تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 18 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851610339




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرصت ها و تهدیدهای ورود به تجارت جهانی بررسی شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
فرصت ها و تهدیدهای ورود به تجارت جهانی بررسی شد

کیش


شناسهٔ خبر: 3783896 - یکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۰
استانها > هرمزگان

.jwplayer{ display: inline-block; } کیش - نشست تخصصی بررسی فرصت ها و تهدیدهای ورود به تجارت جهانی در زمینه صنایع غذایی در جزیره کیش برگزار شد. به گزارش خبرنگار مهر، سید علی طباطبایی استاد دانشگاه در حوزه روابط بین الملل در نشست تخصصی فرصت ها و تهدیدهای ورود به WOT با موضوع پیامدهای الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی در حوزه صنایع غذایی، بر خورداری از ابعاد و مختصات جهانی، تاثیر پذیری مستقیم و غیر مستقیم کشورها از تحولات، چند وجهی بودن تحولات، تاثیر گذاری و تاثیر پذیری تحولات و ابعاد آنها در یکدیگر، پیوند ارگانیک درونی اقتصادی و سیاسی کشورها با تحولات اقتصادی بین الملل را بخشی از مختصات ویژگی های تحولات اقتصادی عنوان کرد. وی همچنین نقش مکمل نهادها و سازمان های اقتصادی بین الملل در تحولات، در هم آمیزی نظام های اقتصادی و سیاسی ملی و شکل گیری نظام نوین با ویژگی خاص و استمرار و افزایش تحولات را هم از جمله مختصات ویژگی های تحولات اقتصادی بین الملل دانست.

 طباطبایی در خصوص واردات و صادرات گفت: از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ در واردات مواد غذایی با ۷/۶ درصد از رشد صعودی برخوردار شدیم و در همین سال از ۵/۳ درصد به ۶ درصد صادرات رشد داشتیم.

وی در ادامه در خصوص فرصت های ورود به سازمان تجارت جهانی گفت: این فرصت ها، موجب افزایش رقابت پذیری و صادرات صنایع غذایی می شود. دسترسی به بازار جهانی جدید، گسترش فعالیت بخش خصوصی همراه با سرمایه گذاری های خارجی از جمله این فرصت ها است.  وی افزود: همچنین به دلیل فشرده شدن رقابت و افزایش رقبا در عرصه بین المللی، تولید کننده ها برای بقا ناچار به بهبود و ارتقای کیفیت محصولات خود هستند. سازمان جهانی تجارت دروازه ای برای جهانی شدن است. ورود و جذب سرمایه های خارجی قطعا وضعیت برای صنایع غذایی را تغییر می دهد. وی گفت: سازمان جهانی تجارت اصلاحات اساسی در زیر ساخت ها را طلب می کند. بنابر این بهبود زیر ساخت ها به کاهش هزینه ها منجر خواهد شد و تولید محصولات با کیفیت و متناسب با سلیقه و نیاز بازار جهانی نیز موجب افزایش صادرات محصولات غذایی می شود.

وی از کاهش حمایت های دولت و در نتیجه عدم توانایی برخی شرکت ها برای رقابت با شرکت های دیگر، سنتی بودن تولید صنایع غذایی، عدم توانایی شرکت ها در رقابت با شرکت های خارجی و در نتیجه ورشکستگی این شرکت ها، الحاق به سازمان جهانی تجارت، گشودن دروازه های کشور بر روی محصولات متنوع خارجی، تسهیل در واردات کالاهای ارزان قیمت و عدم امکان رقابت برخی تولیدکنندگان جزء داخلی با رقبای خارجی و بیکاری گسترده در اثر تعطیلی صنایع کوچک به عنوان چالش های ورود به سازمان تجارت جهانی نام برد. طباطبایی در بخشی از سخنان خود به آمادگی کلان کشور جهت ادغام در اقتصاد جهانی با اتخاذ استراتژی های متناسب نرم افزاری و سخت افزاری، آمادگی صنعت و تجارت کشور برای عضویت در سازمان تجارت جهانی، انجام مطالعات پژوهشی و ارائه راهکارهای اجرایی برای ادغام صنعت مواد غذایی در WTO، توجه به کیفیت در مقیاس جهانی و برندینگ پرداخت.  مشاور معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص رقابت پذیری صنایع غذایی ایران در روند الحاق به سازمان تجارت جهانی، اعلام کرد: به نظر می رسد جمهوری اسلامی ایران با حضور به عنوان ناظر در سازمان تجارت جهانی عزم خود را جزم کرده تا به این سازمان ملحق شود. الحاق به این سازمان هر چند دارای مزایای زیادی است اما نیازمند آمادگی صنایع جهت حضور در عرصه های بین المللی است.

نیک افروز افزود: ایران نزدیک به ۲۰ سال است که خواستار عضویت در سازمان تجارت جهانی است و اکنون به عنوان عضو ناظر در جلسات این سازمان شرکت می کند.

وی ضمن اشاره به مزایا و معایب پیوستن به سازمان تجارت جهانی و اعلام اینکه مسئولان مربوطه درکشور در خصوص عضویت در این سازمان اتفاق نظر دارند، گفت: در بسیاری از زمینه ها تولیدات ایرانی قدرت رقابت با رقبای خارجی را ندارند و موضع ایران در الحاق فعلا منفعلانه است.

وی افزود: با ورود گسترده تر رقبای خارجی، بازار داخلی برای کالاهای ساخت ایران چندان مطلوب نخواهد بود اما با توجه به توان تولیدی کشور صنایع غذایی، قطعه سازی خودرو، صنایع دارویی، صنایع پایین دستی پتروشیمی و ماشین سازی از قابلیت و پتانسیل بالاتری برای ورود به رقابت در بازارهای بین المللی برخوردار است.  نیک افروز مشکلات رقابت در صنایع غذایی را مداخلات سیاسی، تعریف بازار، قدرت خریدار، اهمیت لیبل های خصوصی و حل مناقشات دانست.

وی در ادامه گفت: با تاکید بر شاخص های اصلی رقابت پذیری در صنایع غذایی پس از الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی، بنگاه هایی قادر به رقابت در عرصه های بین المللی خواهند بود که بتوانند با استفاده از مزایای نسبی، به خلق مزیت رقابتی پرداخته و با افزایش بهره وری و توسعه سرمایه های انسانی خود نه تنها به بقاء ادامه دهند بلکه به توسعه و رقابت در بازار های جهانی نیز بپردازند.  معاون سرمایه گذاری معاونت اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش در راستای ارتقای جایگاه ایران در زنجیره ارزش جهانی صنایع غذایی و ضمن اشاره به اینکه بزرگترین چالش ایران در قرن بیست و یکم، باز تعریف کشور در تقسیم کار بین المللی است، گفت: یافتن جای درست صنایع رقابتی کشور و درست وارد شدن در اقتصاد جهانی و تبدیل اقتصاد نیمه صنعتی–نیمه سنتی متکی به درآمدهای نفتی و منابع نا پایدار این چالش را به وجود آورده است و باید با ابزار راهنمای تحلیلی ورود به زنجیره های ارزش جهانی از این چالش گذر کرد.

وی بیان داشت: زنجیره ارزش به توصیف مجموعه کاملی از فعالیت ها در چرخه عمر محصول می پردازد. این محصول و یا خدمات باید از مراحل مفاهیم اولیه، فازهای اولیه تولید، تحویل به مشتری نهایی و بازیافت محصول پس از پایان عمر مفید و دور اندازی آن عبور کند.

 شیرزاد با بیان اینکه ما در عصر جهانی شدن اقتصاد و قدرت به سر می بریم، افزود: بسیاری از بازندگان از کشورهایی بوده اند که بی محابا و بدون برنامه به فرآیند جهانی شدن پیوسته اند. آنهایی که از جهانی شدن به دور مانده اند و ضربه خورده اند و آنهایی که منفعت برده اند ولی همچنین فقیرند. پس مهم، جهانی شدن هوشمندانه و بازیگری خوب در این عرصه است و ابزار درک و تحلیل استراتژی جهانی شدن زنجیره های ارزش جهانی است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن