تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر نمازگزار بداند تا چه حد مشمول رحمت الهى است هرگز سر خود را از سجده بر نخواهد داشت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819707170




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آموزش و پرورش بدون مشارکت مردم نمی تواند با شایستگی اداره شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزش و پرورش یزد در کارگروه های قطبی: آموزش و پرورش بدون مشارکت مردم نمی تواند با شایستگی اداره شود مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد گفت: دولت یازدهم اعتقاد دارد که آموزش و پرورش بدون مشارکت مردم نمی تواند با شایستگی اداره شود.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۹ مرداد ساعت 15:33

خبرگزاری پانا+

به گزارش  خبرنگار آموزش و پرورش پانا، احمد شیرزاد در سی و سومین اجلاس روسای آموزش و پرورش، با بیان اینکه  آموزش و پرورش به عنوان نهادی اجتماعی کارکردی مشارکتی دارد گفت:  مشارکت جزء جدایی ناپذیر آموزش و پرورش است. در سند تحول نظام آموزشی کشور استراتژی آموزش و پرورش ارتقا کیفیت در آموزش و پرورش است و این تنها با کمک و همکاری اولیا و سایر نهادها و دستگاه اتفاق می افتد."  
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش دولت یازدهم با مشی اعتدال و ارج نهادن به دانش و بینش پیش می رود افزود: اعتقاد داریم که آموزش و پرورش  بدون مشارکت مردم نمی تواند با شایستگی اداره شود.
 
 
شیرزاد ضمن اشاره نقش موثر نهادهای درون و برون سازمانی  آموزش و پرورش در توسعه مشارکت گفت: شورای آموزش و پرورش یکی از تاثیرگذار ترین نهادها و  عالی ترین نهاد سیاست گذاری و اتاق فکر آموزش و پرورش است. شورای عالی آموزش و پرورش  باید کمک کند تا مسئولان این وزارتخانه از یک پشتوانه معنوی ، کارشناسی و مالی برخوردار باشند.
 
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد ادامه داد: تلاش و همراهی اعضای شورا عالی آموزش و پرورش سراسر کشور قابل تقدیر است. اما این ساختار نیاز به باز تعریف ، اصلاح  و ترمیم برخی از مواد و روش های اجرایی دارد.
 
 
وی ضرورت ساختار و کاهش تمرکز را یکی دیگر از این عوامل برشمرد و افزود:در سال های اخیر سعی بر این بوده است که از تمرکز  در آموزش و پرورش کاسته شود. گرچه هنوز در لایه های مختلف تصمیم گیری این نهاد تمرکز زیادی دیده می شود. اما می توان با تفیض اختیار و کوچک سازی ساختار اداری، تصمیم گیری ها در سطوح مختلف به مدرسه سپرده شود.
 
 
شیرزاد در ادامه به بحث مشارکت معلمان پرداخت و گفت:شورای معلمان نمودی کارامد در جهت مشارکت در امور مدرسه است اما گسترش مشارکت در سطح وسیع تر نیازمند ایجاد کارگروه معلمان در شهر، استان و کشور است.
 
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد با بیان اینکه انجمن اولیا و مربیان زمینه مشارکت برای بخش وسیعی از افراد جامعه را فرهم می کند گفت:باید با روش های مناسب از قبیل بهره مندی از جلسات آموزش خانواده و به کارگیری فریختگان جامعه ، اولیا را در مدیریت مدرسه مشارکت دهیم.
 
 
شیرزاد با تاکید بر اینکه  مشارکت در آموزش و پرورش حق و وظیفه دانش آموزان است افزود: تشکیل شورا های دانش آموزی، مشارکت دانش آموزان در فعالیت های فوق برنامه نه به عنوان بخشی از فرایند یادگیری بلکه به عنوان هسته اصلی یادگیری از جمله مواردی است که به تقویت مشارکت دانش آموزان می پردازد. دانش آموز باید یاد بگیرد انتقاد کند، مسئله یابی کند،  امتحان کند و راه حل پیشنهاد کند.
 
 
وی در پایان افزود:تعامل هرچه بیشتر مسئولان  آموزش و پرورش با نمایندگان مجلس می تواند موجب تحقق این موارد شود.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن