تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعایی که بیشتر امید اجابت آن می رود و زودتر به اجابت می رسد،‌ دعا ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817172051




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اروپا در مسير دوستی با ايران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: علي بيگدلي؛ كارشناس مسائل بين‌الملل در روزنامه آرمان نوشت: دومين دور «گفت‌وگوهاي سطح بالا» بين ايران و اتحاديه اروپا در ۱۹ آبان‌ماه در بروكسل برگزار مي‌شود. اين گفت‌وگوها به رياست مجید تخت‌روانچي و هلگا اشميد، معاون مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا برگزار خواهد شد.
 
گفت‌وگو درباره مسائل دوجانبه و گسترش همكاري‌ها در زمينه‌هاي سياسي، اقتصادي، مبارزه با تروريسم و حل بحران‌هاي منطقه از محورهاي اصلي اين گفت‌وگوها خواهد بود. اين موضوع را مي‌توان نگاه جديد اتحاديه اروپا به ايران دانست. در واقع با خارج شدن انگلستان از اتحاديه اروپا به نظر مي‌رسد اين اتحاديه از نگرش‌ها و ديدگاه‌هاي آمريكا به ايران دور شده است.
 
تنها نگراني اروپا در حال حاضر ممنوعيت برخي مبادلات ايران با استفاده از دلار است كه پيشنهاد ايران استفاده از يورو بوده است اما اروپايي‌ها نگران تنبيهات آمريكا هستند. با وجود اين موضوع به‌ويژه در مدت اخير، اتحاديه اروپا نشان داده است كه علاقه‌مند به سرمايه‌گذاري در ايران به‌ويژه در بخش نفت، گاز و پتروشيمي است.
 
سه موضوعي كه براي ما اهميت فوق‌العاده‌اي دارد همين است و به اين دليل بيژن زنگنه وزير نفت كشورمان اعلام كرد به ۸۰ تا ۱۵۰ ميليارد دلار سرمايه‌گذاري در بخش نفت و صنايع وابسته به آن نياز داريم. همچنين اتحاديه اروپا با توجه به اينكه داراي سطح بالايي از تكنولوژي در اين حوزه است مي‌تواند مشكل مستهلك شدن تاسيسات ايران در اين بخش را حل كند. به همين دليل ايران هم با اشتياق اين همكاري‌ها را خواهد پذيرفت و اتحاديه اروپا هم در تلاش است ترس از آمريكا را در اين مورد كنار بگذارد چرا كه كشوري با ظرفيت و منابع ايران مي‌تواند يك چشم‌انداز مثبت در اقتصاد اروپا ايجاد كند.
 
از طرفي معادن ما در كشور تقريبا بدون استفاده مانده است و ما تكنولوژي بهره‌گيري از اين منابع را نداريم. به بياني گفته مي‌شود ايران تنها از يك درصد از ظرفيت معادن خود استفاده مي‌كند. در اين بخش هم اروپا مي‌تواند راهگشاي بسيار خوبي باشد. تنها موانعي كه از طرف اروپايي‌ها مطرح مي‌شود غير استاندارد بودن و عدم تطابق سيستم بانكي ايران با سيستم روز جهاني و دو نرخي بودن دلار است. مواردي كه تلاش دولت بر اين است تا انتهاي سال ۹۵ آن را از پيش روي بردارد.
 
اين ترميم سيستم اقتصادي همزمان با روند گفت‌وگوها با طرف اروپايي مي‌تواند به سرانجام برسد. از طرف ديگر بحران‌هاي منطقه هم قطعا در گفت‌وگوهايي دو طرف وجود خواهد داشت، همان‌طوري كه در سفر اخير موگريني به تهران اين موضوعات بررسي شد. در اين مورد هم دو طرف مي‌توانند راه‌هاي دستيابي به يك مسير ديپلماتيك براي حل بحران‌هاي منطقه‌اي را بررسي كنند. البته بايد بحران سوريه را از ديگر مشكلات خاورميانه جدا كرد. چرا كه جنگ داخلي در سوريه به يك بحران بين‌المللي تبديل شده است.
 
يك كشمكش ميان روسيه و آمريكا دو قدرت برتر جهان. به نوعي روسيه از سوريه به عنوان يك گروگان استفاده مي‌كند تا فشار و تحريمي كه بر سر الحاق كريمه تحمل مي‌كند را كاهش دهد. بنابراين در اين مورد رويكرد ايران و اتحاديه اروپا به تنهايي نمي‌تواند كمك كند اما شايد با توجه به روابط خوبي كه ايران با روسيه و اتحاديه اروپا با آمريكا دارد ايران و اين اتحاديه بتوانند گره روسيه را كمي باز كنند تا تصميم‌گيرندگان به تفاهمي براي آينده سوريه برسند.




۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن