واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ایران دنبال رابطه برد -برد با انگلیس است
قائم مقام وزیر صنعت و رئیس كل سازمان توسعه تجارت ایران در دیدار با نماینده ویژه تجاری نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که در زمینه اقتصادی به دنبال رابطه برد - برد با انگلیس هستیم.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، مجتبی خسروتاج قائم مقام وزیر صنعت و رئیس كل سازمان توسعه تجارت ایران در دیدار لرد لامونت با وی در تهران گفت: میزان واردات ایران از بریتانیا نسبت به صادرات به آن كشور، فاصله زیادی دارد که باید تعادلی در این زمینه با افزایش صادرات محصولات ایرانی به بریتانیا ایجاد شود.
وی براهمیت احیاء و توسعه فعالیتهای بیمه ای و بانکی بین دو کشور اشاره کرد و افزود: گسترش مناسبات و همکاریهای اقتصادی، بازرگانی و صنعتی بدون روابط موثر بانكی و بیمهای، كارآمد نخواهد بود.
خسروتاج به اهمیت اطلاع رسانی به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی كشور از جایگاه رقابتی انگلستان طی دهه آینده در اروپا و دنیا در بخش تجارت و صنعت اشاره کرد و اظهار داشت: برای تجار ما مهم است كه بدانند بریتانیا درطی دهه آینده در چه بخشهایی توان رقابتی خواهد داشت تا بنگاهها و فعالان اقتصادی ما نیز در چارچوب آن بخشها، برنامهریزی و تصمیمگیری مناسب انجام دهند.
تسهیل صدور روادید و افزایش سطح همکاریهای دو جانبه برای اعطای تسهیلات اعتبار خریدار و همکاری در زمینه کاهش نرخ ریسک کشوری دربین کشورهای OECD از دیگر موضوعات مطرح شده از سوی رئیس كل سازمان توسعه تجارت ایران بود.
لرد لامونت نماینده ویژه تجاری نخست وزیر بریتانیا در امور ایران و رییس اتاق مشترک بازرگانی بریتانیا و ایران نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت های موجود همکاری میان دو کشور، بر حل و فصل مسایل بانکی تاكید کرد و گفت: در راستای مذاكرات انجام شده با وزیر امور خارجه آمریكا همچنین اوفك (OFAC)، نمایندگان خزانهداری آمریكا و سایر اشخاص ذیربط به دنبال حل و فصل مشكلات باقی مانده هستند.
وی در عین حال ضمن اشاره به انجام تعامل برخی بانکهای كوچک با ایران، بخشی از این مسایل را مربوط به عدم تطبیق استانداردهای بانکی ایران با دنیا دانست و گفت: این مسئله باعث كندی كار و ایجاد مشكلات فنی میشود.
نماینده ویژه تجاری نخست وزیر بریتانیا در امور ایران در خصوص مسایل مربوط به روادید افزود: فرایند تسهیل روادید یک موضوع دوجانبه است و با همكاری سفارتخانههای دو كشور قابل پیگیری است.
رییس اتاق مشترک بازرگانی انگلیس و ایران افزود: بریتانیا بر این اعتقاد است كه در بخشهای خدمات مالی و نفت وگاز، زیر بناها ، ریل و راه آهن، فرودگاهها، خدمات طراحی، مشاوره فنی و هوا فضا میتوان شرایط بهتری در رقابت با دیگر كشورها ایجاد کرد.
در این جلسه قرار شد طرفین با تبادل هیات های تخصصی و بررسی كارشناسی، نقشه راه همكاریهای اقتصادی، صنعتی و تجاری دو كشور را در زمینه های خدمات مالی و بانکی، نفت و گاز، هوا و فضا، انرژی¬های تجدید پذیر، دارو و سلامت و تجارت بین الملل و سایر موارد مورد علاقه طرفین تهیه و تدوین کنند.
۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]