تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834639116




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه به فروشنده مورد علاقه مدیر خود تبدیل شویم؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: ماهنامه بازاریاب بازارساز - زهرا جورابلو: برخی از ویژگی ها در فروشندگان و بازاریابان کمیاب هستند و این در حالی است که مدیران به شدت به دنبال افرادی هستند که این ویژگی ها را داشته باشند. هر شرکتی برای خود ارزش هایی دارد.
 
هر مدیری دارای عقاید و اعتقادات منحصر به فردی است و هر تیمی شرایط کاری خود را دارد اما با تمام این تنوع ها و تفاوت ها یکسری از ویژگی ها هستند که برای مدیران فروش جذابیت بسیار بالایی دارند و این افراد خیلی دوست دارند فروشندگانی را استخدام کنند که دارای این ویژگی ها باشند.

بنابراین اگر به عنوان نیروی فروش سازمان بتوانیم این ویژگی ها را در خود تقویت کنیم، به فروشنده مورد علاقه مدیر تبدیل خواهیم شد و احتمال پاداش گرفتن و ارتقا یافتن مان افزایش خواهد یافت.


چگونه به فروشنده مورد علاقه مدیر خود تبدیل شویم؟

 

راه حل گرا بودن

مدیران دوست دارند فروشندگانی را در تیم خود داشته باشند که همیشه به دنبال پیدا کردن راه حل برای مسائلی باشند که تیم فروش را تهدید می کند. به عبارتی مدیران مایل هستند قبل از آن که مسئله به مشکل تبدیل شود و کار تیم فروش را مختل کند، فروشنده برای آن راه حلی پیدا کرده باشد.
 
به بیان دیگر فروشنده باید کنش گر باشد و نه واکنش گر. فروشنده واکنش گر منتظر است کار به وضعیت هشدار برسد و سپس به فکر عکس العمل نشان دادن بیفتد اما فروشنده کنش گر اجازه بزرگ شدن و حاد شدن مسئله را نمی دهد و خیلی سریع برای آن به دنبال بهترین راه حل می گردد.

انعطاف پذیر بودن

فروشندگان مورد علاقه مدیران در ارتباط با مسئولیت ها و محیط کاری شان از خود انعطاف پذیری نشان می دهند. در برخی موارد لازم است روی فروش یک کالای خاص برنامه ریزی شود.  در برخی از کوچه ها ممکن است امکان رفتن ماشین پخش وجود نداشته باشد و لازم باشد فروشنده سفارش مشتری را چند متر پیاده برای او ببرد. این موارد و مواردی مشابه همگی نیاز به انعطاف پذیر بودن فروشنده دارند و مدیران نیز به دنبال فروشندگانی هستند که از این ویژگی بسیار مهم برخوردارند.

مثبت اندیش بودن

مطمئن باشید آنقدر مسئولیت سر مدیر فروش ریخته که به هیچ وجه علاقه ای به شنیدن گله و شکایت شما ندارد. شکی نیست که فروشندگی کار سختی است و کمبودهایی هم در تمام شرکت ها وجود دارد اما فروشنده مثبت اندیش اجازه نمی دهد هیچ کدام از این موانع روی کار او تاثیر بگذارند.

مثبت اندیش بودن با بی خیال بودن تفاوت دارد. کارهای ساده ای مانند لبخند به لب داشتن و سلام و احوالپرسی گرم با همکاران می تواند فضای مثبتی را ایجاد و شما را به عنوان فردی پرانرژی معرفی کند. در این شرایط اگر مدیر به مشورت کردن درباره موضوعی نیاز داشته باشد، حتما سراغ شما خواهد آمد نه فروشنده ای که اعتراض کردن ورد زبانش باشد.

 

چگونه به فروشنده مورد علاقه مدیر خود تبدیل شویم؟

 

اعتماد به نفس داشتن

اعتماد به نفس داشتن به این دلیل مهم است که باعث می شود فروشنده برای تک تک تصمیم گیری های خود سراغ مدیرش نرود و قدری استقلال داشته باشد. همچنین اعتماد به نفس داشتن این شجاعت را به فروشنده می دهد که اگر در مورد خاصی ضعف داشت، بدون ترس آن را بیان کند و از مدیر خود درخواست راهنمایی و مشاوره داشته باشد.
 
برای مثال اگر مشتری سوالی داشته باشد و آن را برای فروشنده مطرح کند، فروشنده ای که اعتماد به نفس پایینی دارد، آنقدر در پاسخگویی تعلل می کند که موجبات شکایت و نارضایتی مشتری فراهم می شود اما فروشنده ای که اعتماد به نفس بالایی دارد به سرعت مسئله را پیگیری می کند و به سوال مشتری پاسخ مناسب و قانع کننده ای می دهد.

همچنین افرادی که اعتماد به نفس بالایی دارند راحت تر افکار خود را به زبان می آورند و به همین دلیل برای پست هایی مانند سرپرستی فروش افراد مناسبی هستند. از این رو مدیر با مشاهده اعتماد به نفس فروشنده خود، رفتار او را برای ارتقا یافتن به سرپرست فروش زیر نظر خواهد گرفت.

اشتیاق داشتن

ممکن است شما فروشنده خیلی خوبی باشید و آمار فروش تان هم این موضوع را تاکید کند اما اگر نسبت به کار خود اشتیاق نداشته باشید، مدیرتان علاقه چندانی به کار کردن با شما نخواهد داشت. زمانی که مدیر فروش مشاهده می کند فروشنده اش با چه اشتیاق بالایی وظایفش را انجام می دهد احساس بسیار خوبی نسبت به او پیدا می کند حتی اگر حجم فروشش نسبت به همکار دیگری که بیشتر می فروشد ولی عاشق کارش نیست، کمتر باشد. اشتیاق داشتن یعنی متعهد بودن و در بلندمدت تعهد فرد است که باعث پیشرفت خود و سازمانش می شود.





۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن