تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بلند مرتبه ترين مردم نزد خداوند در روز قيامت كسى است كه در روى زمين بيشتر در نصیحت و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838101166




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لزوم بازنگری در قوانین صادرات مبلمان به خاورمیانه و کشورهای مستقل همسود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: لزوم بازنگری در قوانین صادرات مبلمان به خاورمیانه و کشورهای مستقل همسود
دبیر اتحادیه صنعت مبلمان کشور گفت: سهولت دسترسی برای صادرات به کشورهای مستقل همسود (CIS) و خاورمیانه، زمینه ساز افزایش صادرات مبلمان خواهد بود.
محسن ضیایی دبیر اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان صنعت مبلمان کشور در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص وضعیت صادرات صنعت مبلمان کشور عنوان کرد: ارزش صادرات مبلمان در سال های 90، 91 و 92 به ترتیب 4، 18 و 40 میلیون دلار بوده و در سال های 93 و 94 در رقم 18 میلیون دلار ثابت مانده است. 


وی در ادامه علت جهش صادرات در سال 92 را واقعی شدن نرخ ارز برشمرد و افزود: تا قبل از این رویداد نیز محصولات کشور به لحاظ کیفی قابلیت رقابت را داشتند اما چون ارزش نرخ ارز به صورت مصنوعی پایین نگه داشته شده بود، با تطبیق قیمت دلار و رقابتی شدن قیمت ها، زمینه جهت افزایش درآمد کسب شده از صادرات فراهم شد.


ضیایی در بخش دیگری از سخنانش به کاهش صادرات به کشور عراق اشاره کرد و گفت: از آنجایی که بخش قابل توجهی از تولیدات این صنعت به این کشور صادر می شد لذا به سبب ناامنی های این کشور در سالهای اخیر، با کاهش صادرات مواجه شده ایم.





لزوم بازنگری در قوانین صادرات مبلمان به کشورهای مشترک المنافع و خاورمیانه







**لزوم توجه به صادرات مبلمان به کشورهای مستقل همسود


ضیایی تشریح کرد: طبق پیش بینی مرکز مطالعات صنعتی میلان ایتالیا، بازار کشورهای مستقل همسود (CIS) و خاورمیانه ظرف 20 الی 25 سال آینده، شاهد میزان بالای مصرف مبلمان خواهند شد و ایران به راحتی میتواند با سهولت در دسترسی به این مناطق به جهت مسافت پیمایشی اندک، در جهت افزایش صادرات به این کشورها گام های اساسی بردارد.


دبیر اتحادیه صنعت مبلمان کشور با اشاره به این موضوع که نگاه صادراتی کشور صرفا نباید به کشورهای مذکور مختوم شود، گفت: اولویت های ذکر شده به دلیل سرعت دسترسی بالا، وضعیت انطباق در این بازارها و گستردگی ارتباطات فرهنگی و سیاسی از اهمیت بالایی برخوردارند اما صادرات به کشورهای اروپایی و آمریکایی نیز از جمله برنامه های ما بحساب می آید که در اولویت های بعدی جای می گیرد.



**گلایه مندی صنعت مبلمان از وزارت صنعت، معدن و تجارت 


وی در خصوص سیاست گذاری های گمرکی واردات دولت عنوان کرد: دولت یازدهم سیاست حمایتی را در سال های ابتدایی خود اعمال کرد که به موجب آن، صنعت مبلمان در ردیف کالاهای لوکسی قرار گرفت که تعرفه واردات آن، افزایش یافت که البته گفتنی است که این تعرفه تا اواخر شهریور ماه سال جاری اعمال شده بود و اکنون این تعرفه برداشته شده است.


گفتنی است، تعرفه واردات در این بخش تا شهریور ماه سال جاری 110 درصد بوده و در حال حاضر این تعرفه 55 درصد است، اما با وجود کاهش در تعرفه، کماکان جزء کالاهای وارداتی با تعرفه بالا محسوب می شود.


دبیر اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان صنعت مبلمان کشور با بیان اینکه صنعت مبلمان در زمره صنایع کوچک و متوسط کشور قرار دارد، افزود: در تمام جهان سیاست دولت ها بر این است که با تدوین برنامه های مناسب زمینه را جهت سهولت در امر تولید و حمایت از صادر کنندگان فراهم می کنند.


وی با بیان اینکه حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه صنایع بالادستی بسیار خوب بوده است، عنوان کرد: وزارت خانه مذکور در بخش تامین چوب کشور به خوبی عمل کرده است اما اگر این حمایت ها در حوزه صنعت مبلمان کشور نیز صورت پذیرد، رونق چشمگیری به این صنعت پر پازده خواهد بخشید.




لزوم بازنگری در قوانین صادرات مبلمان به کشورهای مشترک المنافع و خاورمیانه







**اعطای یارانه جهت حضور در نمایشگاه های بین المللی 


به گفته وی، دولت برخی کشورها از جمله چین و مالزی که در تولید برخی از صنایع کوچک و متوسط همانند پوشاک، کفش و چوب پیشتاز هستند، با ارائه یارانه ای ویژه جهت حضور در نمایشگاه های بین المللی و حمایت های مالی، زمینه را جهت افزایش صادرات این کشورها فراهم کرده اند.



ضیایی حمایت دولت از صنایع کوچک و متوسط را بزرگترین مطالبه این صنعت برشمرد و تاکید کرد: از آنجایی که طی سالیان متوالی این صنعت پربازده کشور متولی برگزاری نمایشگاه های بین المللی بوده لذا دولت باید زمینه را جهت ارتقا سطح کیفی تولیدات و افزایش صادرات فراهم کند و از سلب اینگونه امتیازها، ممانعت کند.


**تامین چوب حلقه مفقوده صنعت مبلمان


وی در بخش دیگری از سخنانش تامین چوب خام را بزرگترین معضل صنایع بالادستی برشمرد و افزود: از آنجایی که صنایع چوب ایران حلقه اصلی زنجیره اقتصادی صنعت مبلمان کشور بوده و تامین چوب، امری حیاتی برای این بخش محسوب می شود لذا وجود چنین چالشی پیش روی صنایع چوب ایران در افزایش تولیدات مبلمان کشور، تاثیر بسزایی دارد.


ضیایی ادامه داد: شرط تصویب و اجرایی شدن طرح استراحت جنگلی در گرو واردات این محصول از طریق ایجاد بنادر و اسکله هایی مخصوص در کشور و نیز رفع موانع موجود در سازمان حفظ نباتات کشور است.


دبیر اتحایه صنعت مبلمان کشور تصریح کرد: با کاهش واردات چوب جنگلی بیشتر، بر قاچاق چوب دامن زده می شود چرا که جنگل های کشور فاقد پتانسیل لازم بوده و به سرعت، اندک جنگل موجود کشور نیز نابود خواهد شد، بنابراین لازم است بحث مربوط به واردات چوب جنگلی به کشور حل شود.


ضیایی با بیان اینکه سازمان حفظ نباتات کشور پرچم ممانعت از واردات چوب خام به کشور را افراشته است، افزود: سازمان حفظ نباتات به بهانه اینکه واردات چوب خام سبب ورود آفات به کشور و نابودی جنگل ها می شود از وارادات ممانعت می کند، اما باید این نکته را در نظر داشت که در صورت تسهیل نشدن واردات چوب خام، امکان اجرایی شدن طرح صیانت وجود ندارد.



لزوم بازنگری در قوانین صادرات مبلمان به کشورهای مشترک المنافع و خاورمیانه





**مرگ تدریجی رکود اقتصادی تنها راهکار درخشش صنعت مبلمان


ضیایی تصریح کرد: در حال حاضر صنعت مبلمان کشور با ظرفیت 30 الی 40 درصدی توان اسمی خود اقدام به تولید می کند و هنر این بخش نیز می تواند استفاده از تمام توان تولید جهت افزایش سود دهی باشد.


وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه راهکارهایی جهت پرشدن این خلا 60 درصدی پیشنهاد می شود، گفت: رفع شدن تدریجی رکود اقتصادی کشور می تواند این خلا را پر کند چرا که این صنعت، در افزایش اشتغالزایی و توسعه عمومی موثر بوده است. 


دبیر اتحادیه صنعت مبلمان کشور در پایان سخنانش به وضعیت بازار مسکن اشاره کرد و گفت: از آنجایی که صنعت ساختمان به عنوان صنعت مکمل بخش مبلمان محسوب می شود لذا تحول در این بخش، تلاطم مثبت را در صنعت مبلمان در پی خواهد داشت.







۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن