تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826515815




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلیل خستگی صبحگاهی چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دلیل خستگی صبحگاهی چیست؟
چرا شب‌ها خوب نمی‌خوابم؟ چرا صبح‌ها با خستگی و احساس بد از خواب برمی‌خیزم؟ چرا در طول روز دوست دارم چرت بزنم؟ چرا تمرکز کافی ندارم و حواس‌پرت شده‌ام؟
جالب است بدانیم، یکی از بیماری‌های شایع که تمام این علامت‌ها را دارد، آپنه انسدادی حین خواب است. این بیماری که به فارسی، قطع تنفس حین خواب نامیده می‌شود، در سال‌های اخیر به دلیل پر خوری و سکون، شیوع روز افزون یافته است. خروپف را همه می‌شناسیم. معمولا اطرافیان بیمار بیشتر از خود او از خروپف رنج می‌برند. بیشتر افراد چاق به دلیل حجم زیاد چربی در اطراف گلو دچار خروپف می‌شوند؛ مشکلی که خیلی سریع با کاهش وزن برطرف می‌شود. با تشدید عوامل ایجاد این عارضه، یک خروپف ساده ممکن است تبدیل به بیماری سختی شود. در این بیماری به دلایل متعدد، بیمار وقتی به خواب عمیق می‌رود، هر چند دقیقه یکبار دچار انسداد موقت مجاری تنفسی می‌ شود.

هر بار بعد از لحظاتی، فرد نیمه‌هوشیار و تنفس برقرار می‌شود. گاه در یک شب، صدها بار این اتفاق تکرار می‌شود وهر بار، بعد از لحظاتی که در حالت خواب و بیداری سپری می‌شود، بیمار دوباره می‌خوابد. در طول روز، خاطره‌ای از بیدار شدن پیاپی در ذهن باقی نمی‌ماند ولی خواب آلودگی، احساس کسالت، کاهش تمرکز و چرت زدن پیاپی در اثر این بدخوابی در طول روز به جا می‌ماند. به دلیل قطع تنفس و تقلای بیمار برای برقراری تنفس مجدد، قلب و عروق دچار فشار می‌شود و فشار خون افزایش می‌یابد. گاه با ادامه این تقلاهای شبانه، نارسایی قلبی نیز ایجاد می‌شود.

شاید تصور کنید، فرد بیدار شدن‌های پیاپی را به یاد می‌آورد ولی مطلقا چنین نیست و به دلیل این که بیداری فقط چند لحظه است، هیچ یک از بیماران خاطره‌ای از آن ندارند. از طرف دیگر، حملات انسداد، ساعتی پس از خواب شروع می‌شود و معمولا اطرافیان نیز آن زمان خواب هستند. البته دیده شده که اطرافیان بیمار، تقلای او و قطع تنفس را مشاهده می‌ کنند ولی همان گونه که نوشتم، کمتر دیده می‌شود.

درمان انسداد تنفس شبانه همان درمان خروپف است. فقط به دلیل وخامت اوضاع اینجا جدی‌تر و سریع‌تر باید عمل شود. کاهش وزن، مهم‌ترین راه مبارزه با این بیماری است. با کم شدن چربی‌های دور حلق و حنجره، راه تنفس باز و مشکل کمتر می‌شود. هر شب قبل از خواب باید سوراخ‌های بینی بخوبی شست‌وشو شوند. می‌توان برای این کار از اسپری آب نمک (سالین) استفاده کرد. اجتناب از مصرف الکل بخصوص در ساعات قبل از خواب و کاهش مصرف سیگار نیز بسیار مؤثر است. در صورت ناموفق بودن این راه‌حل‌ها باید از دستگاه‌های خاصی استفاده کرد که باعث باز‌ماندن مجرای تنفس حین خواب می‌شوند.

منبع : باشگاه خبرنگاران



تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن