تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804735680




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه جهانی‌ شدن از جاده ابریشم می‌گذرد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه شرق نوشت: یازدهمین اجلاس بین‌المللی شهرداران جاده ابریشم از دوازدهم در کاروانسرای سعدالسلطنه قزوین آغاز و امروز به پایان خواهد رسید.

در حاشیه همایش یازدهمین اجلاس شهرداران جاده ابریشم که در آن سفرای کشورهای بنین، فیلیپین، تایلند، هند، برونئی، اسپانیا، پاکستان، ژاپن، گینه بیسائو، اندونزی، سنگال، تونس، هلند و بنگلادش به همراه رئیس بخش مطبوعات آلمان، معاون سفیر لهستان، مسئول سفارت سوئیس، رایزن ساحل عاج و کاردار شیلی حضور داشتند، مدیرعامل صندوق احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی از در دستور کار قرارگرفتن واگذاری ۷۰۰ بنای تاریخی به بخش خصوصی خبر داد.

محمدرضا پوینده تأکید کرد: ایران یکی از مهم‌ترین کانون‌های تاریخی جهان با میراث غنی در حوزه تاریخ، طبیعت و فرهنگ است. راه ابریشم به‌عنوان نماد صلح، پیشرفت و تبادل‌های دوستانه برای کشورهای حوزه آن حائز اهمیت است. دراین‌میان نقش محوری ایران در کمربند جاده ابریشم، به عنوان نگین مسیر طلایی باستانی، نقطه تعادل و مرکز ثقل توسعه امنیت بر منطقه خاورمیانه بر هیچ‌کس پوشیده نیست. کشورهای مسیر جاده ابریشم ظرفیت عظیمی دارند و در صورت همکاری دولت‌ها با یکدیگر، مبادلات اقتصادی، فرهنگی و حتی سیاسی جهان امروز را می‌توانند تغییر دهند.

او گفت: رأی بیشتر کشورهای حوزه راه ابریشم بر این است که راه جهانی‌شدن با راه ابریشم پیوند خورده است؛ به‌صورتی‌که سیاست و برنامه‌های دولت‌ها به سرمایه‌گذاری و بازآفرینی این راه معطوف شده است.

مدیرعامل صندوق احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی تأکید کرد: اکنون سیاست دولت درباره حفاظت، مرمت، احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی، از شیوه تمرکزگرای دولتی و غیرمشارکتی به سمت تمرکززدایی و مردمی تغییر یافته است، بنابراین دولت ایران برای احیا و باززنده‌سازی بناهای تاریخی و جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی اساسنامه صندوق احیا را به عنوان یک مؤسسه وابسته به سازمان میراث فرهنگی، به تصویب رساند. بر این اساس دولت تاکنون حق واگذاری و بهره‌برداری صدها بنای تاریخی را به عهده این مؤسسه قرار داده است. بنابراین این صندوق، ابنیه تاریخی را از طریق مزایده‌های دو مرحله‌ای عمومی برای مرمت، احیا و بهره‌برداری، تحت قراردادهای مشارکت برای مدت زمان مشخص، به بخش خصوصی واگذار می‌کند.

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش به وجود صدها کاروانسرا و بنای تاریخی مانند سعدالسلطنه در مسیر جاده ابریشم اشاره کرد و گفت: استراحت، اقامت، گذراندن اوقات فراغت در کاروانسراهای بین‌راهی و بناهای تاریخی شهری، تجربه جدیدی از ارتباط انسان با فضاهای سنتی در دوران گردشگری مدرن یا طبیعت‌گردی است.

رئیس صندوق احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی، ورود بناهای تاریخی به چرخه اقتصاد فرهنگی را یکی از محورهای اصلی توسعه اقتصادی، فرهنگی و همچنین ایجاد اشتغال پایدار دانست و گفت: این صندوق آماده ارائه بسته‌هایی به سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی، همکاری و انتقال تجربیات با نهادها و مؤسسات ذی‌ربط در سایر کشورها، به‌ویژه کشورهای همسایه و کشورهای مستقر در مسیر جاده ابریشم، است.

سفیر یونسکو در ایران گفت: بیش از هزار دانشمند، محقق و پژوهشگر در تأیید راه ابریشم فعالیت کردند. همچنین «استر کیش لاروش»، سفیر و مدیر منطقه‌ای یونسکو در ایران، در اجلاس شهرداران جاده ابریشم تأکید کرد: قزوین شهری تاریخی است که به عنوان پایلوت شهری مسیرِ شکوفایی شناخته شده و شعرا و خوشنویسان بزرگی دارد. یونسکو تحقیقات خود در زمینه جاده ابریشم به عنوان «جاده گفتمان» را از سال ١٩٩٠ تا ٢٠٠٢ انجام داده و تأثیر این مسیر را بررسی کرده است؛ دراین‌میان از هزار دانشمند، محقق، پژوهشگر و اصحاب رسانه استفاده شده است.

سفیر یونسکو در ایران تأکید کرد: از زمان آغاز تحقیقات در مسیر پروژه، پنج نمایشگاه بزرگ و ٥٠ همایش علمی مختلف برگزار شده است. این برنامه با بلندپروازی و به منظور توسعه پایدار برگزار شده است. برنامه یونسکو زنده‌کردن جاده ابریشم است.

او گفت: احیای این میراث و ارزش مشترک برای توسعه پایدار، منجر به امضای هشت تفاهم‌نامه شده است. هدف اصلی ما توسعه ملی و فراملی این جاده است که دراین‌میان با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ایران تفاهم کرده‌ایم. جاده ابریشم در میراث فرهنگی ارزش بالایی دارد، این جاده می‌تواند در زمینه‌های مختلف فرهنگی، هنری و گردشگری، تبادلات گسترده‌ای بین کشورهای مختلف ایجاد کند. تفاهم‌نامه‌ای در حاشیه اجلاس شهرداران جاده ابریشم به امضا رسید و پنج تفاهم‌نامه دیگر نیز امروز امضا می‌شود.

همچنین مرتضی رحمانی‌موحد، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، تأکید کرد: میراث فرهنگی و گردشگری راه ابریشم دربرگیرنده تاریخ بیش از دو هزار سال تعامل و ارتباط است که تجربیات ارزشمندی را به همراه دارد. قرارگرفتن این تعداد افراد از شهرهای حوزه جاده ابریشم، حاکی از گستردگی نفوذ این حوزه فرهنگی است.

او با بیان اینکه ٧٠ درصد مردم جهان در شهرها زندگی می‌کنند، گفت: باید برای احیای پیوندهای تاریخی و فرهنگی تلاش کنیم.

رحمانی‌موحد، همکاری مستمر با کشورها در مسیر جاده ابریشم در چارچوب برنامه این جاده تاریخی در سازمان گردشگری ملل متحد را از جمله دیگر اقدامات سازمان میراث فرهنگی در سال جاری دانست و افزود: در این سال شاهد اجلاس‌های کارشناسان جاده ابریشم بودیم که نتایج خوبی را به همراه داشت.

در ادامه این مراسم همچنین تفاهم‌نامه‌ای بین شهردار قزوین و مسئولان کشور ترکیه با موضوع بازارچه ملل امضا شد. در این اجلاس، مسعود نصرتی، شهردار قزوین، نیز حضور داشت و با بیان اینکه در روزشنبه ۱۷ تفاهم‌نامه در حاشیه اجلاس و در میزهای سرمایه‌گذاری کره، چین، ترکیه، انگلستان و میزهای سرمایه‌گذاری ایرانی امضا شد، گفت: دیروز نیز پنج تفاهم‌نامه به امضا رسید، همچنین با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی، پژوهشکده جاده ابریشم در قزوین نیز راه‌اندازی شده است.

او با بیان اینکه موفق شدیم شهرهای ایرانی و خارجی واقع در مسیر جاده ابریشم را عضوگیری کنیم گفت: اتحادیه شهرهای جاده ابریشم در این اجلاس راه‌اندازی شد. این اتحادیه بزرگ‌ترین جایگاه برای ما در ایران و رهبری شهرهای در مسیر این جاده است. زمان برگزاری اجلاس‌های نمادین سپری شده است. باید از امسال که سال اقدام و عمل است، کارهای عملی انجام دهیم و همراهی سازمان‌های بین‌المللی در این زمینه بسیار تأثیرگذار است. شهردار قزوین تأکید کرد: اتحادیه‌ای که روز شنبه تأسیس شد، ورود آژانس‌های سازمان ملل، بنگاه‌های اقتصادی و بانک جاده ابریشم را دنبال می‌کند.

در این اجلاس، ۷۰ شهردار و معاون شهردار از ۴۹ کشور در مسیر جاده ابریشم و ۲۸ سفیر مقیم در ایران حضور دارند. گفتنی است یازدهمین اجلاس بین‌المللی شهرداران جاده ابریشم امروز به پایان خواهد رسید.





۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن