تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):گناهانى كه باعث نزول عذاب مى‏شوند، عبارت‏اند از: ستم كردن شخص از روى آگاهى، تجاوز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867809921




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برادر مهران غفوریان در «همسایه ها»


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری فارس: «حسین سلیمانی» بازیگر سریال «همسایه‌ها» به کارگردانی مهران غفوریان در گفت‌وگویی گفت: «همسایه‌ها» سریالی فانتزی است که من نیز در این سریال نقش برادر مهران غفوریان را بازی می‌کنم.

بازیگر سریال «پنج کیلومتر تا بهشت» درباره تکه کلام انتخابی برای این کاراکتر بیان داشت: بخش‌هایی از این شخصیت شبیه به خودم است و تا به حال شخصیتی مشابه به آن را بازی نکرده بودم. همچنین هنوز به تکه کلامی برای شخصیت‌ها فکر نکردیم. اگر دیدید که در «شاهگوش» برخی تکه کلام‌ها گرفت،‌ خواست مردم بود نه من و تجربه‌ای که برایم حاصل شد این بود که هیچگاه تکه کلامی را از خودم نسازم. در ادامه روند کار ممکن است تکه کلامی شیرین به ذهن بچه‌ها بیاید و از آن استفاده کنند و بعد از پخش و استقبال مخاطب به این نتیجه برسیم که بهتر است از آن استفاده کنیم.

 
 
برادر مهران غفوریان در «همسایه ها»


وی درباره فضای این سریال نیز بیان داشت: «همسایه‌ها» طنز بسیار شیرینی دارد و من نیز برای اولین بار در چنین فضایی بازی می‌کنم. همچنین تمامی بازیگران به صورت ویژه در نقش‌هایشان ظاهر شده‌اند. این سریال اتفاق مبارکی در رسانه ملی است و مطمئنم که از آن استقبال خواهد شد.

بازیگر سریال «چرخ فلک» از تجربه همکاری‌اش با غفوریان گفت: تا به حال در قالب بازیگر در تله فیلم «دلسپرده» با او همکاری کرده بودم و اولین بار است که غفوریان در سمت کارگردان و من نیز بازیگر سریال هستم. همیشه دوست داشتم تا با غفوریان و رضویان کار کنم و همکاری با آنها برایم جذابیت دارد چراکه در ژانر خودشان افراد حرفه‌ای هستند.

وی با اشاره به تغییر کارگردان‌های این سریال نیز گفت: آرش معیریان به خاطر شکستگی پا و اینکه می‌بایست در لوکیشن اصلی، به طور روزانه و با عصا از سه طبقه بالا و پایین می‌رفت، نتوانست در ادامه ما را همراهی کند. اما از طرفی ما تجربه خوبی را با این کارگردان داشتیم و دوست داشتیم تا این همکاری نیز ادامه داشته باشد.

سلیمانی تغییر فضای کار را مربوط به نوع نگاه هر کارگردانی دانست و افزود: با تغییر کارگردان، فضای سریال نیز تغییر کرده است و آقای سبط احمدی نیز جزو معدود تهیه کننده‌هایی است که دوباره برای این سریال هزینه کرد. در کل باید بگویم که نگاه هر کارگردانی متعلق به خودش است و همین باعث تفاوت آثار خواهد شد.

بازیگر سریال «زعفرانی» با اشاره به حضورش در سریالی طنز گفت: در این سالها سریال «شاهگوش»، فیلم 360 درجه و ... را در قالب طنز بازی کرده بودم، اما نوع و فضایی که در این سریال تجربه کردم با آنها تفاوت بسیاری دارد. بداهه گویی‌های مهران غفوریان و جواد رضویان برخی اوقات باعث می‌شود تا چند برداشت ابتدایی، به دلیل خنده من کات داده شود و دوباره ضبط از سر گرفته شود. در حقیقت حضورم در این سریال کلاس بازیگری است که مدت‌ها انتظارش را می‌کشیدم.

این بازیگر که در سریال «پرستاران» به کارگردانی علیرضا افخمی نیز بازی کرده است،‌ در این باره گفت: در یکی از اپیزودهای این سریال در نقش افسر پلیسی بازی کردم  که کاراکتری شیرین و لهجه‌ای لاهیجانی دارد و در خلال قصه یک زندانی را به بیمارستان می‌برد.

وی در پایان گفت: چندین پیشنهاد سینمایی و تئاتر داشتم که به دلیل حضور در این سریال نتوانستم قبول کنم.




۲۸ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن