تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827196604




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های جهان در سال 2016 + جایگاه دانشگاه‌های ایران


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: گزارش سالانه رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی جهان در سال ۲۰۱۶ منتشر شد.

به گزارش تراز ،  به نقل از گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشریه آموزش عالی تایمز در گزارش سال جاری در مورد رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی،  980 دانشگاه در 70 کشور جهان را مورد بررسی قرار داد. 
دو ملاک کیفیت آموزشی و اعتبار یا شهرت جهانی در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در نظر گرفته می‌شود. نشریه آموزش عالی تایمز در گزارش امسال نوعی منطقه‌بندی را هم تهیه کرده که شامل رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشورهای آسیایی و دانشگاه‌ها در کشورهای رو به رشد است.
 
در رتبه‌بندی از لحاظ کیفیت آموزشی، سیزده شاخص در نظر گرفته است. علاوه بر این، به هر دانشگاهی امتیازاتی از نظر کیفیت تدریس (30 درصد کل امتیازات)، نگرش بین‌المللی (7.5 در صد)، کسب درآمد از طریق ارتباط با صنایع (4.5 درصد)، کیفیت و دامنه تحقیقات (30 درصد) و استناد به عنوان منبع و مرجع (30 درصد) داده می‌شود. 
 
معیارهای دیگری مانند تعداد دانشجو، نسبت دانشجو به استاد، درصد دانشجویان و پژوهشگران خارجی و نسبت دانشجویان زن به مرد در باره دانشگاه‌های مورد نظر نیز مد نظر قرار گرفته است.
 
 
در رتبه‌بندی نشریه آموزش عالی تایمز، دانشگاه آکسفورد (انگلیس)، از لحاظ کیفی در رده اول قرار دارد و موسسه تکنولوژی کالیفرنیا (آمریکا) ، دانشگاه استانفورد (آمریکا)، دانشگاه کمبریج (انگلیس)، انستیتو تکنولوژی ماساچوست (ام آی تی)، دانشگاه هاروارد، دانشگاه پرینستون (آمریکا)، امپریال کالج دانشگاه لندن (انگلیس)، انستیتو تکنولوژی زوریخ (سوئیس)،دانشگاه کالیفرنیا در برکلی (آمریکا)، دانشگاه شیکاگو (آمریکا)،دانشگاه ییل (آمریکا)،دانشگاه پنسیلوانیا (آمریکا)،دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس (آمریکا)، یونیورسیتی کالج دانشگاه لندن (انگلیس)، دانشگاه کلمبیا (آمریکا)، دانشگاه جان هاپکینز (آمریکا)، دانشگاه دوک (آمریکا)، دانشگاه کرنل (آمریکا)، دانشگاه نورث وست (آمریکا) و  رده های دوم تا بیستم را در اختیار دارند.
 
 
هفت دانشگاه ایران از لحاظ کیفی در میان 980 دانشگاه مورد بررسی دیده می‌شوند. این دانشگاه‌ها عبارتند از دانشگاه علم و صنعت و سپس دانشگاه صنعتی شریف (هر دو در رده 501 تا 600 دانشگاه اول)، دانشگاه امیر کبیر، دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه خواجه نصیر طوسی، دانشگاه شیراز و دانشگاه تهران (رده 601 تا 800 دانشگاه)، و دانشگاه‌های فردوسی مشهد، آزاد اسلامی کرج، شهید بهشتی تهران، دانشگاه یزد و دانشگاه زنجان (رده 800+ دانشگاهی) نیز در این رتبه‌بندی به چشم می‌خورند. 
 
درمورد دانشگاه علم و صنعت ایران، که بهترین دانشگاه ایران از لحاظ کیفیت شناخته شده، امتیاز کل ارائه نشده؛ اما در سایر زمینه‌ها، امتیازات این نهاد علمی عبارتست از 23.2 از نظر کیفیت آموزش، 13.9 از نظر نگرش بین‌المللی، 41.8 از نظر کسب درآمد از صنایع، 23.7 از نظر تحقیقات.
 
مقایسه رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های جهان در سال 2015 با سال گذشته، تغییراتی را نشان می‌دهد. سال گذشته موسسه تکنولوژی کالیفرنیا  در رده اول قرار داشت و رده دوم به و رده سوم به دانشگاه آکسفورد و دانشگاه استنفورد تعلق داشت. 
 
دانشگاه‌های ایران نیز تغییراتی را در رتبه‌بندی خود مشاهده کردند که چندان مثبت نبود. در گزارش سال 2015 نشریه آموزش عالی تایمز، دانشگاه علم صنعت و دانشگاه شریف در رتبه 401 در میان 500 قرار داشتند؛ اما امسال به رده 501 تا 600 تنزل کردند.
 
 
در بخش دیگری از گزارش سال جاری، دانشگاه‌ها از لحاظ "شهرت و اعتبار بین‌المللی" رتبه‌بندی شده است. در این رتبه‌بندی 100 دانشگاه برتر جهان مورد بررسی قرار گرفت که دانشگاه هاروارد در رده اول قرار دارد و پس از آن، انستیتو تکنولوژی ماساچوست، و دانشگاه‌های استانفورد، کمبریج، آکسفورد، کالیفرنیا در برکلی، پرینستون، ییل، کلمبیا، انستیتو تکنولوژی کالیفرنیا، دانشگاه شیکاگو و دانشگاه توکیو قرار دارند. این رتبه‌بندی براساس نظرسنجی از استادان و دانشجویان دانشگاه‌های عمده جهان تهیه شده است.



منبع: جوان










زمانبندی انتشار: 1 مهر 1395 - 14:12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن