تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804796230




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتخابات آلمان و موضوع عدالت اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایرنا: نشریه اقتصادی اکونومیست نوشت: عدالت اجتماعی به موضوع مهمی در آلمان تبدیل شده است و می توان انتظار داشت که نقش مهمی در انتخابات فدرال سال آینده داشته باشد.

اکونومیست نوشت: بحران پناهجویان تنها موضوعی نیست که می تواند نتیجه انتخابات پارلمانی پاییز آینده را در آلمان مشخص کند؛ بلکه موضوع عدالت اجتماعی نیز ممکن است به همان اندازه دارای اهمیت باشد و این خبر خوبی برای سه حزب چپگرای آلمان است.

حزب سوسیال دموکرات که هم اکنون به عنوان شریک کوچک ائتلافی در دولت آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان حضور دارد، در کنار حزب سبز و حزب چپ که بازمانده حزب کمونیست در آلمان شرقی سابق است ، امیدوارند که با تکیه بر همین موضوع یک ائتلاف چپ تشکیل داده و در انتخابات ۲۰۱۷ مرکل را از قدرت به زیر بکشند.
 

رویای آنها این است که جنبشی همانند اقدام سناتور برنی سندرز در آمریکا ایجاد کنند که بتواند آنها را در آلمان به قدرت برساند. از این رو از استعاره ‘قیچی’ استفاده می کنند و می گویند شکاف بین فقیر و غنی همچنان بیشتر خواهد شد مگر اینکه آنها اداره آلمان را به دست بگیرند.
 

به نوشته اکونومیست ، اینکه آیا شکاف بین داراها و ندارها در آلمان در حال افزایش است یا نه قابل بحث است اما در مقایسه با دهه ۱۹۹۰ ، نابرابری درآمدی بر اساس ضریب جینی بالاتر است. اما این نابرابری در سال ۲۰۰۵ به اوج رسید و از آن زمان تا حد زیادی به ثبات رسیده است.
 

در درون اتحادیه اروپا ، آلمان از حیث نابرابری درآمدی یک کشور میانه و حد وسط محسوب می شود و از این حیث پشت سر کشورهایی مانند سوئد اما بسیار جلوتر از کشورهای جنوب و شرق اروپا و همچنین انگلیس قرار دارد. اما در مورد توزیع ثروت ، آلمان تقریبا در راس جدول نابرابری قرار دارد و در منطقه یورو تنها پشت سر اتریش است. ۱۰ درصد خانوارهای برخوردار در آلمان حدود ۶۰ درصد از ثروت کشور را در مالکیت خود دارند در حالی که ۲۰ درصد پایینی خانوارها هیچ مالکیتی ندارند یا بدهی دارند ( که این امر به علت اینکه آلمانی های بجای مالکیت خانه اقدام به اجاره خانه می کنند و بیشتر بر مستمری دولت اتکار دارند قابل توضیح است.)
 

اما اینکه آیا این وضعیت به معنی بحران است یا نه بستگی به زاویه دید دارد. موسسه تحقیقات اقتصادی و اجتماعی (WSI) که به اتحادیه های کارگری نزدیک است ، نتیجه گیری می کند که آلمان مشکل بزرگی دارد. اما موسسه تحقیقات اقتصادی کلن که با کارفرماها ارتباط دارد عکس این نظر را دارد.
 

اما به هر حال ، تلقی و برداشت وجود نابرابری فزاینده در آلمان گسترده است بطوری که بنا به یک نظرسنجی سال ۲۰۱۳ توسط موسسه آلنباخ ، ۶۹ درصد از آلمانی ها باور دارند که توزیع درآمد و ثروت در این کشور ناعادلانه است.
 

همچنین در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی ، جابجایی بین نسلی (تغییر طبقه اجتماعی کودکان نسبت به والدین) در آلمان پایینتر است که بخش زیادی از مشکل ریشه در نظام آموزشی دارد. نظام آموزشی در آلمان همانند اتریش دانش آموزان را پس از سن ۱۰ سالگی به مسیر تحصیلات دانشگاهی یا شغل وارد می کند.
 

به نوشته اکونومیست ، برای هر حزبی در آلمان کار منطقی تر سرمایه گذاری برای داشتن مدارس بهتر است چنانجه احزاب راست میانه استدلال می کنند تا از این طریق اشتغال بهبود یابد. به همین علت اگر انتخابات همین امروز برگزار شود سه حزب سوسیال دموکرات، سبزها و حزب چپ ممکن است قادر به کسب اکثریت نباشند. این احزاب ممکن است تنها موضوع را مطرح کنند اما یافتن راه حل بر عهده مرکل قرار گیرد.
 

پیش از این نیز برخی رسانه های آلمان بر اساس نتایج تحقیق انجام شده توسط یک بانک توسعه ای دولتی ، گزارش دادند که نابرابری درآمدی در آلمان از سال ۲۰۰۰ افزایش یافته و با وجود رشد مداوم اقتصادی ، افراد کم درآمد نسبت به ۱۵ سال پیش پول کمتری دارند. در حالی که آلمان در سال ۲۰۰۰ پایین ترین نرخ نابرابری درآمدی را داشت اکنون پشت سر کشورهایی مانند جمهوری چک ، سوئد و دانمارک قرار گرفته است.




۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن