تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836996577




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشت شهر گمشده اسرارآمیز جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شهرهای گمشده یا سال‌ها به حال خود رها شده‌اند و به‌راستی از دست رفته‌اند و یا برای همیشه در دل تاریخ گمشده‌اند، مثل آتلانتیس، شهری که هرگز کشف نشده و تنها رد آن در ادبیات باقیمانده و یا پرسپولیس، «شهری زیر آفتاب در جهان باستان» که به انتظار کشف دوباره نشسته است.

به گزارش ایسنا، پایگاه گردشگری Touristlink با بیش از ۷۰ هزار عضو، محلی برای اشتراک گذاشتن تجربه‌های جدید سفر است و در تازه‌ترین فهرستی که از مقاصد مرموز دنیا منتشر کرده به سراغ هشت شهر گمشده و رها شده در تاریخ باستان رفته و با اولویت بخشیدن به پرسپولیس، پایتخت تشریفاتی پادشاه ایران در زمان امپراتوری هخامنشیان، دیدن آن شهرها را پیشنهاد داده و گردشگران را به کشف این گمشده‌های مرموز دعوت کرده است.

پرسپولیس، تخت جمشید/ ایران





 
 

پرسپولیس که به معنای واقعی کلمه، «شهر پارسی» است و بیشتر با عنوان «تخت جمشید» شناخته می‌شود، در فاصله سال‌های ۵۱۵ تا ۳۳۰ پیش از میلاد، پایتخت تشریفاتی امپراتوری هخامنشی بود. ویرانه‌های این شهر باستانی هنوز هم پا برجاست و در ۶۰ کیلومتری شمال شرق شیراز می‌توان آن را پیدا کرد.

به باور برخی باستان‌شناسان، پرسپولیس باشکوهترین شهر زیرِ آفتاب در جهان باستان بوده، شهری که به اذعان آن‌ها، آتش و هجوم علت ویرانی آن بود.

سیوداد پردیدا / کلمبیا
 


 



«سیوداد پردیدا» در زبان اسپانیولی همان معنای «شهر گمشده» را می‌دهد و یکی از سایت‌های باستان‌شناسی در سیرا نوادا کلمبیا است. بومی‌ها معتقدند، این شهر که سال‌هاست به حال خود رها شده، ۸۰۰ سال پیش از میلاد بنا شده، یعنی ۶۵۰ سال زودتر از ماچوپیچو. قبایل محلی این شهر را که مجموعه‌ای از تراس‌ها را در برگرفته، «تیونا» می‌نامند و معتقدند اینجا زمانی محل سگونتگاه نیاکانشان بوده است.

کاشفان این شهر باستانی گروهی از غارتگران گنج بودند که در سال ۱۹۷۲ پرده از اسرار «جهنم سبز» برداشتند. گفته می‌شود؛ شهر گمشده در زمان یورش اسپانیایی‌ها برای همیشه متروکه شد.

 بابِل/ عراق
 


 



بابِل در بین‌النهرین باستان در دشت حاصل‌خیزی میان رودخانه‌های دجله و فرات ایجاد شد. این شهر افسانه‌ای حدود دو هزار سال قبل از میلاد در کنار رود فرات بنا شد، شهری که راز افسانه‌ی باغ‌های معلق‌اش هنوز  سر به مُهر مانده است.

بابِل غارت‌های متعددی را پشت سر گذاشته، از دوران باستان تا همین حالا که داعش حتی به ویرانه‌های آن نیز رَحم نکرده است.

 پترا/ اردن
 


 



باور محلی بر این است که پترا را جن‌ها ساخته‌اند، شهری با ستون‌های عظیم‌الجثه در میان کوه. پترا در ۲۶۲ کیلومتری جنوب شهر اَمان، پایتخت اردن واقع شده و به خاطر شکل معماری، سیستم آب‌رسانی و برش سنگ‌ها، اثری معروف در دنیا به شمار می‌آید. این شهر باستانی ۳۱۲ سال پیش از میلاد مسیح ساخته شد که پایتخت نبطی‌ها بود. پترا نماد اردن و جاذبه‌ی مهم گردشگری این کشور است که همچنان برای گردشگران، شهری اسرارآمیز به شمار می‌آید.

پُمپی/ ایتالیا
 


 



پُمپی، شهری باقی مانده از رم باستان است که در نزدیکی ناپل مدرن و در قلمرو ایتالیا قرار دارد.  این شهر باستانی که زمانی ییلاق رومیان ثروتمند بود، برای ۱۷۰۰ سال زیر تَلی از گدازه‌های آتشفشان مدفون شده بود. در زمان فوران آتشفشان، پمپی بندری زنده بود که بر اثر فرود گدازه‌ها و انتشار گازهای سمی شمار زیادی از ساکنانش را از دست داد. شهر سوخته‌ی پمپی را یک کشاورز هنگام کندن زمین پیدا کرد.

کُپَن/ هندوراس
 


 



کُپَن یک سایت باستان‌شناسی متعلق به تمدن «مایا»ها واقع در استان کوپان غربی هندورأس در فاصله‌ای نه چندان دور از مرز گواتمالا است. این شهر پایتخت پادشاهی و تشریفاتی دوره کلاسیک از قرن ۵ تا ۹ میلادی بود که در اواخر آن دوره بالغ بر ۲۰ هزار نفر جمعیت داشت.

 مجسمه‌های زیادی باز مانده از تمدن مایاها در این شهر یافته شده که تاکیدی بر وجود آن قوم است. کپن پس از یک فاجعه سیاسی برای سال‌های زیادی متروک شد. پادشاه به دست مردم‌اش دستگیر و به شیوه مرسوم آن دوره، کشته شد. بعد از سقوط حکومت جمعیت کپن رفته رفته کاهش یافت تا جایی که به کمتر از ۵ هزا نفر رسید. بعد از رها شدن پایتخت تشریفاتی دره‌های اطراف محل اسکان کشاورزان و روستایی شد تا قرن ۱۶ میلادی که اسپانیایی‌ها به این منطقه وارد شدند.

کوئلاپ/ پرو
 


 



کوئلاپ، قلعه‌ای سنگی است که قرن ۶ میلادی در خط‌الرأس کوهی با ۳۰۰۰ متر ارتفاع از سطح دریا، مشرف به دره‌ای در شمال پرو و در منطقه آمازون ساخته شد. طول دیواره‌ی این قلعه به ۶۰۰ متر می‌رسد که بیش از ۴۰۰ بنا را احاطه کرده، ساختمان‌هایی که در برخی موارد فقط ستونی از آن‌ها باقی مانده است.

کئولاپ که محل استقرار تمدن ایلوها بوده بعدها تحت حاکمیت اینکاها قرار گرفت و این وضعیت تا اشغال اسپانیایی‌ها در قرن ۱۶ میلادی ادامه داشت.

کاراکول/ بلیز
 


 



 کاراکول، نام مدرن یکی از بزرگ‌ترین سایت‌های باستان‌شناسی مربوط به تمدن مایا ها است که در اصل به معنی حلزون است و در حال حاضر نیز در کشور کوچک بلیز قرار دارد. کاراکول مرکز سیاسی مایاها در دوره کلاسیک بوده است.

این شهر گمشده که شامل سه حلزون با نام محلی «سه تپه خدا» در سال ۱۹۳۷ میلادی توسط یک چوب‌بر پیدا شد.
 



۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن