تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835565293
تصمیم جدید محمود احمدینژاد؛ مردِ سِلفیهای سیاسی
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
معنای عدم حمایت احمدینژاد از یاران همراهش چیست؟ | انتخابات شوراها؛ شاید وقتی دیگر
تصمیم جدید محمود احمدینژاد؛ مردِ سِلفیهای سیاسی
زمانه، زمانه احمدینژاد نیست، دست او برای حضور در هر معادله انتخاباتی بسته شده است. او گرچه این روزهای بعد از توصیه به عدم کاندیداتوری باز هم محله به محله و شهر به شهر میرود اما تبدیل به مرد لبخند در عکسهای سلفی شده است.
روز نو : زمانه، زمانه احمدینژاد نیست، دست او برای حضور در هر معادله انتخاباتی بسته شده است. او گرچه این روزهای بعد از توصیه به عدم کاندیداتوری باز هم محله به محله و شهر به شهر میرود اما تبدیل به مرد لبخند در عکسهای سلفی شده است.
به گزارش روز نو؛ تا همین چند هفته پیش خودش را شانس اول رقابت اردیبهشت ماه می دانست. اگر چه هنوز معادلات انتخاباتی چندان روشن نشده و صورت رقابت ها شکل نگرفته است اما برای او همه چیز روشن است و معلوم :«او غایب انتخابات خواهد بود».
درباره محمود احمدی نژاد صحبت می کنیم ؛ فردی که در حال حاضر تبدیل به «مرد سلفی های ایران» شده است. هنوز محله به محله می گردد و گاهی هم سفر می رود. دیگر اما سخنرانی در برنامه هایش نیست. تنها و تنها در قاب عکس های دوربین های موبایل جای می گیرد. قاب عکس کسانی که که از کنار او رد می شوند و درخواست عکس سلفی دارند.
تصمیم سیاسی محمود احمدینژاد
وقتی خبرهای غیر رسمی در مورد نهی و توصیه به او در مورد عدم حضور در انتخابات در رسانه ها و محافل سینه به سینه منتقل می شد حامیانش می گفتند این خبر صحت نداشته و تنها تلاشی از سوی مخالفان اوست تا راه نامزدی او را سخت تر کنند . خبر که رسمی شد اما همه چیز تغییر کرد. خودش نامه نوشت و گفت بنای حضور در انتخابات را ندارد. حالا از آن زمان که او این نامه را نوشته بحث دیگری غالب شده است. سوال این است :« آیا او کاملا از تاثیر گذاری بر معادلات انتخابات منصرف شده یا اینکه این مساله تنها به عدم نامزدی او خلاصه می شود؟»
منشا و مبدا این سوال چند مولفه بود؛ «سرمایه اجتماعی احمدی نژاد»؛ این نخستین دل مشغولی تحلیل گران در این باب بود. بحث اصلی بر سر این است که حالا که احمدی نژاد نیست سرمایه اجتماعی او چه خواهد شد . آیا با نبودنش این آرا سر شکن خواهد شد در سبد رای سایر نامزدها؟ و درست همین جاست که برخی همچنان با اصرار می گویند ممکن است احمدی نژاد این آرا را به سمت نامزد مورد نظرش شیفت کند. کسانی که اینگونه فکر می کردند بر این باورند که احمدی نژاد ممکن است دو گزینه در سر داشته باشد.
یا مشخصا فردی از نزدیکان خودش را به عرصه رقابت خواهد فرستاد تا کار نیمه تمامش در سال 92 را به اتمام برساند و یا اینکه از نامزد جناح اصولگرا حمایت خواهد کرد تا هم شانس پیروزی این جناح بالاتر برود و هم احتمال شکست حسن روحانی افزایش یابد .
اینجا البته برخی یک مساله دیگر را هم پیش کشیده اند ؛ «انتخابات شورای شهر تهران». می گویند احمدی نژاد به یارانش آماده باش داده و سازماندهی برای تحرکات گسترده برای پیروزی در این انتخابات آغاز شده است . از کنار همین گمانه است که می گویند احمدی نژاد دنبال شهردار شدن است ؛ نشستن بر صندلی ای که قرار است از محمدباقر قالیباف برجای ماند.
حالا با این صورت مساله ها باید تحلیل کرد که در نهایت چه رخ خواهد و اینکه کدام یک از این گزاره ها به واقعیت نزدیک ترند .در واقع باید به این بپردازیم که محمود احمدی نژاد دقیقا چه تصمیمی گرفته است.
فصل جدایی تمام نشده است
دولت نهم و دولت دهم حتما تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند. برخی علت این تفاوت ها را تغییر و شیفت شخصیتی محمود احمدی نژاد می دانند. می گویند او که تغییر کرد دولت دومش هم شکل دیگری به خود گرفت. واقعیت اما چیز دیگری است. هویت شناسی احمدی نژاد شکی باقی نمی گذارد که او از ابتدا همانی بوده که امروز هست؛ با همه مشخصاتی که دارد. نکته این است که احمدینژاد در سال 84 وقتی ناباورانه انتخابات را برد تنها بود؛ تنهای تنها.
سطح یاران او حتی برای دوران شهرداری هم بسیار نازل تر از آن بود که حالا بخواهند تصمیم ساز یک قوه باشند. مجبور شد در ظاهر جور دیگری باشد و با اصولگرایان کنار بیاید. باید پایه های قدرتش را سفت می کرد. جنس آنها اما به هم نمی خورد تنها در ظاهر همنشینی داشتند و مراوده. زمان اما تاریخ این ظاهر سازی را منقضی کرد. همان روزهایی که اصولگرایان مهر خروج از دولت گرفته بودند و وقت عیان شدن میزان زاویه ها فرا رسیده بود. دوران صدارت احمدی نژاد که تمام شد لبخند رضایت بر صورت اصولگرایان گویای همه چیز بود.
در سه سال و چند ماه گذشته؛ آن حس همچنان هم در محمود احمدی نژاد بوده، هم در اصولگرایان. حال در شرایطی که احمدی نژاد از نامزدی منع شده و اصولگرایان در جستجوی نامزد انتخابات هستند، آیا او از نامزد مورد نظر اصولگرایان حمایت خواهد کرد؟ آیا او برای رای آوری این نامزد و شکست حسن روحانی تلاش خواهد کرد؟ واقعیت این است که محمود احمدی نژاد تنها حسن روحانی و جریان سیاسی حامی او را رقیب خود نمی داند بلکه او دقیقا همین حس را نسبت به اصولگرایان هم دارد. او هر گز از خروجی تصمیم اصولگرایان دفاع نخواهد کرد.
حمایت یا سکوت؟
حالا که گمانه حمایت احمدی نژاد از نامزد اصولگرایان چندان وزنی ندارد آیا احتمال دارد که احمدی نژاد فردی را به جای خود روانه میدان رقابت کرده و با حمایت از او میدان انتخابات را در اختیار خود بگیرد.
وقتی این گمانه مطرح می شود بی درنگ چشمها به مصادیق انتخاباتی نزدیک به او دوخته می شود. نام افرادی کنار هم ردیف می شود که هنوز هم بعد از این همه تحولات در زمره حواریون او هستند. بیشتر از همه هم این غلامحسین الهام است که مورد توجه قرار گرفته است . شایعه نامزدی اش بیش از همیشه تقویت شده و اخباری در مورد سازماندهی ستادهای انتخاباتی او شنیده می شود.
در این میان اما یک خبر تازه آمده؛ درباره نامزدی احتمالی غلامحسین الهام و واکنش احمدی نژاد به این ماجرا .میگویند احمدی نژاد به غلامحسین الهام گفته است «حتي از شما كه خيلي هم بهتان علاقهمندم نيز حمايت نميكنم. چون به آقا اعلام كردم كه در انتخابات دخالت نميكنم، نميتوانم از شما حمايت كنم.»
این خبر اگر درست باشد دو معنای مهم دارد؛
اول اینکه شایعات در مورد تصمیم غلامحسین الهام برای کاندیداتوری صحت داشته است و البته انتظار داشته که مورد حمایت احمدی نژاد قرار گیرد.
دوم اینکه محمود احمدی نژاد به روشنی این پیام را داده که بنا ندارد وارد معادلات انتخابات ریاست جمهوری به هیچ صورتی آن شود.
همین جاست که باید به سخنان عبدالرضا داوری، فرد نزدیک به احمدی نژاد اشاراتی کرد. آنجا که او گفته است :« اگر حضور آقای احمدی نژاد در عرصه انتخابات موجب دو قطبی شدن صحنه شود و به همین دلیل مصلحت دانسته نشد که در صحنه باشند و ایشان از این حضور منع شد، پس چگونه می شود فعالیت ایشان در صحنه به نفع دیگری را تصور کرد.وقتی برای آقای احمدی نژاد سیاست ورزی یک امر ممتنع تصویر شده و با توجه به منعی که رهبر انقلاب در مورد کاندیداتوری آقای احمدی نژاد مطرح کردند، موضوع تنها به روز انتخابات محدود نیست، بلکه کل فرآیند انتخابات را در بر می گیرد. بنابراین چه کاندیداتوری خود آقای احمدی نژاد ، چه معرفی یک کاندیدا از طرف خود ایشان و چه حمایت یک کاندیدا از طرف ایشان ، همه مسائل ، شامل همین منع است و مشمول همان دو قطبی شدن فضای انتخاباتی می شود. آقای احمدی نژاد از هر کاندیدایی حمایت کند ، همین ظن وجود دارد که ایشان در حال دو قطبی کردن فضا و صحنه انتخابات است»
انتخابات شوراها؛ شاید وقتی دیگر
او حتی وارد معادلات انتخابات شوراها هم نخواهد شد . محمود احمدی نژاد ساخت قدرت در ایران را به خوبی شناخته است . هوش سیاسی او این تصویر را در ذهنش ایجاد کرده که معادلات انتخابات سال 96 بسیار پیچیده تر از آن است که برخی با ساده انگاری آن را تحلیل می کنند . احمدی نژاد حالا که از حضور در انتخابات باز مانده حتما نمی خواهد فاکتور هزینه این معادلات را پرداخت کند . او ترجیح می دهد این روزها تنها محله به محله و برخی اوقات شهر به شهر بگردد و بودنش را تنها با عکس های سلفی به همه یادآوری کند . فعلا زمانه ، زمانه او نیست. زمانه باز هم او را به سکوت سیاسی کشانده است. شاید وقتی دیگر باز هم او مجال خروج از ویترین سیاست و بازگشت به متن سیاست را پیدا کند. شاید وقتی دیگر...
منبع: خبرانلاین
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
مرکل اتحادیه اروپا را از شتابزدگی در اتخاذ تصمیمات سیاسی برحذر داشت
مرکل اتحادیه اروپا را از شتابزدگی در اتخاذ تصمیمات سیاسی برحذر داشت تهران- ایرنا- انگلا مرکل صدراعظم آلمان روز چهارشنبه گفت 27 کشوری که پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا همچنان عضو این اتحادیه هستند باید به دقت به سخنان یکدیگر گوش دهند و از شتابزدگی در اتخاذ تصمیم های سیاسی پسلطانی فر با سابقه ای سیاسی-ورزشی می آید / دوران «پسا محمود »
سلطانی فر با سابقه ای سیاسی-ورزشی می آید دوران پسا محمود روز نو جامعه ورزش ایران به رفتن محمود گودرزی روی خوش نشان داد حتی بسیاری از کارشناسان روحیات دیکتاتور مآبانه و تغییرات گاها پرشمارش در مدیریت ورزش را بی شباهت به دوران محمود احمدی نژاد ندانسته و لقب محمود کابینه رانیویورکر: پایان زندگی سیاسی محمود احمدی نژاد - پایگاه خبری تحلیلی امید
محمود احمدی نژاد رییس جمهور پوپولیست سابق ایران بهار سال گذشته در شهرها و مساجد کوچک ایران فعالیت های انتخاباتی اش را با عنوان بازتعریف مبانی انقلاب اسلامی آغاز کرد او رقیب خود حسن روحانی را بی کفایت خواند و دولتش را برای توافق هسته ای با قدرتهای بزرگ مورد نقد و سرزنش قرار دادبررسی آسیب های فضای مجازی در کمیسیون سیاسی/ با طیف جدیدی از تهدیدات ترکیبی مواجهیم
بررسی آسیب های فضای مجازی در کمیسیون سیاسی با طیف جدیدی از تهدیدات ترکیبی مواجهیم به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان روزنامههای مختلف کشور از جمله کسبوکار جوان خراسان تفاهم شهروند و نگاهی به سوژههای روز فضایتصمیم جدید احمدی نژاد
تصمیم جدید احمدی نژاد زمانه زمانه احمدینژاد نیست دست او برای حضور در هر معادله انتخاباتی بسته شده است او گرچه این روزهای بعد از توصیه به عدم کاندیداتوری باز هم محله به محله و شهر به شهر میرود اما تبدیل به مرد لبخند در عکسهای سلفی شده است به گزارش نامه نیوز زمانه زمانه احیورش جدید اردوغان به مخالفان سیاسی/رهبر حزب دمکراتیک خلق و 10 نماینده پارلمان بازداشت شدند
یورش جدید اردوغان به مخالفان سیاسی رهبر حزب دمکراتیک خلق و 10 نماینده پارلمان بازداشت شدندتاریخ انتشار جمعه ۱۴ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۸ ۰۵ اقدام دولت اردوغان به بازداشت اعضای حزب دموکراتیک خلق ترکیه با واکنشهای داخلی و خارجی گسترده مواجه شده است و علاوه بر تظاهرات مردم درتصمیم جدید دولت برای اصلاح قانون کار/جلسه سهجانبه بدون حضور دولت
معاون ربیعی در گفتگو به مهر اعلام کرد تصمیم جدید دولت برای اصلاح قانون کار جلسه سهجانبه بدون حضور دولت شناسهٔ خبر 3794782 - جمعه ۲۳ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹ ۳۸ اقتصاد > کار و تعاون jwplayer display inline-block; معاون وزیر کار از تصمیم جدید برای لایحه اصلاح قانون کار خبرداد وگفتسید بیوک موسوی معاون جدید سیاسی امنیتی استاندار زنجان شد
معاون روابطعمومی و امور بینالملل دفتر استاندار زنجان سید بیوک موسوی معاون جدید سیاسی امنیتی استاندار زنجان شد شناسهٔ خبر 3804308 - دوشنبه ۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹ ۵۶ استانها > زنجان jwplayer display inline-block; زنجان- معاون روابطعمومی و امور بینالملل دفتر استاندار زنجان گتصمیم جدید شورای عالی انتخاباتی اصلاحطلبان
تصمیم جدید شورای عالی انتخاباتی اصلاحطلبانتاریخ انتشار يکشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۲۲ ۱۱ دومین جلسه از دور دوم فعالیت شورای عالی انتخاباتی اصلاح طلبان برگزار شد به گزارش ایسنا در دومین جلسه از دور دوم فعالیت شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاحطلبان که عصر یکشنبه باتصمیم جدید عربستان برای مقابله با ایران
میدل ایست آی نوشت اولین بنیانگذار سازمان امورعمومی عربستان در ایالات متحده از سعودی درخواست ایجاد یک اتحاد مشترک با اسرائیل کرد به گزارش انتخاب سلمان الانصاری رییس کمیته روابط عمومی آمریکایی عربستانی است که در ماه مارس امسال بنیان گذاشته شد روز سه شنبه انصاری در مطلبی در-
گوناگون
پربازدیدترینها