محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832988788
ابعاد تازه از مرگ مشکوک 3 بیمار دیالیزی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: با حکم معاون سیاسی، اجتماعی استانداری خوزستان اعضای کمیته تخصصی بررسی فوت بیماران دیالیزی خوزستان مشخص شدند.
فرجاله خبیر در احکام جداگانهای دکتر سیدمحمد علوی و خانم دکتر احمدی متخصص بیماریهای عفونی، دکتر سیدجلال هاشمی و دکتر اسکندر حاجیان فوق تخصص گوارش و دکتر علی رضایی فوق تخصص نفرولوژی را به عضویت این کمیته منصوب کرد.
در این احکام از این پزشکان خواسته شده با توجه به مرگ سه فرد دیالیز شده در بیمارستان سینای شهرستان کارون که در سه روز متوالی چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه گذشته فوت کردهاند بررسیهای لازم را انجام و گزارش کامل ارائه شود.
به گزارش ایسنا، خبیر در این زمینه اظهار کرد: پس از اطلاع از این موضوع با رییس دانشگاه جندی شاپور اهواز موضوع را مطرح کرده و متعاقب آن امروز از این بیمارستان بازدید کردم.
وی گفت: 50 بیمار دیالیزی روز دوشنبه در بیمارستان سینا دیالیز شدهاند که 5 نفر از آنان طی روزهای بعد از دیالیز با علایم مسمومیت به بیمارستان مراجعه کردهاند.
خبیر ادامه داد: متاسفانه سه نفر از این افراد به دلیل ضعف در سیستم ایمنی بدنشان فوت کردهاند ولی دو نفر دیگر در بیمارستان تحت درمان هستند.
وی افزود: به همین منظور و به دلیل روشن شدن دقیق موضوع، این کمیته تخصصی که شامل زبدهترین پزشکان استان خوزستان هستند، تشکیل شده تا علت دقیق فوت این افراد در سریعترین زمان ممکن مشخص شود.
معاون سیاسی، اجتماعی استانداری خوزستان اظهار کرد: تا مشخص شدن نتیجه قطعی این کمیته باید از اظهار نظر غیرکارشناسی پرهیز شود زیرا مسئولان استان تمام سعی و تلاش خود را برای این موضوع به کار گرفتهاند.
خبیر گفت: استاندار خوزستان نیز که خود پزشک میباشد دستورات لازم را برای این موضوع صادر کرده و همچنین نمایندگان مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با دقت و تعامل با مسئولان در حال پیگیری موضوع هستند.
در بخش دیالیز بیمارستان سینای خوزستان چه گذشت؟
پس از فوت 4 بیمار دیالیزی بیمارستان سینا شهرستان کارون، که پس از انجام دیالیز در این بیمارستان در فاصله یکی دو روزه با علائم مشابه جان خود را از دست دادند، پیگیری ها جهت بررسی و مشخص شدن علت مرگ این بیماران آغاز شده است.
دو تن از نمایندگان اهواز به همراه اعضای شورای شهر کوت عبدالله و اعضای خانوادههای بیماران متوفی و همچنین تعدادی از فعالان اجتماعی، به منظور بررسی علت مرگ بیماران دیالیزی شهرستان کارون، عصر روز گذشته (9 مرداد) از بیمارستان سینا بازدید کردند.
بیمارستان سینا استاندارد نیست
جواد کاظم نسب الباجی، نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از بیمارستان سینا در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: پس از بازدیدی که انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که میتوان به جرات گفت که نباید نام بیمارستان را به بیمارستان سینا داد زیرا در حد یک درمانگاه کوچک هم نیست.
وی افزود: وضعیت بخش ها، کمبود پرسنل، عدم توجه به پرسنل، عدم توجه به بیماران و رفتار و اخلاق برخی از پرسنل درمانی بسیار نامناسب است؛ زمانی که کمبود نیرو باشد فشار کاری بیشتر می شود و از لحاظ روحی بر پرسنل تاثیر می گذارد و متاسفانه حرکتهای ناشایسته ای بروز پیدا می کند.
نماینده اهواز عنوان کرد: سراسر بیمارستان سینا فرسوده است و حالت بیمارستان از استاندارد خارج شده است. رسیدگی به این بیمارستان نیاز به یک همت جمعی دارد.
وی افزود: اگر وزارت بهداشت کمک نکند و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به طور مستقیم در رسیدگی به بیمارستان سینا وارد نشود، این بیمارستان باید تعطیل شود و تعطیلی آن قطعا به ضرر مردم خواهد بود.
کاظم نسب الباجی گفت: عزم ما بر این است که حالت این بیمارستان را تغییر دهیم تا بیمارستانی در شان این مردم شود.
وی با اشاره به پیگیری فوت بیماران دیالیزی بیمارستان سینا در هفته گذشته، اظهار کرد: هیات کارشناسی از وزارت بهداشت جهت بررسی و انجام تحقیقات در خصوص فوت تعدادی از بیماران امشب و یا فردا (یکشنبه) وارد اهواز خواهد شد.
معضلات اساسی در بیمارستان سینا وجود دارد
همچنین علی ساری، دیگر نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار ایسنای خوزستان عنوان کرد: در خصوص فوت تعدادی از بیماران و تشکیل هیات بررسی موضوع، باید از جزئیات تمام بیمارستان سینا اطلاع پیدا میکردیم و به همین جهت این بازدید انجام شد.
وی افزود: به صورت میدانی از تمام بخش ها بازدید کردیم و شیوه پاسخگویی و ارتباط بیماران با همراهان، نقاط ضعف، تمیزی و بهداشت بیمارستان را بررسی کردیم.
ساری ادامه داد: معضلات اساسی در بیمارستان سینا وجود دارد. جلسه ای با هیات اعزامی وزارت بهداشت جهت بررسی وضعیت این بیمارستان و فوت تعدادی از بیماران خواهیم داشت و لازم این کمبودها منتقل و برطرف شود.
وزیر بهداشت باید پاسخگو باشد
همچنین حمید نواصر، عضو شورای شهر کوت عبدالله (مرکز شهرستان کارون) که در این بازدید حضور داشت، اظهار کرد: در سال دوم شورا به همراه اعضای شورای شهر از بیمارستان سینا بازدید کردیم و گزارشی مصوب در خصوص وضعیت بیمارستان به ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ارایه دادیم ولی هیچ جوابی دریافت نکردیم.
وی افزود: به عنوان سخنگوی شورا اعلام میکنم که رییس بیمارستان سینا باید علت فوت بیماران را مشخص کند و اگر مشخص شود که تقصیری وجود دارد حتما باید استعفا دهد.
نواصر ادامه داد: همچنین موضوع فوت بیماران دیالیزی بیمارستان سینا باید از سوی وزارت بهداشت پیگیری شود و شخص وزیر بهداشت باید پاسخگو باشد و در این بیمارستان حضور پیدا کند زیرا موضوع جان چهار نفر در میان است و حتی گفته می شود که بیمار دیگری نیز فوت شده است.
سخنگوی شورای شهر کوت عبدالله گفت: مردم انتظار بسیاری در خصوص بررسی این موضوع دارند. مردم در شبکه های اجتماعی می نویسند که واکنش ها در حد تسلیت نباشد و عملا باید هم رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و هم وزیر بهداشت پاسخگو باشند.
عباس حزبهپوران، عضو دیگر شورای شهر کوت عبدالله، نیز اظهار کرد: مشکل دیگری که در شهرستان کارون وجود دارد فضای سیاسی حاکم بر شهرستان است که همه چیز را به دید سیاسی و امنیتی تلقی می کند. اگر صحبتی در خصوص مشکلات موجود بکنیم نگاه امنیتی به ما میشود.
فوت بیماران به دلیل مشکل دستگاه های دیالیز
زرگانی، فرزند یکی از بیماران دیالیزی فوت شده در هفته گذشته، در تشریح وقوع این اتفاق در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: پدر من 52سال سن داشت، کاملا هوشیار بود و تمام علایم حیاتی او خوب بود ولی 8 ساعت پس از دیالیز شدن به رحمت خدا رفت. چهار بیمار همزمان به سردخانه رفتند. 4 بیمار دیگر نیز اکنون در بخش آی سی یو بیمارستان بستری هستند.
وی با اشاره به روز حادثه افزود: در روز دوشنبه و در شیفت صبح که ساعت 8 تا 11 است، جهت دیالیز پدرم به بخش دیالیز بیمارستان سینا مراجعه کردیم. در ابتدا گفتند مشکل آب در بخش وجود دارد و کمی صبر کنید تا مشکل برطرف شود؛ پس از راهاندازی دستگاهها و در فاصلهای که برای کارت زدن (کارت بیمار دیالیز) رفتم، بیمار من به دستگاه دیالیز وصل شده بود.
وی ادامه داد: متوجه تغییر در سیستم دستگاه دیالیز شدم، به مسئولان هم گفتم که سیستم ایراد دارد و در حال تغییر است ولی قبول نکردند؛ اولین بیماری که هوشیاری خود را از دست داد جاسم مقدم بود که روز جمعه خاکسپاری او انجام شد.
زرگانی با بیان این علایم همگی افراد متوفی پیش از فوت به یک حالت بوده است گفت: پلکهای چشم ها زرد و بدن رو به کبودی بود.
وی در خصوص اینکه گفته میشود که این 4 بیمار به دلیل مسمویت غذای توزیع شده از خارج از بیمارستان در بخش دیالیز، فوت شدهاند؛ عنوان کرد: اولین دلیل بر رد این موضوع این است که این بیماران در هنگام دیالیز نباید غذا و یا آب بخورند، از سوی دیگر در بخش دیالیز دوربین وجود دارد و اگر کسی آن روز غذای نذری در بخش توزیع کرده باشد، قابل مشاهده است.
زرگانی ادامه داد: اگر به بخش دیالیز مراجعه شود مشاهده میشود که صبحانه در ساعت 8 صبح توزیع می شود ولی تا ساعت 12 پای تخت بیمار می ماند و استفاده نمیشود. بیمار دیالیزی در هنگام دیالیز تنها میتواند یک میان وعده نمکی بگیرد و صبحانه این بیماران تنها یک پفک، خیارشور و یا یک چیپس است. اگر مسئولان عنوان میکنند که کسی نذری توزیع کرده است باید مشخص شود چه کسی بوده و به چه مناسبتی در بیمارستان نذری توزیع کرده است.
وی عنوان کرد: 8 بیمار دیالیزی این بیمارستان با یک علایم دچار این حالت شده اند. اگر یک دستگاه مشکل دارد پس چرا بیماران 7 دستگاه دیگر نیز دچار مشکل میشوند؟ چرا افراد دیگری نیز دچار همان حالت شدند؟ چرا اکنون چهار بیمار دیگر دیالیزی دیگر بستری هستند؟ خیلی چیزهای دیگری در این خصوص وجود دارد که نمیتوان آنها را گفت.
وی در خصوص بخش دیالیز بیمارستان سینا اظهار کرد: 85 بیمار دیالیزی از این بخش استفاده می کنند. در این بخش 8 تخت و تنها یک دستگاه فشار سنج وجود دارد. در این بخش زمانی که حال یک بیمار بد میشود تنها یک دستگاه اکسیژن وجود دارد که کلاهک ندارد و همراه بیمار باید دیوانه وار به دنبال کلاهک در بخشهای مختلف بیمارستان جستجو کند.
زرگانی در پاسخ به خبرنگار ایسنا در مورد علت وقوع این اتفاق گفت: مشکل از آب بود. محلولی که به دستگاه های دیالیز وارد می شد، مشکل داشته است.
وی با اشاره به تماس از سوی وزارت بهداشت تصریح کرد: ساعت 3 بعد از ظهر روز شنبه از سوی وزارت بهداشت با من تماس گرفته شد؛ خواستار همکاری ما در خصوص این اتفاق شدند که امروز به دلیل مراسم فاتحهخوانی و خاکسپاری نتواستم حضوری داشته باشم ولی از فردا پیگیریها انجام خواهد شد.
اجازه دیدن بیمار را ندادند
مقدم، برادر آخرین بیمار دیالیزی متوفی نیز به خبرنگار ایسنا گفت: روز دوشنبه دیالیز انجام شد، روز سه شنبه برای انجام برخی آزمایش ها دوباره به بیمارستان مراجعه کردیم، قرار بود که پس از دو ساعت جواب آزمایش را بگیرم ولی به من گفتند دستگاه خراب است. روز چهارشنبه که مراجعه کردیم گفتند باید بیمار بستری شود و در ساعت 6 بعد از ظهر روز چهارشنبه در بخش ای سی یو بستری شد.
وی ادامه داد: چهارشنبه شب اجازه دیدن برادرم را به ما ندادند، تنها خواهرم از او بازدید کرد که گفت دست او را به تخت بسته بودند؛ صبح بدون هیچ خبر قبلی وقتی به بیمارستان مراجعه کردیم متوجه شدیم همه چیز تمام شده و به ما اعلام کردند که او فوت شده است.
مقدم با بیان این که پیگیر هستیم که حق و حقوق کسی ضایع نشود، گفت: در این خصوص شکایت خواهیم کرد.
همچنین تعدادی از فعالان اجتماعی در برابر ساختمان مدیریت بیمارستان سینا حضور یافته و گلایه خود را نسبت به فوت چند بیمار دیالیزی نشان دادند. این افراد از وضعیت بیمارستان سینا ناراحت بوده و خواستار بررسی کامل موضوع و مسئولیت پذیری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز شدند.
در بازدید نمایندگان اهواز از بیمارستان سینا، هیچ کدام از مدیران دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و رییس بیمارستان سینا حضور نداشتند و تنها مدیر داخلی بیمارستان، نمایندگان اهواز و اعضای شورای شهر کوت عبدالله را همراهی کرد.
در فاصله زمانی دوشنبه (4 مرداد) تا پنج شنبه شب (7 مرداد)، 4 نفر از بیماران دیالیزی بیمارستان سینا فوت شده اند. همگی این بیماران در روز دوشنبه در بیمارستان سینا شهرستان کارون دیالیز شده اند و پس از آن نیز هر 4 بیمار با علائم مشابه به بیمارستان مراجعه کرده اند. سه نفر از این بیماران در بیمارستان سینا شهرستان کارون و یکی از بیماران نیز در بیمارستان گلستان اهواز فوت شده اند.
۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]
صفحات پیشنهادی
ابعاد تازه از مرگ مشکوک ۳ بیمار دیالیزی
ابعاد تازه از مرگ مشکوک ۳ بیمار دیالیزیتاریخ انتشار يکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰ ۲۶ با حکم معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان اعضای کمیته تخصصی بررسی فوت بیماران دیالیزی خوزستان مشخص شدند به گزارش ایسنا فرجاله خبیر در احکام جداگانهای دکتر سیدمحمد علوی و خانم دکمرگ مشکوک ۳ بیمار دیالیزی در خوزستان
مرگ مشکوک ۳ بیمار دیالیزی در خوزستانتاریخ انتشار شنبه ۹ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۴ ۴۲ در پی انتشار خبری مبنی بر فوت ۴ بیمار دیالیزی بیمارستان سینا در شهرستان کارون فرماندار کارون این خبر را تایید کرده ولی گفته که تعداد بیماران فوتی ۳ تن است به گزارش تسنیم در پی انتشار خبری مبنی بر فوتمرگ بیماران دیالیزی در اهواز به دلیل آب آلوده، گرما و رطوب بالای هوا بوده است؟
مرگ بیماران دیالیزی در اهواز به دلیل آب آلوده گرما و رطوب بالای هوا بوده است تاریخ انتشار دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۹ ۳۰ شنبه درحالیکه کشور در تعطیلات عمومی بود ماجرایی در رسانهها منتشر شد که خبر از غوغای قریبالوقوع دیگری علیه سیستم درمانی کشور میدادعفونت گوارشی، عامل مرگ بیماران دیالیزی شهرستان کارون
رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز علت مرگ 3تن از بیماران دیالیزی بیمارستان سینا شهرستان کارون را عفونت گوارشی اعلام کرد و گفت طبق برسی های انجام شده توسط تیم پزشکی مرگ این افراد براثر وجود نوعی عفونت گوارشی رخ داده و ارتباطی به دستگاه های دیالیز نداشته است دکتر اسماعیل ایدنماینده اهواز: احتمالا عامل عفونی سبب مرگ بیماران دیالیزی بوده است / وزارت بهداشت پاسخگو نیست
مرگ 3نفر بیمار دیالیزی در بیمارستان سینای شهرستان کارون استان خوزستان بازتاب گسترده ای در رسانه ها بدنبال داشته است اگرچه تا کنون علت اصلی این اتفاق اعلام نشده است ولی کمیته ای ویژه از سوی وزارت بهداشت برای بررسی علت وقوع این حادثه به اهواز اعزام شده اند همایون یوسفی نماینده مرتوضیحاتی درباره مرگ بیماران دیالیزی در اهواز
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تاکید بر لزوم شناسایی عامل منتقل شده به دستگاه گوارش بیماران فوت شده گفت این منبع چه داخل بیمارستان و چه خارج از آن باید شناسایی شود زیرا ممکن است این منبع همچنان فعال باشد و به افراد دیگری منتقل شده باشد به گزارش خبرنگار ایستوضیحات تازه درباره مرگ بیماران دیالیزی در اهواز
توضیحات تازه درباره مرگ بیماران دیالیزی در اهوازتاریخ انتشار دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۹ ۴۰ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تاکید بر لزوم شناسایی عامل منتقل شده به دستگاه گوارش بیماران فوت شده گفت این منبع چه داخل بیمارستان و چه خارج از آن بایدآخرین جزئیات مرگ مشکوک بیماران دیالیزی/ بيماران از نقص ايمنی شديد رنج می بردند
آخرین جزئیات مرگ مشکوک بیماران دیالیزی بيماران از نقص ايمنی شديد رنج می بردند مدير كل دفتر نظارت و اعتباربخشى عفونت گوارشى را علت مرگ قطعى بيماران دياليزى خواند و گفت اين افراد از نقص ايمنى شديد رنج مى بردند محمدحسين میردهقان مدیر کل نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت در گفت وخبر مرگ احسان علیخانی، مادرش را به بیمارستان کشاند
خبر مرگ احسان علیخانی مادرش را به بیمارستان کشاندتاریخ انتشار دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۲۲ ۳۲ احسان علیخانی به خبر كذب تلويزيون درباره فوتش واکنش نشان داد و گفت مادرم در بيمارستان بستري شد به گزارش فردا احسان علیخانی به خبر كذب تلويزيون درباره فوتش واکنش نشان داد و گفتبیماران دیالیزی بیمارستان اهواز قبل از فوت علائم عفونی داشتند
عضو کمیسیون بهداشت مجلس در گفتوگو با ایلنا بیماران دیالیزی بیمارستان اهواز قبل از فوت علائم عفونی داشتند ایلنا یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه بیماران دیالیزی فوت شده در بیمارستان اهواز پس از ترخیص علائم عفونی داشتهاند گفت کمیسیون بهداشت و درمان مجلس این مس-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها