واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در گفتوگو با فارس مطرح شدهنرمندی که از شب قدر خوشنویسی خط ثلث را آغاز کرد/ بهترین ابزار برای ترویج اسلام
هنرمند نقاشی-خط کشورمان با اشاره به اینکه هنر بهترین ابزار برای ترویج فرهنگ قرآنی است، گفت: در شب قدر خوشنویسی خط ثلث را آغاز کردم.
به گزارش خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس، در بخش هنری بیستوچهارمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم آثار هنری بسیاری وجود دارد که هر کدام معرف فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلامی است. در قسمتی از بخش هنری این نمایشگاه هنرمندان کشورمان به خلق آثار هنری میپردازند که «محمدسعید نقاشیان» یکی از هنرمندان نقاشی-خط کشورمان است که در حال خلق اثری فاخر است.
محمدسعید نقاشیان در حالی که مشغول طراحی و خلق اثری فاخر است در گفتوگو با خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس، درباره نحوه ورود به این هنر گفت: من در خانوادهای هنرمند متولد شدم چرا که پدرم نقاش و هنرمند خوشنویس بود. پس از مدتی کوتاه یعنی زمانی که حدود 12 سال داشتم به تشویق پدرم به کلاس خوشنویسی رفتم و خطاطی به سبک نستعلیق را آغاز کردم. وی با بیان اینکه خوشنویسی به مرور زمان بهترین تفریح زندگیام شد، افزود: یک شب پس از اینکه از مراسم شب احیا بازگشتم شروع به خطاطی به سبک ثلث کردم در حالی که تا پیش از آن تنها نستعلیق مینوشتم. آن شب برایم بسیار خاطرهانگیز بود چرا که برای نخستینبار اثری خلق کرده بودم که نه تنها برای خودم جالب بود بلکه مورد تشویق پدرم نیز قرار گرفت. نقاشیان با اشاره به اینکه ورود به دانشگاه سوره یکی از بزرگترین اتفاقات زندگی هنریام بود، خاطر نشان کرد: سال 1376 با استاد حمید عجمی خالق خوشنویسی معلی آشنا شدم و افتخار شاگردی ایشان را دارم. وی که اکنون دانشجوی مجازی هنر دانشگاه بلژیک در مقطع دکترا است، هنر را بهترین ابزار برای انتقال مفاهیم قرآنی دانست و گفت: هنر زبانی گویاست که میتواند اثرگذاری بسیاری در فرهنگسازی داشته باشد؛ البته متأسفانه کشورمان به هنرمندان توجهی نمیکنند و همین امر موجب شده که بسیاری از آنها آثار خود را در خارج از کشور به فروش برسانند. این هنرمند کشورمان با بیان اینکه من تاکنون نمایشگاههای متعددی در کشورهای فرانسه، ایتالیا، ترکیه، هند و چین داشتهام، افزود: استقبال مردم کشورهای دیگر به هنر به ویژه آثار هنری با مضامین دینی بیشتر از کشور خودمان است به طور مثال در ایتالیا با توجه به فرهنگی که دارند آثار هنری را ارج مینهند و قدر آن را میدانند.
نقاشیان با اشاره به اینکه افراد برای ورود به هنر باید از کارهای سنتی آغاز کنند، اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم هنری فاخر خلق کنیم باید ابتدا با آثار هنری و مبانی آن آشنا شویم و هنرهای تجسمی را بشناسیم. این هنرمند نقاشی-خط با بیان اینکه آثار هنری زمانی میتواند موفق عمل کند که برگرفته از مفاهیم قرآنی باشد، افزود: خداوند در قرآن برنامهای جامع در اختیار انسانها قرار داده است که با الگوگیری از آن و خلق اثری هنری میتوان فرهنگی دینی را تبلیغ کرد. وی که در نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در حال نقاشی-خط اثری با عنوان «امام علی(ع)» بود، درباره این اثر گفت: همزمان با شبهای قدر تصمیم گرفتم در نمایشگاه اثری با موضوع امام علی(ع) خلق کنم که در این اثر نام حضرت امام علی(ع) در وسط کار به صورت طلاکوب مزین شده و در اطراف آن با نقاشی-خط طوری طراحی کردهام تا جذابیت اثر بیشتر شود. این استاد دانشگاه کشورمان با بیان اینکه شبهای قدر منزلتی دارد که انسانها قادر به درک آن نیستند، افزود: امیدوارم در این شبها مقدرات خوبی برای همه رقم بخورد و خداوند محبتش را چند برابر کند. به گارش فارس بیستوچهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم تا 8 تیرماه در مصلای امام خمینی(ره) دایر است. انتهای پیام/
95/04/06 :: 09:34
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]