تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819826795




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حسرت اصولگرایان برای رسیدن به پاستور


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: نامه نیوز: بعد از رحلت امام در سال 68، هاشمی رفسنجانی به قدرت رسید. او عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز تهران بود. نهادی که از سنتی ترین نهادی مذهبی و سیاسی راست گرایان در تمام سال‌ها بوده است.
 
راست‌گرایان اما نمی‌توانستند او را رییس جمهور خود تلقی کنند چون هاشمی در دهه 60 و 70 فراجناحی ترین چهره سیاسی ایران بود. او وقتی به قدرت رسید هم چپ‌ها و هم راست‌های آن زمان ایران هاشمی را نامزد نهایی خود معرفی کرده بودند و در آن سال‌ها او را رییس جمهور خود می‌دانستند.شاید هاشمی تنها رییس جمهوری در ایران است که دو جناح اصلی کشور در مورد او اتفاق نظر داشتند.

در دور دوم ریاست جمهوری او حتی راست‌گرایان منتقد جدی تر هاشمی بودند تا چپ‌ها.

بعد از هاشمی راست‌ها به دنبال ریاست جمهوری ناطق نوری بودند. بسیاری حتی کابینه او را هم چیده بودند و ردای ریاست جمهوری را برای شیخ نور دوخته بودند. چپ‌ها هم خود را آماده ریاست جمهوری او کرده بودند و خاتمی تنها خود را آماده رقابت و مشخص شدن میزان سبد رای چپ ها کرده بود.

سونامی رئیس دولت اصلاحات اما به سرعت تمام جامعه را گرفت و او با 20 میلیون رای به کرسی ریاست جمهوری رسید و ناطق نوری نتوانست به قوه مجریه راه پیدا کند و رویای راست‌گرایان برای رسیدن به ریاست جمهوری ناکام ماند.

آنها برای دوران پسا خاتمی خود را آماده کردند. لاریجانی به عنوان نامزد اصلی اصول‌گرایان وارد صحنه شد. در کنار او قالیباف و احمدی نژاد هم به عنوان نامزد راست گرایان وارد عرصه شدند. این در حالی بود که برخی از اصول‌گرایان از هاشمی حمایت می کردند.

در این انتخابات محمود احمدی نژاد با برتری بر هاشمی به ریاست قوه مجریه رسید. احمدی نژادی که برخلاف تلاش اصول‌گرایان اعلام کرد هیچ وابستگی جناحی ندارد و در دوران ریاست جمهوری اش هم این به خوبی این معنا را نشان داد.

اصول گرایان بعد از ناکامی حاصل از رفتار احمدی نژاد خود را آماده انتخابات ریاست جمهوری 92 کردند. آنها با قالیباف، رضایی، ولایتی و حداد وارد صحنه شدند اما بازهم ناکام ماندند. حسن روحانی اصول‌گرای سابق که به اصلاح طلبان نزدیک شده بود و بر اساس توافق نامزد آنها شده بود توانست تمام نامزدهای اصول‌گرایان را شکست بدهد و به ریاست حمهوری برسد تا بازهم راست‌گرایان در رسیدن به قوه مجریه ناکام بمانند.

حالا آنها خود را آماده اردیبهشت 96 می‌کنند تا شاید بتوانند برای اولین بار به ریاست قوه مجریه برسند. آنها امید دارند بتوانند روحانی را شکست دهند البته آنها تنها امید دارند و بسیاری از بزرگان آنها بر این باور هستند که روحانی بازهم به قدرت خواهد رسید.



۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن