تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بالاترين درجه دانايى، تشخيص اخلاق از يكديگر و آشكار كردن اخلاق پسنديده و سركوب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816684051




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

4 راهکار برای مشکلات بچه‌ها در مهد کودک


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: نی‌نی سایت - محمد رضابیگی: در محیط مهد کودک کودکان در کنار یکدیگر به نوعی به زندگی جمعی و برنامه‌ریزی شده عادت می‌کنند؛ اینکه سر ساعات مشخصی غذا بخورند، بازی کنند یا به مربی‌شان گوش دهند تا چیزهای جدیدی بیاموزند. رفتن به مهد کودک زندگی آنها را در خارج از محیط مهد نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد و نوعی نظم را به آنها القا می‌کند، اینکه سر ساعات مشخصی به رختخواب بروند و صبح زود در ساعت مشخصی از خواب بیدار شوند.
 
 
4 راهکار برای مشکلات بچه‌ها در مهد کودک


 

برای کودکانی که پیش از این نیز زندگی آنها همراه با برنامه و قاعده مشخص بوده است، پذیرش این شرایط و تطبیق با آن بسیار راحت‌تر از کودکانی است که پیش از این در زندگی روزمره خود مجبور به رعایت روال خاصی نبوده‌اند.
 
این دسته از کودکان نیاز دارند تا به تدریج ساعت بیولوژیک بدن خود را با شرایط جدید تنظیم کرده و شکل جدید زندگی را بپذیرند. سعی کنید برای اینکه کودک اشتیاق و علاقه خود را نسبت به مهد کودک از دست ندهد، او را تحت فشار نگذارید و آرام‌آرام شرایط جدید را با او تمرین کنید.

برای کودکانی که از ابتدای زندگی صرفا در محیط خانواده بوده‌اند و همه چیز مطابق میل آنها پیش می‌رفته است، حضور در مهد کودک و جمع کودکان دیگر خالی از مشکلات نیست. کودکی که هیچ تجربه‌ای از زندگی جمعی ندارد، عادت ندارد به اینکه با او مثل بقیه رفتار شود و هیچ مزیت خاصی برای او قائل نشوند، ممکن است شوک بزرگی به او وارد شود، چون برایش این طور تعریف شده است که همیشه دیگران توجه ویژه‌ای به او داشته باشند.
 
اما حالا در مهد کودک او با تعداد زیادی از کودکان هم‌سال خود مواجه است که توجه به همه آنها در یک سطح است. در این شرایط ممکن است کودک شما نسبت به محیط مهد کودک یا رفتار مربی با خودش شکایت‌هایی داشته باشد یا اینکه کودک توداری باشد و با شرایط به نحوی کنار بیاید.

والدین می‌توانند برای برطرف شدن این مشکلات چند اقدام انجام دهند:

1. با تشویق مسائل را تلطیف کنید

یکی از راه‌های موثر برای اینکه کودک شما بتواند تغییرات را بپذیرد و به‌تدریج خودش را با آنها وفق دهد این است که شما در کنار فرزندتان و همراه با او در مسیر عبور از این سختی‌ها باشید و به هیچ عنوان رفتار تنبیهی یا سرزنشی را با او در پیش نگیرید. بلکه در عوض با محرک‌های تشویقی او را در مسیر درست هدایت کنید.

2. لیست تغییرات تهیه کنید

می‌توانید از تغییراتی که باید در عادات روزمره و نظم بخشیدن به آنها در زندگی کودک خود به وجود خواهد آمد، فهرستی تهیه کنید و این تغییرات را با او تمرین کنید تا کودک به ناگهان تحت فشار قرار نگیرد و بتواند خودش را با شیوه جدید روابط تطبیق دهد و برای حضور در اجتماعی کوچک به نام مهد کودک آمادگی لازم را پیدا کند. برای این کار بهتر است از یک ماه قبل از شروع مهد کودک، این تمرینات را آغاز کنید.

 
 
4 راهکار برای مشکلات بچه‌ها در مهد کودک


3. مربی را در جریان بگذارید

اگر شما به این موضوع واقف هستید که کودک‌تان آداب حضور در کلاس مهد کودک را نمی‌شناسد یعنی ممکن است که بدون اجازه گرفتن از مربی خود برای خوردن آب از کلاس خارج شود و رفتارهایی نظیر آن، بهتر است که این مساله را با مربی او مطرح کنید تا نسبت به نیازهای آموزشی کودک شما شناخت بهتری داشته باشد. البته بسیاری از مربیان با تجربه هستند و خیلی زود این موارد را درک می‌کنند.

4. از رسانه‌ها کمک بگیرید

برای اینکه کودک خود را با محیط مهد کودک و مدرسه آشنا کنید، می‌توانید از وسایلی چون کتاب، فیلم و داستان بهره ببرید و او را از طریق آنها با محیط مهد کودک و مدرسه، قوانین، روابط میان او با مربیان و مدیران و... آشنا کنید.




۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن