تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805572604




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بي‌بي‌سي به فتنه‌گران 88 كوكتل‌مولوتف‌سازي و به طرفداران هيلاري صبر آموزش مي‌دهد!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بي‌بي‌سي به فتنه‌گران 88 كوكتل‌مولوتف‌سازي و به طرفداران هيلاري صبر آموزش مي‌دهد!
بي‌بي‌سي فارسي واكنش متفاوت و جالب توجهي به اعتراضات خياباني طرفداران هيلاري كلينتون به نتيجه انتخابات رياست جمهوري امريكا نشان داد.
نویسنده : كبري آسوپار 


بي‌بي‌سي فارسي واكنش متفاوت و جالب توجهي به اعتراضات خياباني طرفداران هيلاري كلينتون به نتيجه انتخابات رياست جمهوري امريكا نشان داد. روز پنج‌شنبه مطلبي در اين سايت منتشر شد كه به معترضان توصيه‌هايي روانشناسانه براي چگونگي كنار آمدن با نتيجه يك انتخابات دموكراتيك مي‌كرد. در اين مطلب، با طرح اين پرسش كه «چگونه با نتيجه غيرمنتظره انتخابات كنار بياييم؟» در پاسخ، از معترضان خواسته شده كه «سعي كنيد بخوانيد و بفهميد چرا ديگران جور ديگر رأي داده‌اند - روي روابط نزديك خانوادگي و دوستانه تان متمركز كنيد - بيشتر كار كنيد و سفر برويد - از حلقه‌اي كه با شما موافقند فراتر برويد و با كساني كه نظر مخالف دارند حرف بزنيد - باورهاي خودتان را نقد كنيد - بپذيريد كه ممكن است شما بهتر از بقيه ندانيد - يادتان باشد كه مشكل از دست شما خارج است - به كارهايي كه آرامتان مي‌كند، بپردازيد.»

اين راهكارهايي است كه بي‌بي‌سي پس از خروج از شوك رأي نياوردن كانديداي مطلوبش در انتخابات به معترضان توصيه مي‌كند؛ كساني كه ترامپ را نمي‌خواهند. در واقع بي‌بي‌سي از مردم امريكا مي‌خواهد كه به دموكراسي احترام بگذارند؛ اما آيا هميشه دموكراسي براي بي‌بي‌سي همين قدر قابل احترام بوده است؟

اجازه دهيد كمي به عقب برگرديم؛ از جنس همين آشوب‌هايي كه امروز در خيابان‌هاي شهرهاي مختلف امريكا عليه نتيجه انتخابات انجام مي‌شود، سال 88 در خيابان‌هاي تهران در جريان بود. آيا بي‌بي‌سي در خرداد 88 هم به معترضان ايراني توصيه مي‌‌كرد كه چگونه با نتايج يك انتخابات دموكراتيك كنار بيايند؟ نه؛ آن روزها بي‌بي‌سي به رسانه اصلي فتنه‌گران بدل شده بود. گزارش، تحليل، مصاحبه؛ همه در راستاي اثبات تقلب در انتخابات رياست جمهوري ايران بود. بيانيه سران فتنه از بي‌بي‌سي خوانده و مردم دعوت به حضور در خيابان‌ها مي‌شدند. گزارش‌هاي مستقيم از شاهدان عيني آشوب‌ها پخش مي‌شد و حتی فراتر از دعوت به آشوب، آموزش ساخت کوکتل مولوتف را به فتنه‌گران ارائه می‌کرد.  بي‌بي‌سي با انتشار آمارهاي غيررسمي از نتيجه انتخابات ايران از همان ساعات مانده به پايان رأي‌گيري، پروژه تقلب را كليد زد و حتي قبل از انتخابات شبهه تقلب را مطرح كرده بود.  و باز به عقب برگرديم؛ انقلاب اسلامي مردم ايران به ثمر نشسته بود و بي‌بي‌سي نمي‌خواست باور كند. اين رسانه تلاش مي‌كرد تصويري غيرواقعي از امام و انقلاب نشان دهد و با پررنگ كردن نقش گروه‌هاي غيراسلامي در شكل‌گيري و پيروزي انقلاب، پديده مردمي ايران را به انحراف بكشاند.

و باز به عقب‌تر برگرديم؛ مرداد 1332 و «‌حالا دقيقاً نيمه‌شب 24 مرداد 1332 است‌» كه با اضافه شدن كلمه «دقيقاً» به جمله هميشگي مجري راديو بي‌بي‌سي، در واقع رمز عمليات آژاكس خطاب به محمدرضا پهلوي بود كه آغاز عمليات منجر به كودتاي 28 مرداد را در ايران كليد ‌زد؛ كودتايي كه به سرنگوني دولت مردمي محمد مصدق منجر شد. بي‌بي‌سي از دموكراسي غربي حمايت مي‌كند، حتي اگر نتيجه آن دموكراسي باب ميلش نباشد. اما در مورد دموكراسي اسلامي ماجرا كاملاً متفاوت است. بي‌بي‌سي تنها وقتي مي‌تواند به دموكراسي اسلامي احترام بگذارد كه نتيجه رجوع به خواست مردم همان چيزي باشد كه بي‌بي‌سي دوست دارد. آنچنان كه بي‌بي‌سي در سال‌هاي اخير نتوانسته به خواست مردم سوريه در انتخاب بشار اسد احترام بگذارد.
بي‌بي‌سي، بي‌بي‌سي است؛ بنگاه خبرپراكني بريتانيا. از روباه جز حيله‌گري نمي‌توان متوقع بود. اما با كساني كه بي‌بي‌سي را بي‌طرف مي‌خوانند يا آن سبزهايي كه تصور مي‌كنند حمايت بي‌بي‌سي از جنبش‌شان في سبيل‌الله بوده و هست، چه بايد كرد؟ 


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن