تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر که خشنودی خدا را بطلبد هر چند به قیمت خشم مردم، خداوند او را از مردم بی نیاز م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827280825




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهره‌ برداری از فاز اول شبکه ملی اطلاعات


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: ایسنا: مدیرعامل ارتباطات زیرساخت راه‌اندازی مرکز تبادل ترافیک را با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۶۳۰ میلیارد تومان از درآمدهای این شرکت دانست و اعلام رسمی بهره برداری کامل از فاز اول شبکه ملی اطلاعات را محول به هفته دولت کرد.

 
 
بهره‌برداری از فاز اول شبکه ملی اطلاعات



آذری جهرمی شب گذشته در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با اشاره به تعلل نزدیک به یک دهه درباره شبکه ملی اطلاعات گفت: در برنامه پنجم توسعه اینترنت ملی به عنوان یک تکلیف به وزارت ارتباطات داده شد و یکسری اهداف مشخص شد و بنا بود دولت در دو سال اول برنامه پنجم این شبکه را محقق کند که متاسفانه امکانات لازم برای این اتفاق فراهم نشد.

وی با بیان این‌که می‌توان دلایل عدم توفیق در تحقق شبکه ملی اطلاعات را کالبدشکافی کرد، اظهار کرد: در سه سال اخیر تلاش زیادی صورت گرفته و این موضوع در وزارت ارتباطات پیگیری شده همچنین مقام معظم رهبری در حکم اول و پیوست حکمی که به شورای عالی فضای مجازی داشته‌اند به این موضوع تاکید کرده‌اند و از مهم‌ترین تکالیف فعالین حوزه فضای مجازی را شبکه ملی اطلاعات دانستند.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت ابراز امیدواری کرد در هفته دولت بهره‌برداری کامل از فاز اول شبکه ملی اطلاعات انجام شده و اعلام رسمی شود و گفت: تاخیر در تحقق این شبکه قابل انکار نیست و از دلایل آن این است که هرکس از شبکه ملی اطلاعات تحلیل و تعبیری داشت، اما تدبیر مقام معظم رهبری در تشکیل شورای عالی فضای مجازی این بود که افراد به یک جمع‌بندی واحد برسند.

آذری جهرمی، ادامه داد: پس از این‌که این جمع‌بندی واحد در برنامه پنجم توسعه در مجلس مصوب شد، الزاماتی به آن اضافه شده که راهگشا و تعیین‌کننده مسیر بود، اما نیاز به سند اجرایی و خرد جمعی داشت. در نهایت تعریف واحد آن تقریبا ۱۸ ماه پیش صورت گرفت و نقشه راه مشخص شد.

وی با بیان این‌که از مولفه‌های شبکه ملی، کیفیت مناسب با قیمت ارزان است، افزود: پیش از این کل ظرفیت شبکه انتقال IP در سراسر کشور ۶۲۴ مگابیت بر ثانیه بود که در حال حاضر این ظرفیت به ۴۰۰۰ مگابیت برثانیه رسیده است. همچنین برای اجرای این پروژه ۲۳ هزار کیلو فیبر نوری در کشور طراحی شده که در بین استان‌ها کشیده شود و در حال حاضر مجموعا ۶۰ هزار کیلومتر فیبر داریم و ۱۰ هزار کیلومتر دیگر هم در حال اجراست که امیدواریم تا پایان دولت عملی شود.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به اقدامات انجام شده بیان کرد: در حال حاضر در حوزه موبایل در راستای نسل سه و چهار توسعه لازم داده شده، در حوزه تلفن ثابت نیز باید ۱۵ میلیون دسترسی داشته باشیم که ۱۰ میلیون داریم، در حوزه فیبر منازل عقب‌ماندگی وجود دارد و در شبکه‌های داخل شهری نیز بخش خصوصی باید فعال شود.

آذری جهرمی با اشاره به مراکز تبادل ترافیک و میزان وجوه صرف شده برای راه‌اندازی آنها، گفت: راه‌اندازی یک مرکز تبادل ۶۳۰ میلیارد تومان از درآمدهای شرکت ارتباطات زیرساخت را گرفته است که درآمدش ۱۸۰۰ میلیارد تومان و هزینه‌هایشان ۱۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.

وی با بیان این‌که در سال ۱۳۹۳ سهم ترافیک بین‌المللی به داخلی ۹۰ به ۱۰ بود، ادامه داد: امروز میزان ۶۰ به ۴۰ شده و ما اقتصادش را با شبکه ملی اطلاعات درست کردیم، زیرا اگر اقتصادی در فناوری اطلاعات است باید در داخل کشور هزینه شود. همچنین در دومین سال گذشته با کمک نهادهای حاکمیتی ۲۵ هزار تیم توسعه نرم‌افزار و ۱۰۰ هزار اشتغال ایجاد شده است که می‌توانند برنامه‌ریزی کنند تا این امکانات در شبکه ملی اطلاعات بارور شود.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به تفاوت شرایط برای تولیدکنندگان محتوا، اظهار کرد: قبل از اجرای مصوبه ۲۱۴ در ۲۷ اردیبهشت‌ماه تولیدکننده محتوا باید بابت تولید مطلب به ازای هر ۱۰ گیگ ۱.۷ میلیارد تومان پرداخت می‌کرد، اما امروز نه تنها هزینه‌اش صفر شده بلکه از ترافیکی که تولید می‌کند درآمد دارد.

آذری جهرمی خاطر نشان کرد: با اجرایی شدن فاز اول ملی اطلاعات هر کاربر به ازای هر واحد اینترنت بین‌المللی می‌تواند دو واحد ترافیکی مجانی مصرف کند که اگر این نسبت به یک به ۱۰ برسد هدف خوبی است.

در این برنامه همچنین نصرالله پژمان‌فر – رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس – درباره‌ شبکه ملی اطلاعات بیان کرد: شبکه یک اقدام است که مردم از فضای مجازی با ارزان‌ترین قیمت و با کیفیت‌ترین وضعیت و امنیت بالا استفاده کند و کشورهای متعدد دنیا که در استفاده فضای مجازی و اینترنت پیشرفت‌های بسیار بالایی دارند و در دنیا مطرح هستند و نسبت به راه‌اندازی شبکه داخلی و شبکه ملی اطلاعات مصر هستند.

وی کره جنوبی را از کشورهایی دانست که شبکه ملی اطلاعات دارند و ادامه داد: در کره جنوبی ۹۳ درصد کاربران از خدمات و تنوع زیادی برخوردارند. تماس‌های صوتی – تصویری، پیام‌های متنی و چند رسانه‌ای، اشتراک‌گذاری فیلم و عکس، نرم‌افزارهایی برای تاکسی و مترو، پخش آنلاین و بسیاری خدمات روزمره که امروز در فضای فیزیکی انجام می‌شود می‌توانند در فضای مجازی استفاده شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به این‌که چرا کاربران درباره شبکه ملی اطلاعات دغدغه و نگرانی از بابت امنیت آن دارند، تصریح کرد: در این چند سال گردش‌های مالی زیادی صورت گرفته، اما مسلم است برای این‌که مردم نسبت به این شبکه احساس نگرانی کنند بسیاری افراد تعمدا اینترنت را مساوی اینترانت معرفی کردند.

پژمان‌فر توضیح داد: این نگرانی به صورتی بود که کاربران تصور می‌کردند در آن فضا کاملا شناخته شده و اطلاعات‌شان ضبط می‌شود و یا نمی‌توانند به اینترنت خارجی دسترسی داشته باشند و به این صورت در ذهن مخاطبین نگرانی موهوم ایجاد کردند تا مردم را راضی کنند اگرچه اینترنت خارجی دارند که قیمت بالا و سرعت قیمت پایین دارد اما امن است.

وی با اشاره به دلایل تعلل در اجرایی شدن شبکه ملی اطلاعات، گفت: زیرساخت‌های ما فراهم نیست، اما عمده مساله بحث مدیریت بوده، زیرا در این ۱۱ سالی که از این موضوع می‌گذرد و دولت‌ها عوض شدند تعریفی ارائه نکردند که اینترنت ملی و شبکه ملی اطلاعات یعنی چه، بنابراین این کار به قدری سخت نبود که بیش از یک دهه طول بکشد.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: خود رئیس جمهوری گفت اگر ما شبکه ملی اطلاعات را راه‌اندازی کنیم در سال اول در این فضا حداقل از نظر اشتغال ۱۰ هزار شغل ایجاد می‌شود و تعلل در این اقدام مساوی بود با از دست دادن شغل‌های فراوان. همچنین از آنجایی که تولیدکننده محتوا نیز مجبور به پرداخت هزینه بود نقش ما در تولید محتوا بسیار کمرنگ بود.

علیرضا شاه‌میرزایی - معاون پژوهشکده مطالعات فضای مجازی – نیز در این برنامه در تماس تلفنی در پاسخ به علل عدم وجود اراده جدی برای تاسیس شبکه ملی اطلاعات، بیان کرد: ما در شبکه ملی اطلاعات به دنبال این هستیم که ترافیک داخلی (یعنی این‌که سایت‌های داخلی محتوا تولید و کاربران داخلی استفاده کنند) را متمایز از اینترنت جهانی ارائه دهیم که ربطی به فیلترینگ و مسائل امنیتی ندارد یعنی این‌که باید خدمات با سرعت بیشتر و قیمت کمتری ارائه دهیم.

وی ادامه داد: در مصوبه جلسه ۱۲ شورای عالی فضای مجازی در ۷ بهمن ۱۳۹۱ به صراحت گفته که دسترسی کاربران به سایت‌ها و خدمات داخلی با سرعتی بیش از سایت‌ها و خدمات خارجی محقق کرده‌اند و این اتفاقات بعد از گذشت سه سال و نیم انجام شد و در سه ماه اخیر نیز اقدامات خوبی صورت گرفت.

معاون پژوهشکده مطالعات فضای مجازی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سه ماه گذشته، اظهار کرد: مرکز تبادل ترافیک خارجی کاملا جدا شده و قیمت اینترنت هم در تاریخ یک مردادماه دو قیمته شد به صورتی که اینترنت داخل نسبت به اینترنت خارج تبادل قیمت دارد.

شاه‌میرزایی توضیح داد: با دو قیمته شدن اینترنت برای شرکت‌های اینترنتی مردم می‌توانند از شرکت‌ها بخواهند که میزان ترافیک داخلی استفاده شده و ترافیک خارجی را مشاهده کنند، آنها همچنین می‌توانند دو برابر ترافیک خارجی از ترافیک داخلی استفاده کنند و قیمت اینترنت بسیار کاهش پیدا می‌کند.

وی با بیان این‌که برخی از مدیران دولتی بیش از این به شبکه ملی اطلاعات اعتقاد نداشتند، گفت: اینکه این طرح‌ها سه سال و نیم پیش مصوب شده بود که در این سه ماه اجرایی شد نشان می‌دهد که نیاز به بودجه و زمان نداشته است. البته ما در ادامه نیاز به سرور داریم و باید سرورها در تمام استان‌ها توزیع کنیم.





۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن