تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817041121




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پنج محرک مالی برای بازار مسکن


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه دنیای اقتصاد: آیین‌نامه «نحوه به‌کارگیری ابزارهای نوین تامین مالی مسکن» 8 سال پس از تصویب قانون مربوطه، روز گذشته توسط معاون اول رئیس‌جمهوری ابلاغ شد.
 
این آیین‌نامه حاوی پنج محرک مالی برای بازار ملک است؛ ازجمله آنکه، با تاکید غیرمستقیم بر نیاز به لیزینگ مسکن، اجازه انتشار اوراق بهادار برای شرکت‌های متقاضی پرداخت این تسهیلات صادر شده است. همچنین سازنده‌های بیش از 80 واحد مسکونی در شهرهای بزرگ، از 50 درصد تخفیف در عوارض ساخت برخوردار می‌شوند. هم‌اکنون در بازار مسکن دو تصور متفاوت نسبت به روند معاملات وجود دارد.

معاون اول رئیس‌جمهوری پس از گذشت 8 سال از تصویب قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، روز گذشته آیین‌نامه اجرایی ماده 14 این قانون را به چهار وزارتخانه و بانک مرکزی ابلاغ کرد. آیین‌نامه اجرایی ماده 14 قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن در قالب 25 ماده، بر ضرورت راه‌اندازی پنج محرک جدید تامین مالی بخش مسکن به‌صورت غیرمستقیم تاکید کرده است. این آیین‌نامه که به وزرای راه و شهرسازی، اقتصاد، صنعت، معدن و تجارت، کشور، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و سازمان ملی استاندارد ایران ابلاغ شده است یکی از مهم‌ترین ابزارهای جدید تامین مسکن را لیزینگ معرفی و بر راه‌اندازی بازار لیزینگ مسکن (تسهیلات بلندمدت غیربانکی برای خرید مسکن) به‌صورت غیرمستقیم تاکید کرده است.
 
مطابق با مفاد این آیین‌نامه شرکت‌های لیزینگ مجاز هستند برای تامین مالی بخش مسکن به انتشار اوراق بهادار اقدام کنند. طبق ماده چهار این آیین‌نامه به وزارت راه و شهرسازی اجازه داده شده است تسهیلات لیزینگ با نرخ سود یارانه‌ای پرداخت شود و منابع لازم را برای یارانه سود تسهیلات لیزینگ را از محل اعتبارات خود تامین کند. در بخش دیگری از آیین‌نامه برای اولین بار پروژه انبوه‌سازی تعریف شده است که براساس آن، پروژه‌ای که پروانه ساخت آن در شهرهای بالای یک میلیون نفر جمعیت مشتمل بر حداقل (۸۰) واحد، در شهرهای بالای (۲۰۰) هزار نفر جمعیت حداقل (۲۵) واحد و در سایر شهرها و مناطق روستایی حداقل (۱۰) واحد مسکونی باشد، به‌عنوان پروژه انبوه‌سازی شناخته می‌شود. به واسطه این تعریف انبوه‌سازان در صورت ساخت وساز انبوه از تسهیلات ویژه‌ای برخوردار می‌شوند. اول آنکه طبق ماده 9 این آیین‌نامه اجازه پیدا می‌کنند که به‌صورت مستقیم از طریق انتشار گواهی سپرده خاص برای خود منابع مالی تامین کنند و دوم آنکه در بافت فرسوده انبوه‌سازان اولویت استفاده از تسهیلات تشویقی شهرداری نسبت به سایر سازندگان را پیدا می‌کنند.
 
سومین محرک مالی بخش مسکن نیز که در ماده 14 این آیین‌نامه بر آن تاکید شده آن است که وزارت امور اقتصادی و دارایی (بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران) موظف است با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی بسترهای مقرراتی لازم را برای ارائه انواع بیمه‌نامه‌های تولید مسکن توسط موسسات بیمه بازرگانی با رعایت قوانین و مقررات مربوطه فراهم کند. چهارمین محور مهم این آیین‌نامه به مجوزی باز می‌گردد که به وزارت راه و شهرسازی داده شده است.
 
در ماده 13 این آیین‌نامه تصریح شده است: وزارت راه و شهرسازی می‌تواند از طریق وجوه اداره شده توان بانک‌های وام‌دهنده برای بخش مسکن را افزایش دهد. در عین حال پنجمین و یکی از مهم‌ترین مفاد این آیین‌نامه 25 ماده‌ای مربوط به ماده 5 است. در این ماده آمده است که اگر سازندگان مسکن از فناوری‌های نوین استفاده کنند تا سقف 50 درصد در هزینه صدور پروانه‌های ساختمان مسکونی، بیمه کارگران و انواع بیمه‌نامه تولید مسکن مشمول تخفیف خواهند شد. محل تامین منابع مالی این ماده نیز در بودجه سنواتی کل کشور قابل پیش‌بینی عنوان شده است.




۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن