تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816395200




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آداب رفتن به کنسرت موسیقی


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
آداب رفتن به کنسرت موسیقی
آداب رفتن به کنسرت موسیقی اگر هر از چندگاهی گذرتان به کنسرت‌های موسیقی کلاسیک و اصیل ایرانی می‌افتد، خواندن این گزارش برایتان چندان خالی از لطف نخواهد بود.


به گزارش فرهنگ نیوز، اگر شما علاقه‌مند به حضور در کنسرت خوانندگان پاپ هستید، مخاطب این گزارش نخواهید بود. اما آن‌ها که هر از چندگاهی گذرشان به کنسرت‌های موسیقی کلاسیک و اصیل ایرانی می‌افتد، خواندن این گزارش برایشان چندان خالی از لطف نخواهد بود. شاید این تیتر و آنچه در شبکه‌های اجتماعی دربارۀ آداب رفتن به کنسرت موسیقی خواندید، برایتان بی‌اهمیت و شاید هم تمسخرآمیز جلوه کند؛ اما واقعیت این است که حضور در کنسرت واقعاً نیازمند رعایت آداب برای حفظ حقوق خودمان و دیگران است.

آداب رفتن به کنسرت موسیقی

حال بیایید برای بتوانیم این حقوق را بهتر و بیشتر رعایت کنیم، این آداب را به طور مشخص و یکی یکی مرور کنیم:

موبایلتان را در حالت بی‌صدا قرار دهید

به محض اینکه وارد سالن می‌شوید و روی صندلی می‌نشینید، تلفن همراهتان را خاموش یا روی حالت بی‌صدا قرار دهید. اگر در حین اجرای ساز و آواز و یا بین اجرای موومان‌های یک سمفونی تلفن همراهتان زنگ بخورد، نه تنها نگاه همۀ حاضران به سمت شما برمی‌گردد و زیر لب چیزهایی به شما می‌گویند، بلکه این صدای ناهنجار به شدت هنرمندان روی صحنه را ناراحت خواهد کرد؛ آن هم در سالن‌هایی مثل تالار وحدت یا رودکی که حتی صدای عطسه یا سرفۀ شما هم در سالن می‌پیچد.

زمزمه نکنید

تا وقتی خواننده از شما درخواست نکرده که در اجرای قطعات او را همراهی کنید، شما به صورت خودسرانه زیر آواز نزنید. این کار اطرافیان شما را ناراحت می‌‌کند. آن‌ها آمده‌اند، صدای خواننده را بشنوند، نه صدای شما را! شما در کنسرتهای پاپ می‌توانید، هرچقدر که دلتان می‌خواهد، جیغ بزنید و با خوانندۀ مورد علاقه‌تان بخوانید. اما در کنسرت‌های اصیل خودسرانه این کار را نکنید.

 کودکان را به کنسرت نبرید

نه نوزادان و بچه‌های خردسال علاقۀ چندانی به شنیدن سمفونی 9 بتهوون دارند و نه حاضران در سالن از صدای گریۀ آن‌ها لذت می‌برند. لطفا بچه‌ها را به کنسرت نیاورید. با این کار نه خودتان از اجرا لذت می‌برید و نه دیگران. کنسرت‌هایی مناسب بچه‌ها در طول سال برگزار می‌شود که شما می‌توانید کودکانتان را به آن اجراها ببرید.

 لطفاً فیلم نگیرید

همۀ سالن‌های اجرا تعدادی عکاس و فیلمبردار حرفه‌ای دارند و اصلاً نیازی به دوربین موبایل شما نیست! ممکن است شما با دوربین‌تان به صورت ناخودآگاه از چهرۀ مخاطبان فیلمبرداری کنید و این کار در همۀ سالن‌های کنسرت ممنوع است و مسئولان اجازه دارند دوربین یا تلفن همراه شما را ضبط کنند.

 خوردن و آشامیدن ممنوع

تصور کنید در حال شنیدن آهنگ مورد علاقه‌تان هستید که مدت‌ها منتظر بودید آن را در کنسرت خوانندۀ محبوبتان بشنوید. قطعه در حال نواخته شدن است و یک دفعه شخصی که روی صندلی کناری‌تان نشسته، در بطری نوشابه را باز می‌کند و همین صدا کافی است که حال و هوایتان 180 درجه تغیر کند.

حین اجرا از جای خود بلند نشوید

وقتی قصد دارید در میانۀ اجرا سالن را ترک کنید، حتماً صبر کنید تا قطعه تمام شود. فاصلۀ بین صندلی‌ها خیلی زیاد نیست و در راستای جابجایی شما باید چند نفر دیگر هم از روی صندلی خود بلند شود. در حین اجرای قطعه بلند نشوید تا نظم سالن بهم نریزد.

 صحبت و تشویق حین اجرا درست نیست

بهتر است زمانی هنرمند روی صحنه را تشویق کنید که قطعۀ اجرایی‌اش تمام شده باشد. حین اجرای ساز و آواز وقتی خواننده تحریر می‌گیرد، او را تشویق نکنید. وقتی در حال تماشای یک سمفونی هستید، تا پایان اجرای سمفونی صبر کنید، میان موومان‌ها دست زدن کار درستی نیست. صحبت کردن هم که جای خود را دارد.

در نهایت اینکه همۀ افرادی که به تماشای کنسرت می‌آیند، وقت و هزینه صرف کرده‌اند. پس به حقوق هم احترام بگذاریم.
 

منبع: باشگاه خبرنگاران


95/5/16 - 07:57 - 2016-8-6 07:57:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن