تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خداوند امیدوار باش، امیدی که تو را بر انجام معصیتش جرات نبخشد و از خداو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821271634




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سلطانی فر با سابقه ای سیاسی-ورزشی می آید / دوران «پسا محمود »


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



سلطانی فر با سابقه ای سیاسی-ورزشی می آید / دوران «پسا محمود »
روز نو : جامعه ورزش ایران به رفتن محمود گودرزی روی خوش نشان داد.حتی بسیاری از کارشناسان روحیات دیکتاتور مآبانه و تغییرات گاها پرشمارش در مدیریت ورزش را بی شباهت به دوران محمود احمدی نژاد ندانسته و لقب«محمود کابینه» را در دولت روحانی به او دادند.به هر کم و کیف گودرزی رفت وحالا جامعه ورزش امیدوار است رییس دولت تدبیری تازه برای نجات این وزارتخانه بیندیشد.وزارتخانه ای که اگرچه حساسیتهای سیاسی معمول متوجه آن نیست اما افکار عمومی و قشر جوان جامعه  که حضور پررنگی هم پای صندوقهای رای دارند اخبار و نتایج فعالیت آن را به دقت و باعلاقه تعقیب می کنندو جلب رضایت ایشان در سال منتهی به انتخابات می تواند سرنوشت ساز شود.حال مهمترین پرسش این است که چه کسی در فاصله 9 ماه باقیمانده از عمر دولت روانه خیابان سئول تهران خواهد شد و آیا می تواند در این مدت کوتاه نگاه قالب موجود یعنی بی توجهی دولت به ورزش را تغییر دهد؟ 
بلافاصله بعد از استعفای گودرزی گمانه زنیها در خصوص جانشین او هم آغاز شد.لیستی از نامهای تکراری که طی عمر این دولت همیشه برای تصدی این وزارت مطرح بودند.از اقتصادی ها مرتضی بانک و محمود اسلامیان ،ورزشیها محمد دادکان و سیاسیون مسعود سلطانی فر نام برده شد اما وقتی محمد علی نجفی فرد نزدیک به دولت روی نفر آخر انگشت گذاشت و او را بعنوان گزینه اصلی دولت برای ورزش مطرح کرد تمام نگاها متوجه رییس سازمان میراث فرهنگی وگردشگری شد و اینکه آیا او گزینه مناسبی برای این سمت هست یا نه؟
مسعود سلطانی فر کیست؟
مسعود سلطانی‌فر، متولد 1338 و فوق لیسانس علوم سیاسی است.اتفاقا در رزومه کاری او مشاغل سیاسی هم پررنگ تر بوده است. 12 سال استانداری در سه استان گیلان، زنجان و مرکزی و هشت سال معاون سیاسی در استانداری‌های فارس، همدان و هرمزگان بخشی از کارنامه مسعود سلطانی‌فر است. وی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده و سابقه حضور در شورای شهر تهران را هم دارد.اگرچه زمانیکه به ریاست سازمان گردشگری انتخاب شد هیچکس سنخیتی میان او و پست جدیدش نیافت اما درحوزه ورزش شرایط متفاوت است و برهیچکس پوشیده نیست که او علاقه وافری به این حوزه دارد.اتفاقا در کارنامه او هم می توان رگه هایی از این علاقه را دید.سلطانی فر حدود 20 سال پیش بعنوان معاون رییس سازمان تربیت بدنی درکنار هاشمی طبا قرار گرفت و اتفاقا حصور او همزمان شد با حماسه بازی ایران استرالیا و صعود ایران به جام جهانی فوتبال. البته عمر این شغل فقط دو سال به طول انجامید و بعد از آن او از بدنه ورزش منفک شد تا انتخابات سه سال پیش که مسئولیت کارگروه ورزشی ستاد انتخاباتی حسن روحانی را به دست گرفت.او بعد از انتخاب روحانی گزینه دوم رییس جمهور برای تصدی این وزارت بود و به مجلس هم معرفی شد. در پایان رای گیری مشخص شد که آرا اخذ شده 283 رای بوده است و سلطانی‌فر 117 رأی موافق و 148 رأی مخالف داشته و 18 رای ممتنع کسب کرد. در نتیجه او نتوانست رای اعتماد از مجلس کسب کند.اما حکایت این مجلس با مجلس قبل متفاوت است و رییس جمهور بسیار امید دارد که گزینه اش ازآنجا جان سالم به دربرد.
دفاع هاشمی طبا
هاشمی طبا رییس سابق سازمان تربیت بدنی با سابقه همکاری با سلطانی فر از این انتخاب حمایت می کند او با اشاره به اینکه در ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید، کمیته انتخاب بهترین گزینه برای تصدی وزارت ورزش، مسعود سلطانی فر را به رییس جمهوری پیشنهاد داده است، گفت:« ما در آن مقطع سلطانی فر را انتخاب و معرفی کردیم که متاسفانه موفق به اخذ رای اعتماد از مجلس نهم نشد اما امروز ایشان در جایگاه مهمی همچون معاونت رئیس جمهوری و ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری موفق عمل کرده اند.» هاشمی طبا درخصوص اینکه آیا وزیر ورزش و جوانان باید حتما یک مدیر ورزشی باشد، با رد این موضوع اظهار کرد:« برخی دوستان ما را نیز غیر ورزشی معرفی می کردند درحالی که اینگونه نیست. آیا هر فردی که بتواند فوتبال را خیلی خوب بازی کند حتما یک مدیر ورزشی قدرتمند است؟»
سفارش او استفاده از مدیری است که با فضای ورزش بیگانه نباشد:« برای مدیریت ورزش آنچه ضروری است آشنایی با وضعیت ورزش کشور و فهم آن خواهد بود و به اعتقاد من هم کسی که هیچ شناختی از ورزش ندارد و این فضا را درک نمی کنند نباید مدیریت وزارت ورزش و جوانان را برعهده بگیرد.»








تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن