تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804593913




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هیچ «برنج» تراریخته‌ای به کشور وارد نشده/ از تولید محصولات «تراریخته» حمایت می‌کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: هیچ «برنج» تراریخته‌ای به کشور وارد نشده/ از تولید محصولات «تراریخته» حمایت می‌کنیم
وزیر جهاد کشاورزی با بیان این‌که هیچ برنج تراریخته‌ای به کشور وارد و یا در کشور تولید نشده است، گفت: قطعا از تولید محصولات تراریخته توسط شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کنیم.
آفتاب‌‌نیوز : محمود حجتی در نشست خبری چهارم شهریورماه با بیان این‌که مدیریت آب با وزرات نیرو است، گفت: این وزرات نیرو است که تخصیص‌های آب به مناطق مختلف را انجام می‌دهد که در طرح گرمسیری استان کرمانشاه در وهله اول این میزان تخصیص بالا بود.


وی افزود: با توجه به محدودیت‌های منابع آبی در سال‌های گذشته در خصوص این میزان تخصیص تجدیدنظر شد، اما با توجه به وضعیتی که در سال زراعی جاری داریم مجددا امکان تجدید نظر و افزایش تخصیص آب از این سامانه وجود دارد که پیگیر آن هستیم تا بتوانیم تخصیص بیشتری از منابع آبی برای استان بگیریم.


با همین آب موجود می‌توانیم محصول بیشتری برداشت کنیم


حجتی تاکید کرد: آنچه بیش از میزان تخصیص آب اهمیت دارد مدیریت منابع آب موجود است، زیرا معتقدیم  با همین میزان آبی که تخصیص می‌شود با بکار گیری روش‌های نوین کشاورزی و آبیاری می‌‎توان بیشتر از آنچه که امروز برداشت می‌کنیم محصول برداشت کرد.


وی تصریح کرد: این افزایش بهره‌وری می‌تواند با انجام کارهای تحقیقاتی روی بذر، استفاده از سیستم‌های آبیاری نوین، بحث کشت نشایی و بحث کشت متراکم باشد.


حجتی افزود: قطعا افزایش بهره‌وری با این اقدامات در زمینه اشتغال نیز تاثیرگذار است و به همین جهت ما تسهیلات ارزان قیمتی را تعیین کرده‌ایم که در اختیار افرادی که تمایل ورود به این عرصه را دارند، قرار می‌دهیم.


وزیر جهادکشاورزی گفت: فارغ التحصیلان بخش کشاورزی می‌توانند گروه‌هایی را تشکیل داده و به این عرصه ورود پیدا کنند، به طوری که در قالب گروه‌هایی خدمات مدرن کشاورزی را به کشاورزان ارائه دهند.


مراقبت نکنیم خودکفایی «گندم» را از دست می‌دهیم


حجتی در ادامه با اشاره به خودکفایی گندم در سال‌های گذشته، گفت: پایدار ماندن این خودکفایی به مراقبت نیاز دارد.


وی افزود: همه باید در این زمینه فعال باشند و مراقبت کنند تا بتوانیم برداشت محصول در سطح بالایی را داشته باشیم به طوری‌که به‌عنوان مثال آفات را به موقع شناسایی و برخورد کرده تا محصول به خوبی برداشت شود.


حجتی اظهار کرد: گیاه موجود زنده است و باید بسیار مراقبت شود. به‌عنوان مثال باید بذر مناسب و مرغوب در اختیار کشاورز قرار داد و عملیات مراقبتی را انجام داد تا محصول مطلوب برداشت شود.


وی با اشاره به افزایش برداشت محصول گندم در سال جاری، گفت: امسال تاکنون 11 میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شده است و افزایش برداشت گندم امسال در حالی است که ما کاهش سطح کاشت داشتیم و این به‌علت افزایش بهره‌وری است.


وزیر جهاد کشاورزی افزود: پایداری تولیدات کشاورزی به‌ویژه گندم به پشتیبانی فنی و مدیریتی نیاز دارد که اگر مراقبت نشود قطعاً این پایداری از دست می‌رود.


اجرای سیستم آبیاری نوین در 30 هزار هکتار از اراضی استان کرمانشاه


حجتی در ادامه با بیان این‌که اعتبارات خوبی به استان کرمانشاه در جهت استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری داده شده است، گفت: پارسال 5000 هکتار زمین زارعی با اعتبار 140 میلیارد تومان از محل اعتبارات آب‌های مرزی مجهز به سیستم‌های نوین آبیاری شدند.


وی افزود: در سفر هیئت دولت به استان کرمانشاه نیز در سال‌جاری اجرای سیستم آبیاری نوین در 30 هزار هکتار از اراضی استان در دستور کار است.


حجتی افزود: در کنار سیستم‌های نوین آبیاری تأکید ما بر استفاده از آب سبز(آب باران) است، به طوری‌که گیاه بتواند این آب را ذخیره کرده و به آب تکمیلی کمتری نیاز داشته باشد، چون میزان بارندگی استان دو برابر متوسط کشوری است و پتانسیل خوبی در زمینه استفاده از آب باران دارد.


هیچ «برنج» تراریخته‌ای به کشور وارد نشده است


از تولید محصولات «تراریخته» در کشور حمایت می‌کنیم


وزیر جهاد کشاورزی به بحث محصولات «تراریخته» اشاره کرد و افزود: در زمینه آنچه در بحث این محصولات به وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان استاندارد مربوط است مردم نباید هیچ نگرانی بابت این محصولات داشته باشند.


وی افزود: متأسفانه عده‌ای نگرانی بیخودی در جامعه در زمینه این محصولات ایجاد کردند، در حالی که هیچ جای نگرانی نیست.


حجتی افزود: عده‌ای به‌عنوان مثال عنوان کردند فلان درصد برنج‌های وارداتی تراریخته است و این در حالی است که هیچ برنج تراریخته‌ای نه در کشور تولید و نه به کشور وارد شده است.


به گزارش ایسنا، وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: یک سری محصولات هستند که در سطح جهانی به‌صورت تراریخته تولید می‌شوند. از جمله ذرت و سویا که عمده این محصولات در آمریکای شمالی و برزیل و بخشی در هند تولید می‌شود.


وی اظهار کرد: مصرف این محصولات نیز طبق مقررات بین‌المللی و استانداردهایی که سازمان بهداشت جهانی و خواروبار جهانی اعلام کرده‌اند جای نگرانی ندارد و وزارت بهداشت ما هم این محصولات را تائید کرده و گزارش‌های ما هم حاکی از آن است که جای نگرانی نیست.


وزیر جهاد کشاورزی در خصوص تولید محصولات تراریخته در کشور، گفت: اگر بنا باشد محصولات تراریخته در کشور تولید کنیم باید کار دانش بنیان صورت گیرد و موسسات تحقیقاتی و شرکت‌های  دانش بنیان باید این کار را انجام دهند.


وی اظهار کرد: اگر شرکت دانش‌بنیانی بخواهد این کار را انجام دهد باید تشویق شود و نباید مانع آن شد و بعد هم اگر به تولید رسید محصولات او در چارچوب مقرراتی می‌تواند تولید شده و در سبد غذایی خانوار قرار گیرد.


حجتی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون تنها تولید پنبه در کشور در سطح محدود و در چارچوب مقرراتی بصورت تراریخته در حال انجام است و تا آنجا که من اطلاع داریم بیش از این کار نشده است.








۰۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن