فارسی نیز در دانشگاه دولتی بلگراد ایجاد شود. خامه‌یار در سخنان خود، به سفر دو هیأت از استادان و رؤسای دانشگاه‌های ایران و صربستان در ماه‌های اخیر و بازدید متقابل آنها از دانشگاه‌های دو کشور اشاره و تصریح کرد: ما می‌توانیم در همه زمینه‌های دانشگاهی و علمی و پژوهشی همکاری داشته باشیم. وسنا ماندیچ، معاون وزیر صربستان نیز در ادامه این دیدار، ضمن استقبال از توسعه همکاری‌های علمی دانشگاهی میان ایران و صربستان اظهار کرد: همکاری دوستانه ما می‌تواند به گسترش روابط فرهنگی بیشتر و پیشرفت دو کشور بیانجامد.

وی در رابطه با آموزش زبان فارسی و ضرورت اعزام استادان زبان فارسی به صربستان گفت: هم‌اکنون در دانشکده زبان در دانشگاه بلگراد حدود 32 زبان تدریس می‌شود که یکی از آنها زبان فارسی است. استقبال دانشجویان از این درس نشانگر علاقه آنان به زبان شیرین فارسی است. وسنا ماندیچ، با اشاره به ضرورت ایجاد رشته و کرسی زبان فارسی، تصریح کرد: در حال حاضر برای چهار رشته، تقاضای ایجاد رشته رسمی در برخی از دانشگاه‌ها و دبیرستان‌ها شده است که قطعاً در آینده نزدیک در دانشگاه بلگراد و برخی از دبیرستان‌ها به صورت مستقل زبان فارسی تدریس شود. حضور 90 ساله فرهنگ و زبان فارسی در بلگراد خانم لیلیانا مارکوویچ، رییس دانشکده زبان‌شناسی دانشگاه بلگراد نیز در دیدار با معاون بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که با هدف بررسی وضعیت کنونی آموزش زبان فارسی و همچنین برنامه‌ریزی‌های عملی برای ایجاد رشته یا کرسی زبان فارسی در این دانشکده، انجام شد، با اشاره به 90 امین سال افتتاح رشته شرق‌شناسی دانشکده زبان‌شناسی بلگراد گفت: 90 سال پیش، «فهیم بایراکتارویچ»، بنیان‌گذار بخش شرق‌شناسی و اولین فارسی‌شناس کشور ما در سال 1926 میلادی زبان فارسی را در دانشکده بلگراد تأسیس کرد و مشغول به تدریس آن شد و امسال در روز هشتم و نهم دسامبر جشن 90 امین سال افتتاح کرسی شرق‌شناسی دانشگاه بلگراد را جشن خواهیم. این شرق‌شناس به اهمیت ویژه تمدن و فرهنگ ایران اشاره و تصریح کرد: ایران و تمدن و فرهنگ این کشور اسلامی از دوران و هم در قرون بعدی باستان اهمیت ویژه‌ای داشته است زیرا ایران در مرکز جاده ابریشم واقع شده بود.

لیلیانا مارکوویچ، با اشاره به ایجاد کرسی زبان فارسی در این دانشکده گفت: به رغم اهمیت ویژه تمدن و فرهنگ ایران، ما برای تأسیس کرسی زبان فارسی روال معیار و علمی خاصی داریم و از آن پیروی می‌کنیم. وی در سخنان خود، به وضعیت کنونی زبان فارسی در این دانشکده اشاره کرد و از سال‌ها وقفه در تدریس زبان فارسی در این دانشکده و سپس حضور سعید صفری، از استادان زبان فارسی جهت آموزش این رشته و همچنین، استقبال از تأسیس کرسی زبان فارسی یاد کرد. خامه‌یار طی سخنانی، با اشاره به قدمت دانش در این کشور و ساختمان قدیمی دانشگاه بلگراد گفت: تشابهات بسیاری میان دو کشور ایران و صربستان است که یکی از این تشابهات وجود دپارتمان شرق‌شناسی و حضور 90 ساله فرهنگ و زبان فارسی در دانشگاه این منطقه از بالکان است که باعث همگرائی و پیوستگی دو فرهنگ شده است.

معاون بین‌الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن دعوت از رییس دانشکده زبان‌شناسی دانشگاه بلگراد جهت سفر به ایران افزود: اکنون در ایران در سطح دانشگاهی چه به لحاظ تعداد دانشجویان و استادان و چه به لحاظ تولید مقالات علمی و به رغم سه دهه تحریم‌های اقتصادی، رتبه بسیار بالایی در جهان داریم. وی نسبت به تأمین استاد و حمایت از تولید کتاب‌های آموزشی، علمی و روشمند زبان و ادبیات فارسی و همچنین اعطای بورسیه تحصیلی، اعلام آمادگی کرد و خواستار تأسیس اتاق ایران در این دانشگاه شد.

منبع : جوان آنلاين



تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن