تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):دو خصلت است كه بالاتر از آنها چيزى نيست: ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860373840




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعلام جزئیات جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: اعلام جزئیات جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان
مسئولان معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جزئیاتی تازه از جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان را که امسال برگزار می‌شود، اعلام کردند.
نشست هم‌اندیشی نمایندگان شهرهای برگزار کننده جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان با مدیران معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ظهر امروز( ۱۳ مهر ماه) با حضور همایون امیرزاده، مشاور اجرایی معاونت امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی اصغر سیدآبادی، مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود برآبادی، نویسنده و منتقد ادبی و جمعی از  نمایندگان شهرهای برگزار کننده جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سرای اهل قلم موسسه خانه کتاب برگزار شد.

در ابتدای این نشست، سیدآبادی گفت: منظور از باشگاه کتابخوانی، گروه‌های حداقل ۱۲ تا ۱۵ نفری از کودکان یا نوجوانان هستند که زیر نظر یک هماهنگ کننده بزرگسال در زمینه کتابخوانی فعالیت دارند. این باشگاه‌ها می‌تواند در شهر و روستا در کتابخانه‌ها، مدارس، مراکز کانون، فرهنسگراها، مجتمع‌های مسکونی، مساجد، کانون‌های اصلاح و تربیت، مراکز بهزیستی  و هرجایی که کودکان و نوجوانان گردهم می‌آیند، تشکیل شوند.

وی به هدف برگزاری جشنواره «باشگاه کتاب خوانی کودک و نوجوان» اشاره کرد و گفت: در این جشنواره به دنبال این هستیم که کودکان و نوجوان با برگزاری این جشنواره کتاب بخرند و کتاب بخوانند و در مورد کتاب بحث و گفت وگو کنند. در نهایت نوشتن در مورد کتاب را یاد بگیرند و بتوانند به معرفی کتاب بپردازند.

در ادامه، امیرزاده «جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان» را جریان اثرگذاری دانست و گفت: در ابتدا تصور ما این بود که این جریان، فعالیتی زودگذر و کم تاثیری است اما بعد از گذشت زمان، شک و تردید راجع به اصل رخداد از بین رفت چرا که معمولا خلاقیت‌ها در ارائه طرح‌ها به جریان‌سازی و اثرگذاری کمک می‌کند.

وی ادامه داد: فعالیت‌هایی مانند روستای دوستار کتاب، پایتخت کتاب ایران و... تاثیرات زیادی در ترویج کتاب و کتابخوانی دارند. به عبارتی یک موج جریان ساز در این حوزه شکل گرفته است که باید به خوبی آن را  در جهت درست مدیریت و هدایت  کنیم تا آشفتگی ایجاد نشود و با نظم بیشتری در سطح کشور برگزار شود.

امیرزاده عنوان کرد: ایجاد «جام باشگاه‌های کتاب و کتابخوانی کودک و نوجوان» نشان می‌دهد که طرح‌ها و ایده‌ها فقط مخصوص به تهران نیست بلکه همه شهرها می‌توانند در این طرح مشارکت داشته باشند و با ارائه طرح‌ها و ایده‌های جدید بتوانند در سطح ملی دیده شوند.

وی به ویژگی‌ها و امتیازهای طرح «جام باشگاهای کتابخوانی کودک و نوجوان» اشاره کرد و گفت: این طرح، تمامی مولفه‌های اثرگذار در چرخه نشر کشور را مورد هدف قرار می‌دهد. اعضای این باشگاه می‌توانند کتاب‌های موردنظر خود را با تخفیف ۵۰ درصدی از کتابفروشی‌ها خریداری کنند.

امیرزاده، نویسندگان را از دیگر گروهی دانست که در طرح «جام باشگاهای کتابخوانی کودک و نوجوان» مورد هدف قرار گرفته اند و گفت: برای نویسندگان در این طرح، حرمت زیادی قائل شده است و زمینه گفت وگوهای رو در رو و یا از طریق نامه‌نگاری بین کودکان و نوجوانان و نویسندگان  فراهم شده است. این اقدام نشان می‌دهد که سنت دیرین نامه نوشتن که خود بار عاطفی دارد از این طریق به بچه‌ها و کودکان و نوجوان می‌آموزیم که همه مسیر ارتباط شبکه‌های مجازی و پیامک نیست.

امیرزاده عنوان کرد: فرصت برقرای ارتباط مستقیم نویسنده با جمعیت مخاطب، ارزشگذاری و تولیدات به خصوص در حوزه کتاب‌های برگزیده از دیگر ویژگی‌ها و امتیازات این طرح هستند. کتاب‌هایی که در طول سال‌های گذشته انتخاب و برگزیده شده اند نیز وارد چرخه این باشگاه می‌شوند و لیست آنها در اختیار کتابفروشی‌ها قرار می‌گیرد. این طرح وظایف سنگنی را ایجاد می‌کنند که در نگاه اول ممکناست دیده نشود.

وی اظهار کرد: در این موج جدیدی که در حوزه کتاب و کتابخوانی ایجاد شده ما سردمدار هستیم. اگر این طرح با موفقیت رو به رو شود نام نیکی از ما بر جای خواهد ماند. برای تحقق این هدف باید بتوانیم این باشگاه را به یک باور عمومی تبدیل کنیم تا این مسیر به سمت پرورش نسل کتابخوان در کشور حرکت کند چرا که گروه‌های کودک و نوجوان می‌توانند نسل کتابخوان آینده را ایجاد کنند. اگر این کار دقیق، زیربنایی و اصولی انجام شود می‌توانیم شاهد موفقیت آن باشیم.

امیر زاده گفت: این مسیر می‌تواند به جریان‌سازی فرهنگی منجر شود و در تقویت نسل کتابخوان آینده کمک کند. این مسیر جدید است و تا به حال آن را تجربه نکرده ایم و قطعا در این راه با دشواری‌هایی مواجه خواهیم شد.

وی بیان کرد: مخاطب ما در حوزه کتاب و کتابخوانی آحاد جامعه است اما در این طرح، گروه کودک و نوجوان مورد هدف قرار  گرفته است. اما باید در نظر بگیریم که مخاطبان ما نهادهای مردمی و دولتی نیز هستند چرا که به کارگیری همه ظرفیت می‌تواندبه ما کمک کند.

در ادامه، برآبادی یکی از مشکلات «جام باشگاهای کتابخوانی کودک و نوجوان» را تهیه کتاب مناسب دانست و گفت: برای رفع این مشکل، فهرستی از کتاب‌های جدیدی که از سال ۹۰ به بعد منتشر شده اند، تهیه کردیم و به تعداد ۶۰۰ کتاب رسیده‌ایم. این فهرست در سه گروه سنی پیش دبستانی و مهد کودک، ابتدایی و متوسطه اول تدوین شده است. این تقسیم بندی  از تقسیم بندی آموزش و پرورش و کتاب نامه رشد گرفته شده است.

وی افزود: نهادهایی مانند کانون پرورش فکری کودکان، آموزش و پرورش، شورای کتاب کودک، جایزه لاکپشت پرنده و... فهرست کتاب‌های مناسب را منتشر می‌کنند. از بین فهرست همه این نهادها، یک فهرست مشترکی را انتخاب کردیم تا فهرست کامل باشد و همه سلیقه‌ها را در بر بگیرد.

برآبادی عنوان کرد: ما به این فهرست، کتاب‌هایی که در جوایز کتاب فصل و کتاب سال جمهوری اسلامی ایران برگزیده شده اند نیز اضافه کرده ایم و اطلاعات کتابشناسی هر کتاب شامل نام کتاب، نویسنده، مترجم، قیمت، موضوع کتابدر فهرست گنجانده شده است.

وی در پایان گفت:همچنین در فهرست نهایی، چکیده مختصری از محتوا و موضوع کتاب و تصویر جلد کتاب گنجانده شده است تا کار برای مروجان و کودکان و نوجوانان آسان شود. سعی کردیم همه کتاب‌های موجود در بازار  که استانداردهای لازم از لحاظ ادبی و کتاب آرایی دارند در این فهرست آورده شده است.




تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - 04 October 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن