تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن زود خشنود و دير ناراحت مى شود و منافق زود ناراحت و دير خشنود مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832654729




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه از اطلاعات خود در شبکه‌های مجازی محافظت کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چگونه از اطلاعات خود در شبکه‌های مجازی محافظت کنیم؟
رییس پلیس فتای خراسان‌ جنوبی گفت: در زمان استفاده از شبکه‌های مجازی حساب ایمیل جداگانه‌ای برای ثبت‌نام و یا دریافت ایمیل ایجاد کنید تا در صورت لزوم براحتی بتوانید حساب ایمیل‌تان را متوقف کنید.
آفتاب‌‌نیوز : سید غلامرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: ماهیت شبکه‌های اجتماعی یعنی ناشناس بودن کاربران آن و این امر خطراتی را برای استفاده‌کنندگان از آن به همراه دارد که یکی از آن‌ها هدف‌گذاری افراد توسط مجرمان سایبری است.

وی با اشاره به اینکه این ابزار ارتباطی در بسیاری از موارد جایگزین تلفن و ایمیل شده است، افزود: از جمله آسیب‌های این خانه‌های عنکبوتی، افشای اطلاعات شخصی، زورگیری‌ها و کمین اینترنتی، مواجهه با رفتارهای تهدیدآمیز، قرار گرفتن در معرض محتوای نامتناسب با رنج سنی و مواجهه با محتواهایی با مضمون پرخاشگرانه، افراط‌گرایی و نژادپرستانه و یا برخورد با فعالیت‌های تهاجمی و نگرش‌های پر از نفرت است.

رییس پلیس فتای خراسان جنوبی تصریح کرد: تلاش برخی از افراد برای متقاعدسازی یا آزار شما در راستای تغییر عقاید یا ایدئولوژی‌هایتان و پذیرفتن موضع افراطی و تحت پیگرد قانونی قرار گرفتن به دلیل ارسال محتوای نامناسب یا توهین‌آمیز از دیگر آسیب‌های شبکه‌های مجازی است.

حسینی ادامه داد: در برخی مواقع در زمان استفاده از این شبکه‌ها، ایمیل‌های فیشینگی که از سایت شبکه‌های اجتماعی ارسال می‌شود، در واقع شما را تشویق به بازدید از وب سایت‌های نامناسب و کلاهبردار می‌کنند.

وی تصریح کرد: پست‌هایی ارسالی از طرف شرکت‌ها و دوستان که افراد را تشویق به اتصال به لینک‌ها و یا وب سایت‌های نامناسب و کلاهبردارانه کرده، هک افراد، هک حساب و صفحه شخصی و قرار گرفتن در برابر ویروس‌ها یا نرم‌افزارهای جاسوسی در داخل فایل‌های پیوست یا عکس‌ها از خطراتی است که در زمان استفاده از شبکه‌های مجازی با آنها رو به رو هستیم.

رییس پلیس فتای خراسان جنوبی با اشاره به توصیه‌هایی برای پیشگیری از به دام افتادن در خانه‌های عنکبوتی تصریح کرد: اطلاعاتی که در پروفایل و پست‌هایتان منتشر می‌کنید حاوی اطلاعات شماره تلفن، تصویرخانه، محل‌کار، مدرسه و یا آدرس و تاریخ تولدتان نباشد.

حسینی تاکیدکرد: از کدهای کاربری بدون اطلاعات شخصی خود استفاده کرده و از پسوردهای قوی استفاده کنید.

وی ادامه داد: حساب ایمیل جداگانه‌ای برای ثبت‌نام و یا دریافت ایمیل از این سایت‌ها ایجاد کنید تا با این روش به سادگی در هر زمان که می‌خواهید حساب ایمیل‌تان را متوقف کنید.

رییس پلیس فتای استان با تاکید بر اینکه تنها به دوستانتان اجازه چک کردن پروفایلتان را دهید، بیان کرد: بسیاری از شرکت‌ها به صورت روزانه صفحات اجتماعی کارمندان احتمالی یا کارمندان فعلی‌شان را بررسی می‌کنند پس در خصوص مطالبی و اطلاعات پروفایلتان و تصاویری که پست می‌کنید، دقت داشته باشید.

حسینی تاکید کرد: در مورد استفاده صحیح از سایت‌ها یاد بگیرید از ویژگی‌های حریم خصوصی برای محدود کردن دسترسی افراد غریبه استفاده کرده و مراقب افرادی که اجازه اشتراک در شبکه‌تان را به آن را می‌دهید باشید.

وی ادامه داد: گارد خود را در برابر کلاهبرداری‌های فیشینگ شامل؛ درخواست‌های دوستی جعلی و پست‌هایی که از طرف افراد و شرکت‌ها ارسال می‌شود، حفظ کنید.

رییس پلیس فتای استان یادآورشد: اطمینان پیدا کنید که آنتی ویروس به روز و مؤثر و نرم‌افزارهای ضدجاسوسی را دارا هستید و فایروال قبل از آنلاین شدن شما اجرا می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر در دام کلاهبرداران گرفتار شدید، مطمئن شوید که هرگونه مجوز نصب نرم‌افزار را از حساب خود پاک کرده‌اید.



۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن