واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: ماهنامه فیلم: بنیاد «SAG-AFTRA» (انجمن بازیگران سینما-اتحادیهی هنرمندان تلویزیون و رادیوی آمریکا) با نامگذاری سالن نمایش و فضای آموزشیاش در شهر نیویورک به نام بازیگر فقید رابین ویلیامز دست به ادای دینی تمامعیار به این بازیگر فراموشنشدنی زد.
ادای دین و تجلیلی تمامعیار از رابین ویلیامز
«مرکز هنرمندان عرصهی ضبط، گویندگی و بازیگران رابین ویلیامز» از پنجم اکتبر (ده روز دیگر) با تجلیل از فعالیتهای هنری ویلیامز کارش را آغاز میکند. در این مراسم گفتوگویی با ویلیامز پخش خواهد شد که در سال ۲۰۰۳ در مرکز این بنیاد در لسآنجلس انجام شد. پس از نمایش، گروهی از دوستان و همقطاران او از جمله هنک آزاریا، بیلی کریستال، ووپی گولدبرگ و بری لوینسن نویسنده و کارگردان، درباره همکاری و رابطهشان با ویلیامز صحبت خواهند کرد. جوبث ویلیامز در مقام رییس بنیاد «سگ-افترا» در خصوص این رویداد گفته است: «این بنیاد ملی بیش از سی سال است که با برنامهها و منابع رایگانش در خدمت بازیگران سراسر کشور است؛ و حالا در شرف افتتاح مرکز رابین ویلیامز افسانهای است. پس از این اتفاق ما صاحب دو خانهی دائمی برای هنرمندان عرصهی ضبط، گویندگی و بازیگری میشویم. افتتاح این مرکز حقیقتاً اوج یک رؤیا را برای ما رقم زد.» مرکز رابین ویلیامز با هدف ارائهی برنامههای تحصیلی رایگان برای بیش از چهل هزار علاقهمند در محدودهی نیویورک کارش را آغاز میکند و پایگاه دائمی برای برنامههای تجاری و گفتوگوهای این حوزه خواهد بود.
گزارش اکران: «هفت دلاور» و «لکلکها» بخت گیشه را باز کردند
بازسازی هفت دلاور (آنتوان فوکوا) از کمپانی سونی و انیمیشن لکلکها (نیک استالر و داگ سوییتلند) از برادران وارنر در حالی روانهی نمایش عمومی شدند - و به موفقیت چشمگیری دست یافتهاند - که بهتازگی بدترین آخرهفتهی سال از نظر فروش در گیشه را پشت سر گذاشتهایم. هفت دلاور که با هزینهای نود میلیون دلاری تولید شده، در ۳۶۶۵ سالن روی پرده رفته است و پیشبینی میشود که در پایان تعطیلات با فروشی بیش از ۴۴ میلیون دلار در صدر جدول فروش هفتگی قرار بگیرد. مقام دوم هم بیتردید از آنِ انیمیشن لکلکها میشود که با نمایش در ۳۹۲۲ سالن احتمالاً به فروشی نزدیک به ۳۲ میلیون دلار خواهد رسید. این انیمیشن دومین فیلم از «گروه انیمیشن وارنر» است که در سالهای اخیر تشکیل شده و پیش از این فقط فیلم لگویی (فیل لرد و کریس میلر، ۲۰۱۴) به نام آن ثبت شده است. سالی (کلینت ایستوود) که دو هفتهی پیاپی در صدر جدول فروش بود، با افزایش ۴۳۰ پرده به سالنهای نمایشدهندهاش، احتمالاً با فروشی پانزده میلیون دلاری در رتبهی سوم قرار میگیرد. طبق پیشبینیها، اسنودن (الیور استون) و بچهی بریجت جونز (شارون مگوایر) هم با فروشی حدود پنج میلیون و هفتصد هزار دلار برای تصاحب جایگاه چهارمی با هم پیکار خواهند کرد.
رونی مارا دیگر امیدی به دنبالهی «خالکوبی اژدها» ندارد
پنج سال از نمایش دختری با خالکوبی اژدها اثر دیوید فینچر میگذرد و کمپانی سونی ظاهراً هیچ عجلهای برای ساخت دنبالهی آن ندارد. فیلم بسیار پرهزینه بود و استودیو و کارگردان در سراسر تولید آن با هم مشکل داشتند؛ و با وجود اینکه عایدی فیلم در گیشه آبرومند بود ولی موفقیت موردنظر سونی را رقم نزد. آخرین بار پاییز سال گذشته بود که سونی خبری درباره پروژهی دختری در تار عنکبوت را بر اساس فیلمنامهای از استیون نایت (که نگارش فیلمنامهی قولهای شرقی (دیوید کراننبرگ، ۲۰۰۷) و نویسندگی و کارگردانی لاک (۲۰۱۳) را در کارنامه دارد) اعلام کرد و گفت که همهی بازیگران اصلی دوباره نقشهایشان را ایفا میکنند. اما حالا بعد از گذشت یک سال هیچ خبری نیست. رونی مارا هم در گفتوگوی اخیرش با «اسکرین دیلی» گفته است: «هنوز پذیرای این پیشنهاد هستم ولی دیگر امیدی به تحقق این پروژه ندارم.» رونی مارا به خاطر درخشش در قالب نقش لیسبِت سَلندر، اولین نامزدی اسکارش را کسب کرد.
یوان مکگرگور هم راهی جشنواره فیلم زوریخ شد
دوازدهمین جشنواره فیلم زوریخ که از سه روز پیش (۲۲ سپتامبر) کارش را آغاز کرده است و تا دوم اکتبر برپا خواهد بود، هفتهی آینده پذیرای یوان مکگرگور است که طبق برنامه، درباره کارگردانی اولین فیلم بلندش با عنوان شبانی آمریکایی/American Pastoral صحبت خواهد کرد. داستان فیلم درباره چگونگی فروپاشی یک خانوادهی آمریکایی پس از درگیر شدن دختر خانواده در اعتراضهای افراطی علیه جنگ ویتنام است. این فیلم اوایل ماه جاری میلادی اولین نمایش جهانیاش را در جشنواره بینالمللی تورنتو پشت سر گذاشت و با نقدهای مثبتی روبهرو شد. مکگرگور یکی از چهار نفری است که امسال در بخش اساتید جشنواره زوریخ صحبت خواهد کرد؛ وودی هارلسن، دنیل ردکلیف و اولیویه آسایاس سه مهمان دیگر این رویداد سینمایی هستند. جشنواره زوریخ پنجشنبه شب با اولین نمایش اروپایی درام شیر ساختهی گارث دیویس استرالیایی - و با حضور رونی مارا، نیکول کیدمن و دِو پاتل در نقشهای اصلی - آغازی احساسی را پشت سر گذاشت.
لو لومنیک، منتقد قدیمی «نیویورک پست» بازنشسته میشود
لو لومنیک پس از ۲۷ سال حضور در روزنامهی «نیویورک پست» در شرف بازنشستگی است. او که ۶۷ساله است از سال ۱۹۸۹ به عنوان منتقد فیلم در این نشریه مشغول به کار شد. البته سابقهی لومنیک در مطبوعات بیش از این است. او در پیامش در توییتر نوشت: «پس از ۴۸ سال فوقالعاده و همکاری با روزنامههای مختلف، در هفتم اکتبر بازنشسته میشوم!» لومنیک که متولد و بزرگشدهی شهر آستوریا (البته حالا بخشی از منطقهی کویینز شهر نیویورک) است، در حال حاضر در منهتن زندگی میکند. او پیش از اینکه منتقد «نیویورک پست» شود، نُه سال به عنوان ویراستار این روزنامه کار کرد و پیش از آن نُه سال منتقد فیلم «رکورد» بود و تجربهی کار در «هارتفورد تایمز» را هم دارد. لومنیک بجز روزنامهها در تلویزیون با مجموعهی «انتخاب منتقد» برای شبکهی «ترنر کلاسیک موویز» همکاری داشته و در سال ۲۰۱۴ هم مقالهای درباره دنیای دیوانهی دیوانهی دیوانه (استنلی کریمر، ۱۹۶۳) برای «کرایتیریئن کالکشن» نوشت.
مل بروکس از اوباما نشان ملی هنر گرفت
مل بروکس که یک کمدین برجسته، فیلمساز و عضوی از فهرست بسیار کوتاه برندگان «EGOT» (سرنامی برای برندهی چهار جایزهی اصلی امی/ تلویزیون، گرمی/ موسیقی، اسکار/ سینما و تونی/ تئاتر) است، در نودسالگی «برای یک عمر خنداندن دنیا» موفق به دریافت نشان ملی هنر از دستان باراک اوباما رییسجمهور ایالات متحده شد. طبق آنچه در گزارشها آمده است، بروکس به محض گرفتن این نشان هنری و پیش از دست دادن با اوباما، این طور وانمود کرد که از وزن این نشان تعادلش به هم خورده است. شاید این یکی از دلایل شوخی اوباما با بروکس مبنی بر این بود که اگر او نشان هنریاش را به فروش بگذارد وی را دستگیر خواهد کرد. در میان ۲۴ دریافتکنندهی نشان ملی هنر و علوم انسانی، مورگان فریمن و فیلیپ گلس آهنگساز هم حضور داشتند. فریمن در مراسم حاضر نبود و این باعث شد تا اوباما این طور با غیبت او شوخی کند: «بدون شک سر صحنهی فیلم دیگری در حال بازی کردن نقش یک رییسجمهور سیهچردهی دیگر است. او هرگز اجازه نمیدهد من لحظهای بدرخشم.»
۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]