واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سلطانیفر میراث فرهنگی را از وضعیت نابهنجار به امروز رساند
مراسم معارفه رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صبح امروز (یکشنبه 23 آبان) برگزار شد.
به گزارش حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مراسم معارفه «زهرا احمدیپور»، رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و تودیع «مسعود سلطانیفر»، رئیس سابق این سازمان و وزیر کنونی ورزش و جوانان امروز در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری یا حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
سید محمد بهشتی در این مراسم اظهار داشت: سازمان میراث فرهنگی در زمان تحویل به محمدعلی نجفی و در ادامه مسعود سلطانیفر نخست یک بیمار اورژانسی و صدمه دیده و زخم خورده بود، اما حالا خیالمان راحت است که این سازمان فرهنگی دوره سخت را گذراند و حالا باید به بخش منتقل شود تا به طور کامل مداوا گردد.
بهشتی درباره بخشهای مختلف سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در این سه حوزه موضوعات مختلفی وجود دارد. از سوی دیگر سه موضوع حقوق بشر، محیط زیست و میراث فرهنگی در جهان وجود دارد که اگر هر کشوری به آنها اهمیت دهد، نشانه توسعه یافتگی کشورهاست که این سه شاخه نشان میدهد توسعه یافتگی، فرهیختگی و جایگاه اصلی کشورها کجاست.
این صنعت علاوه بر اینکه در ایجاد اشتغال و درآمدزایی اهمیت دارد، در دیپلماسی عمومی نیز بسیار مهم است؛ چون هیچ چیز به اندازه گردشگری نمیتواند تصویر واقعی ایران را نشان دهد. این در حالیست که ما از تصویری که قبلا از ایران به دنیا نشان داده شده خسارتهای زیادی دیدیم.
در ادامه شیرکوند معاون سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی گفت: شهادت میدهم سلطانیفر ۳ سال شبانه روز کار کرد و میراث فرهنگی از وضعیت نابهنجار به امروز رساند. امروز بودجه این سازمان ۴۵۷ درصد افزایش داشته است. همچنین بودجه تملک و دارایی ۳۱۴ درصد با افزایش مواجه شد و از سوی دیگر تعداد ۴۳ اداره میراث فرهنگی در کل کشور به ۱۹۶ اداره در سطح شهرستانها ارتقاء پیدا کرد.
«شیرکوند» با اشاره به وارد کردن چهار مجموعه و گنجینه تاریخی از کشورهای مختلف به ایران که پیش از انقلاب به صورت غیرقانونی خارج شده بود، به آمار ثبت جهانی و ثبتهای ملی در کشور در طول سه سال گذشته اشاره و تأکید کرد: امروز ایران در یونسکو رتبه ۱۱ را از آنِ خود کرده است.
او در ادامه به ایجاد هیأت امنا برای پایگاههای جهانی و به عضویت درآمدن ۱۲۰ هزار انجمن میراث فرهنگی در کشور اشاره کرد و افزود: چهار شهر جهانی صنایع دستی با توجه به شاخصهای اقتصادی صنایع دستی و فروش داخلی انتخاب و تقدیر شدند.
او در ادامه به رشد سالیانه ۲۴ درصدی صادرات اشاره کرد و گفت: از این محل ۴۱۰ میلیون دلار درآمد کسب کردهایم.
شیرکوند در ادامه به افزایش چهار برابری ورود گردشگران خارجی تأکید کرد و گفت: رشد متوسط در این زمینه ۱۰ درصد و دو برابر رشد جهانی است. همچنین ۷.۵ میلیون دلار درآمد در این زمینه کسب کردیم.
معاون سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی همچنین به آماده شدن ۱۲۵ هتل چهار و پنج ستاره در کشور برای بهرهبرداری اشاره کرد و گفت: تاکنون ۳۰ هتل به بهرهبرداری رسیده و امسال ۱۵ هتل چهار و پنج ستاره دیگر نیز به بهرهبرداری میرسد.
ادامه دارد/
۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]