محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827864981
آیا در پسابرجام روحانی خواهد توانست در ایران اصلاحات انجام دهد؟
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
گزارش خبرنگار امریکایی از موانع روحاني براي انتحابات96؛
آیا در پسابرجام روحانی خواهد توانست در ایران اصلاحات انجام دهد؟
جاسمین رمزی خبرنگار امریکایی در مقاله تازه خود در "ورلد پولیتیک ریویو" به احتمال موفقیت روحانی در تحقق وعده هایش پرداخته است. او معتقد است مسائل اقتصادی در صدر اولویت های دور بعد انتخابات خواهند بود و چالش اصلی روحانی این است که بتواند همانند موضوع هسته ای در سایر زمینه ها نیز نظر مساعد مقام معظم رهبری را جلب نماید.
روز نو : جاسمین رمزی خبرنگار امریکایی در مقاله تازه خود در "ورلد پولیتیک ریویو" به احتمال موفقیت روحانی در تحقق وعده هایش پرداخته است. او معتقد است مسائل اقتصادی در صدر اولویت های دور بعد انتخابات خواهند بود و چالش اصلی روحانی این است که بتواند همانند موضوع هسته ای در سایر زمینه ها نیز نظر مساعد مقام معظم رهبری را جلب نماید.
به گزارش "سايت روزنو"، این خبرنگار امریکایی با توصیف شرایط پس از پیروزی روحانی می نویسد:"میلیون ها ایرانی در ماه فوریه در اولین انتخابات ایران از زمان روی کار آمدن روحانی میانه رو پای صندوق های رای رفتند به این امید که او بتواند در زمان باقی مانده اصلاحات لازم را عملی کند. از زمانی که روحانی به ریاست جمهوری رسیده است رقبای اصولگرای او و نمایندگان تندرو از سیاست هایش انتقاد کرده اند و او را تهدید به ساقط کردن دولتش کرده اند.
علیرغم تمام تلاش های دشمنان روحانی او توانست وعده حل و فصل مناقشه بر سر برنامه هسته ای ایران را تحقق در طول دور اول ریاست جمهوری خود تحقق بخشد. با این حال، از آن زمان به این سو میانگین ایرانیان احساس می کند تاثیرات دلخواه ناشی از لغو تحریم ها را آن گونه که باید و شاید نچشیده اند این احتمالا وعده دومین کارزار روحانی برای انتخابات پیش رو خواهد بود: بهبود اقتصاد. محافظه کاران در همان حال هر کاری را انجام می دهند که روحانی به وعده هایش عمل نکند. آنان می خواهند وعده روحانی برای انجام کارهای مثبت در عمل محقق نشود. اما پرسش این است که روحانی دیپلمات که همگان او را برای مهارت هایش در حل منازعات جدی داخلی و خارجی میشناسند تا پیش از انتخابات ریاست جمهروی بعدی در سال 2017 میلادی که احتمالا در مقابل شناخته شده ترین رقیب تندروی خود یعنی احمدی نژاد خواهد ایستاد می تواند وعده هایش را عملی کند"؟
در ادامه این گزارش "صنم" 29 ساله مهندس فناوری اطلاعات از اصفهان می گوید:"در زمان روحانی من شخصا انتظار داشتم که تعدادکمتری از روزنامه نگاران و وبلاگ نویسان زندانی شوند روزنامه های کمتری توقیف شوند و فضای شبکه های اجتماعی بازتر شود تاکنون چنین موضوعی تحقق نیافته است من اما حاضر نیستم بر سر او معامله کنم و ناامید شوم".
اردشیر 55 ساله حسابدار از تهران که او نیز امیدواری مشابه صنم را دارد می گوید:"وضعیت حقوق شهروندي در ایران چندان بهبود نیافته است در این مسیر هرگونه حرکتی از سوی روحانی می تواند مورد استقبال قرار گیرد. ایرانیان مردمانی تحصیلکرده و باهوش هستند. ما دوست داریم از ازادی ها بهره مند شویم مانند همه جای دنیا. من نمی خواهم مجبور باشم که گشت ارشاد را ببینم یا دائما از رد شدن از خطوط قرمز بی شمار بهراسم".
این روزنامه نگار در ادامه می افزاید:"تغییر فضای حقوق بشر و جامعه مدنی ایران در اولویت های روحانی نبوده اند با این حال، او وعده داد که فضای امنیتی را در هم خواهد شکست و حقوق شهروندی را اعاده خواهد کرد این وعده انتخاباتی او در سال 2013 میلادی بود. در ماه سپتامبر گذشته یک هفته پیش از آن که روحانی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک سخنرانی کند نسرین ستوده فعال برجسته حقوق بشر از زندان ازاد شد. چند زندانی بازداشت شده به جرم سیاسی نیز همراه با او آزاد شدند. علیرغم آن که روحانی انتظارات امیدوارکننده ای درباره ازادی های فردی و حقوق شهروندی داشت اما او در متقاعد کردن نهادهای امنیتی برای تغییر رویه ناموفق بوده است".
نویسنده این مطلب معتقد است که درباره برخی از موارد در سال های اخیر تناقض هایی دیده شده است و در این باره می نویسد:"علیرغم گشایش ها در مواردی در موردهای دیگر در زمینه ای مشخص برخوردهایی صورت گرفته اند. برای مثال، اگرچه اعطای مجوز به لری کولر ایسس خبرنگار امریکایی نشریه یهودی فوروارد برای سفر هفت روزه به ایران در اگوست سال 2015 میلادی همه را شگفت زده کرد در مقابل جیسون رضاییان خبرنگار واشنگتن پست با تابعیت دوگانه ایرانی امریکایی در تهران در جولای سال 2014 میلادی بازداشت و در ژانویه سال 2016 میلادی ازاد شد. این بازداشت در حالی روی داد که گرماگرم مذاکرات هسته ای در جریان بود و روابط دیپلماتیک ایران در حساس ترین مقطع خود بود.
این روزنامه نگار در ادامه اشاره می کند که رقبای محافظه کار و محافظه کار افراطی روحانی پس از برجام احساس کردند که قدرت و نفوذشان برای تاثیرگذاری کاسته شده است. او با اشاره به تاثیر منفی تحریم ها بر روند اصلاحات در داخل ایران می نویسد:"رژیم تحریم ها علیه ایران به همراه مدیریت نامناسب دولتی دوران احمدی نژاد اقتصاد ایران را در سال 2013 میلادی تا مرز فروپاشی پیش برد این به مدنی ضرر جامعه ایران بود در نتیجه اکثریت ایرانیان که از تحریم ها اسیب دیده بودند خواستار تغییر رویه شدند. علیرغم آن که برخی از تحریم ها لغو شدند اما واقعیت آن است که ایران هنوز هم در سطح گسترده ای به نظام بانکی بین المللی دسترسی ندارد. از سوی دیگر روحانی سال ها تلاش کرده است تا سیاست های نادرست دوران احمدی نژاد را اصلاح کند. اکنون مشکل اصلی اقتصاد ایران نرخ بالای بیکاری و فقر است. جواد صالحی اقتصاددان از دانشگاه فناوری ویرجینیا معتقد است که فقرا اکنون خشمگین ترین طیف جامعه هسند و اقشار کم درآمد طبقه متوسط نیز وضعیت شان بدتر شده است.
روحانی در کجا ایستاده است؟
حاسمین رمزی اشاره می کند که روحانی نیز ادامه دهنده راه رییس جمهوری اصلاحات بوده است و در این باره می نویسد:"البته تفاوت او این است که در میان نخبگان سیاسی داخل نظام نفوذ خوبی دارد و با مقام معظم رهبری همواره مشاوره داشته است و با ایت الله هاشمی و رییس جمهوری اصلاحات نیز روابط نزدیکی دارد. روحانی به نرمی سخن می گوید. تحصیلکرده اسکاتلند است و در مقابل نامزدهای مخافظه کار در انتخابات ریاست جمهوری ایستاد در غرب کسی فکر نمی کرد که او بتواند پیروز انتخابات شود. با این حال، علیرغم آن که محافظه کاران نسبت به سیاست های غرب بدبینی داشتند روحانی کاهش تنش با غرب و کاهش مداخله دولت در اقتصاد و واگذرای اقتصاد به بخش خصوصی را مطرح کرد. او خواستار تعامل ایران با جهان شد.
کورسویی از امید
رمزی در ادامه به گشایش های صورت گرفته در دوران روحانی اشاره کرده و می نویسد:"سال 2016 میلادی ایران شاهد بازداشت شهروندان دو تابعیتی بود. هم چنین تعدادی از مدل های ایرانی نیز که در فضای مجازی به خصوص در اینستاگرام عکس های خود را منتشر می کردند بازداشت شدند.
با این حال، عرصه هنر ایران شاهد درخشش هایی بود. اصغر فرهادی کارگردان ایرانی و نیوشا توکیان عکاس ایرانی در عرصه های بین المللی خوش درخشیدند. هم چنین در این دوره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ایران از محدودیت های سابق تا حدی کاست. فری ملک مدنی فعال هنری در ایران می گوید اگر روحانی حتی نتواند تمام وعده هایش را عملی کند دست کم توانسته امید را در ذهن و دل مردم عادی و هنرمندان زنده نگهدارد. او می گوید اگردر گالری های خصوصی کاری از هنرمندی گذاشته شود همه چیز به صاحب گالری و هنرمند بستگی دارد. او می گوید:"دولت روحانی محدودیت ها را برای هنرمندان کاهش داده است. وضعیت با دوران احمدی نژاد قابل مقایسه نیست. او اما می گوید که متاسفانه خط قرمزها مشخص نیست و ممکن است یک هنرمند به دلیل رعایت نکردن برخی موارد با مشکل مواجه شود در حالی که این موضوع برای هنرمند دیگری صدق نکند. او نبود قانونی جامع که مشمول همگان باشد را معضلی بزرگ می داند.
در ادامه این گزارش صنم می گوید که در انتخابات ریاست جمهوری بدین خاطر به روحانی رای داد چون او در مقایسه با سایر نامزدها که بسیار محافظه کار بودند مایل به اصلاح طلبان به نظر می رسید. او می گوید:"احساس می کنم راه دیگری جز اصلاحات نداریم. روحانی کشور را در مسیر اصلاحات قرار داده است. او وعده اش درباره مناقشه بر سر برنامه هسته ای را عملی کرد. اما هنوز راهی طولانی در پیش است باید صبر کنیم و منتظر باشیم".
رمزی در ادامه می نویسد:" ایران عرصه شگفتی افرینی است. در انتخابات ریاست جمهوری 2013 روحانی در حالی پیروز شد که کمتر کسی از مردم عادی او را می شناختند. در انتخابات پارلمانی 2016 نیزکمتر کسی پیش بینی می کرد که نامزدهای میانه رو تا این اندازه موفق باشند. محافظه کاران در ایران همانند محافظه کاران در امریکا برای تشکیل جبهه ای متحد تلاش می کردند اما در نهایت موفق نشدند. به یاد داریم که در انتخابات ریاست جمهوری 2013 هیئت سردبیری محافظه کار "واشنگتن پست" پیش بینی کرد که به روحانی اجازه داده نمی شود که رییس جمهوری شود این در حالیست که روحانی در همان دور اول پیروز شد".
انتظارات بزرگ
در ادامه این گزارش منیژه 48 ساله از مشهد می گوید:"از روحانی حمایت کردیم و او مسئله هسته ای را حل کرد. اما تغییر زیادی حاصل نشده است. می گویند نرخ تورم کاهش یافته است اما من به دنبال کاهش قیمت کالاها هستم. طبقه متوسط ایران اسیب دیده است. اکنون دیگر بهانه ای برای طرح موضوع تحریم ها وجود ندارد. هنوز هم از روحانی حمایت می کنم اما برای انتخاب دوباره او باید وعده هایش را عملی کند".به گزارش روزنو،این گزارش در پایان اشاره می کند که روحانی توانست در موضوع هسته ای با مقام معظم رهبری تعامل نزدیکی داشته باشد اما مشخص نیست که آیا او خواهد توانست در مورد موضوعات دیگر نیز این هماهنگی و جلب نظر مساعد را داشته باشد یا خیر شاید این مهم ترین چالش پیش رو او در انتخابات آتی باشد.
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]
صفحات پیشنهادی
ادعای هافینگتن پست: آمریکا باید از فرصت برجام برای انجام اصلاحات سیاسی در ایران استفاده کند
ادعای هافینگتن پست آمریکا باید از فرصت برجام برای انجام اصلاحات سیاسی در ایران استفاده کند هافینگتن پست در مطلبی تغییر بوجود آمده در روابط ایران و آمریکا را فرصت مناسبی برای رفع تهدیدات ایران خواند به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان هافینگتن پست در مطلبی بهافینگتن پست: آمریکا باید از برجام برای انجام اصلاحات در ایران استفاده کند
هافینگتن پست آمریکا باید از برجام برای انجام اصلاحات در ایران استفاده کندتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۴ ۱۶ هافینگتن پست در مطلبی تغییر بوجود آمده در روابط ایران و آمریکا را فرصت مناسبی برای رفع تهدیدات ایران خواند به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان هافینگتن پست در مطدیدار سفیران جدید ایران در زیمبابوه، بوسنی و سرکنسول کشورمان در استانبول با روحانی
دیدار سفیران جدید ایران در زیمبابوه بوسنی و سرکنسول کشورمان در استانبول با روحانی سفیران جدید جمهوری اسلامی ایران در بوسنی و هرزگوین زیمبابوه و سرکنسول جدید کشورمان در استانبول روز شنبه با رییس جمهوری دیدار و گفت وگو کردند به گزارش ایلنا حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییسجهانگیری: روحانی مظلومترین رئیس جمهور ایران است/ ما نجابت میکنیم و چیزی نمیگوییم
جهانگیری روحانی مظلومترین رئیس جمهور ایران است ما نجابت میکنیم و چیزی نمیگوییم معاون اول رئیس جمهور حسن روحانی را مظلوم ترین رئیس جمهور ایران دانست به گزارش فارس اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور بعدازظهر امروز با حضور در نشست استانداران سراسر کشور طی سخنانی اظهار داشترونمایی از سه نامزد قطعی ریاست جمهوری!/ نظر جدید باهنر درباره رفع حصر/ نظر عریانفر درباره روحانی و احمدی نژاد/
تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد خبرهایی رسمی و گاه غیر رسمی خبرهایی که مورد توجه قرار میگیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند رسانههای خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود خبرهایی را برجسته میکنند و در مواردی هم از کنار آن میگذرند اگرماجرای بزرگترین قرارداد پسابرجامی/نیروگاه سازی ترکیه برای ایران
بسیج دانشجویی منتشر کرد ماجرای بزرگترین قرارداد پسابرجامی نیروگاه سازی ترکیه برای ایران شناسهٔ خبر 3732437 - جمعه ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳ ۲۸ سیاست > سیاست خارجی jwplayer display inline-block; به همت قرارگاه شهید احمدی روشن سازمان بسیج دانشجویی جزئیات ماجرای قرارداد نیروگاه سفراکسیون امید با روحانی دیدار می کند - صدای ایران
فراکسیون امید اقلیت مجلس به زودی دیداری با رئیس جمهور و اعضای کابینه او برگزار می کند در شورای مرکزی فراکسیون امید سهیلا جلودارزاده علیجانی سروش از مجمع نمایندگان استان تهران و از استانهای دیگر هر کدام یک نفر عضو هستند صدای ایران - همچنین هفته آینده چهار کمیته از هفت کمیته تکلیات شورای نگهبان غیرقابل خدشه است/ فراکسیون امید شناسنامه اصلاحات نیست/ روحانی آوانگاردتر از خاتمی است/ عامه
مازندمجلس عضو ارشد حزب کارگزاران با بیان اینکه مصلحت نیست دولت مدیری راکه ثروت هنگفت دارد به کار گیرد گفت ثروت هنگفت امثال نعمت زاده ناشی از فقدان سلامت اقتصادی است مازندمجلس حوزه احزاب خبرگزاری فارس- امین صبحی و محسن صمیمی برای سیاستمداری که تسلط به کلام دارد مصاحبه با رسانکلیات شورای نگهبان غیرقابل خدشه است - فراکسیون امید شناسنامه اصلاحات نیست - روحانی آوانگاردتر از خ - سایت خبری
عطریانفر در گفت وگوی تفصیلی با فارس کلیات شورای نگهبان غیرقابل خدشه است فراکسیون امید شناسنامه اصلاحات نیست روحانی آوانگاردتر از خاتمی است عامه مردم نمره خوبی به دولت نمی دهند روحانی چهره ای امنیتی- سیاسی دارد حوزه احزاب خبرگزاری فارس- امین صبحی و محسن صمیمی برای سیاستمداریسفیر سئول در تهران: ابتکار دکتر روحانی، قابل تحسین است/ ایرانیها میتوانند یک روزه به کره سفر کنند
بین الملل > خاورمیانه - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین سفیر کره جنوبی در ایران در گفتگو با شبستان چشم انداز رابطه تهران- سئول گشایشهای ویزایی و آیندۀ مناسبات دو کشور را مورد بررسی قرار داده است کره جنوبی برای ایرانیان کشوری شناخته شده و دوست داشتنی محسوب می شود-
گوناگون
پربازدیدترینها