تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844763729




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رجعت به دوران مدیریت ضرغامي


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: رجعت به دوران مدیریت ضرغامي
مدير هجده ماهه (سرافراز) كه روي كار آمد افزايش كمي شبكه‌ها را سياستي اشتباه دانست
نویسنده : وحيد پناهلو 


مدير هجده ماهه (سرافراز) كه روي كار آمد افزايش كمي شبكه‌ها را سياستي اشتباه دانست؛ سياستي كه چيزي جز افزايش بدهي‌ها و كاهش كيفيت برنامه‌ها به ارمغان نياورده است. براي همين تعدادي از شبكه‌هاي مدير پيشين را تعطيل و كارمندهايش را به شبكه‌هاي ديگر يا به آغوش خانواده فرستاد. انحلال شبكه‌هاي تماشا و بازار و جايگزيني شبكه اقتصاد به‌جاي شبكه تهران و انتقال شبكه تهران به شبكه HD از اقدامات اين مدير برون مرزي و به نسبت جوان بود.
       
يك روز جديد و چند خرده رويداد عجيب!
بعد از يك دوش صبحگاهي نشاط‌بخش‌ كنار سفره صبحانه مي‌نشينند و بعد از چند جمله با خانواده دست به كنترل تلويزيون مي‌برند تا جاي صداي آرام خانه را با صداي مجريان شاد و به تصنع پرانرژي سيما عوض كنند، اما به محض روشن شدن تلويزيون با اتفاقات عجيبي روبه‌رو مي‌شويم كه شكي به دلمان راه مي‌دهد.
شك بر اينكه نكند هنوز خوابيم و اينها رؤياي كاذبه‌اي بيش نيست؟ شبكه‌اي كه هنگام خاموش كردن تلويزيون در شب گذشته روي آنتن بوده است، وجود ندارد، پيام «سيگنال وجود ندارد» ما را از كنار سفره جدا مي‌كند تا اتصالات آنتن تلويزيون را چك كنيم. مشكلي وجود ندارد، با تعويض كانال تعجمان بيشتر هم مي‌شود. يك شبكه با اسم و شمايل جديد ظاهر مي‌شود.
 اين بار با حساسيت بيشتر سيم آنتن را چك مي‌كنيم تا نكند سيم آنتن خانه ما و همسايه يكي شده باشد. يك تعويض ديگر و بهت بيشتر، مجري شب پيش كانال فلان در برنامه صبحگاهي كانال بهمان ديده مي‌شود و خبر از ادغام كانال فلان در كانال بهمان را مي‌دهد و با لبخندي فرمايشي اين اتفاق فرخنده را به بينندگان تبريك مي‌گويد. قيد سر و صداي مجريان و اخبار راه‌ها و تعطيل بودن يا نبودن مدارس را مي‌زنيم و سكوت را ميزبان خانه مي‌كنيم.
  
شرح ماوقع ماجرا
مدير مهندس خندان (ضرغامي) تعداد شبكه‌هاي تلويزيوني را افزايش داد، شبكه‌هايي كه به گفته وي قرار بود موضوعات و زمينه‌هاي مغفول مانده اين سال‌ها را پوشش بدهند و براي تمامي ذائقه‌ها و نيازها خوراك داشته باشند. تعداد شبكه‌ها به حدي افزايش پيدا كرد كه بعضاً شبكه‌ها با فاصله كمي از يكديگر يك برنامه يا برنامه مشابه به هم را پخش مي‌كردند، اما مهندس ضرغامي همچنان بر تصميم خود استوار بود و فاكتورهاي واصله و تسويه نشده را براي مدير بعدي به تحفه مي‌گذاشت.
مدير بين‌المللي و هجده ماهه (سرافراز) كه روي كار آمد افزايش كمي شبكه‌ها را سياستي اشتباه دانست؛ سياستي كه نتيجه‌اي جز افزايش بدهي‌ها و كاهش كيفيت برنامه‌ها و ريزش مخاطبان براي صدا و سيما نداشته است. براي همين تعدادي از شبكه‌هاي مدير پيشين را تعطيل كرد و كارمندهايش را به شبكه‌هاي ديگر يا به آغوش خانواده فرستاد.
انحلال شبكه تماشا و بازار و جايگزيني شبكه اقتصاد به‌جاي شبكه تهران و انتقال شبكه تهران به شبكه HD از اقدامات اين مدير برون مرزي و به نسبت جوان بود. بعد از روي كار آمدن مدير جديد يار غار مهندس ضرغامي مدير علاقه‌مند به افزايش تعداد شبكه‌ها (علي عسگري)، سياست افزايش شبكه‌ها بهترين كار مديران قبلي صدا و سيما اعلام شد. شبكه منحل شده تماشا احيا و شبكه پنجي كه هيچگاه رنگ و بوي يك شبكه تخصصي اقتصاد را به خود نگرفت، كنار گذاشته شد. خبر راه‌اندازي دوباره شبكه تهران كه اطلاعيه چندي پيشش در باب تشكر از همراهي كوتاه مدت شش ماهه مردم دل هر مخاطبي را ذوب مي‌كرد، از راه رسيد.
از شما چه پنهان شايد همين روزها خبر بازگشت شبكه بدون مخاطب بازار هم براي بازگشت كارمندان عائله‌مندي كه شب عيد كنار گذاشته شدند هم روي خروجي‌ها نقش ببندد؛ شبكه‌اي كه به نظر مي‌آيد حتي خانواده‌هاي كارمندانش هم روي آن توقف نمي‌كردند.
شبكه شما هم كه اصلاً معلوم نبود براي چه و با چه هدفي تأسيس شده بود، بدون اينكه توفيقي در جذب مخاطب و برنامه‌سازي داشته باشد با نام و شمايل جديدي به اسم ايران بازخواهد گشت.
  
مديريتي براي نجات يك كشتي به گل نشسته
اتفاقاتي كه در مديريت بزرگ‌ترين سازمان رسانه‌اي كشور رخ مي‌دهد، يك نمونه از خروارها مدل مديريتي بدون يك نقشه مشخص راه در كشور ماست؛ مدلي كه شايد دقيق‌ترين ماشين‌هاي حساب هم در تخمين هزينه‌هاي مالي و انساني‌اش ناتوان باشند.
البته اين دست اتفاقات در ساير بخش‌ها و ارگان‌ها هم پرسابقه است. از تغييرات مستمر در سيستم آموزشي كشور گرفته تا انحلال و ادغام و احياي چندين و چندباره سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كشور كه تصور مي‌شود حتي مديران و معاونان اين دستگاه هم در حال حاضر به طور كامل از ماهيت و وظايف سازمان تحت امرشان اطلاع جامعي ندارند. ظاهراً در اين وسط عمري كه از مردم گرفته مي‌شود و سرمايه‌اي كه از نظام هدر مي‌رود، كمترين توجه را از جانب مديران و تصميم‌گيران دستگاه‌ها جلب مي‌كند و هر دسته‌اي كه سركار مي‌آيد به فكر تغييرات بنيادين و جا‌به‌جايي گروهي و شبانه مي‌افتد.
سؤال اينجاست اگر اين تحولات رو به جلو و مفيد بوده چرا مرتب دستكاري مي‌شود و اگر نتايج مثبتي نداشته است، آيا بازخواست و سؤالي براي مدير پيشين صادر مي‌شود؟ به طور خاص، آيا مشكلات كشتي طوفان‌زده صدا و سيما با تغيير اسم و لوگوي شبكه‌ها حل مي‌شود؟ آيا از حجم بدهي‌هايي كه كمر برنامه‌سازان سازمان را به درد آورده و موجب حضور كلافه‌كننده اسپانسرها و بنگاه‌هاي تجاري در قاب تلويزيون شده مي‌كاهد؟ آيا به‌جاي صرف هزينه‌ها، پاي تغييرات سازماني و انحلال و احياي شبكه‌ها، نبايد به فكر توليد برنامه‌هاي با كيفيت بود؟
و سؤال آخر اينكه با توجه به توصيه رهبر انقلاب مبني بر جا به جايي حداقلي در بين مديران سازمان، چرا تمامي سمت‌هاي كوچك و بزرگ سازمان دستخوش تغييرات گسترده قرار مي‌گيرد و حتي در بخش‌هايي مثل شبكه خبر كه تغييرات مثبت و رو به جلويي در نحوه ارائه خبر و پوشش رويدادها اتفاق افتاده، تيغ قلم بركناري علي عسگري تيز عمل مي‌كند.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن